Şimdi Ara

Android Programlama Kursu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Şu sıralar işlerim pek yoğun değil o yüzden ben de şu android konusuna bir gireyim artık dedim. İstanbul Anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz bir Android Programlama kursu var mı? Biliyorum en iyi yol google ve kendin çabalaman öğrenmen lazım falan filan diyenleriniz olacaktır eminim. Ama benim için durum pek öyle olmuyor ne yazık ki. Kurs olmadan odaklanamıyorum olaya. Bu yüzden tavsiye edebileceğiniz bir kurs varsa çok sevinirim.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: vrl marius

    Merhaba arkadaşlar. Şu sıralar işlerim pek yoğun değil o yüzden ben de şu android konusuna bir gireyim artık dedim. İstanbul Anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz bir Android Programlama kursu var mı? Biliyorum en iyi yol google ve kendin çabalaman öğrenmen lazım falan filan diyenleriniz olacaktır eminim. Ama benim için durum pek öyle olmuyor ne yazık ki. Kurs olmadan odaklanamıyorum olaya. Bu yüzden tavsiye edebileceğiniz bir kurs varsa çok sevinirim.

    http://www.csystem.org/
  • f



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylmz_mr -- 7 Şubat 2014; 13:24:30 >
  • Lynda.com'un Android eğitimi de başlangıç için güzeldir.
  • Yeni bir konu açmaktansa buradan yazmayı uygun gördüm . Konuyu açan arkadaş herhangi bir kursa gitti mi ? Şu andaki bilgisi ne kadar ? Aklımda belli başlı uygulama fikirleri var Elektrik Elektronik mühendisliği öğrencisiyim c++ bilgim var biraz . Android üstünden ilerlemek istiyorum birazda . Şu an itibariyle gittiğiniz ve memnun kaldığınız kurslar varsa lütfen banada yazınız .
  • Ankaradaysan ankaranın yazılım alanında en iyisi Tütev

    http://tutevegitim.com/bilisim-it-kurslari/Android-Programlama.html
  • ben de gidebilirim ama buradaki yorum yapanların profiline bakın tavsiye ettikleri şirketlerle bağları var. bana reklamcı değil gerçekten giden birileri lazım. burada çok fazla kişi var laptop alırken de gördüm şirketler tavsiye ediyorum ayağına habire link atıyor.şikayet edince sadece mesaj kaldırılıyor adam banlanmıyor. onun için üye adından arayın profili bile kapalıysa.
  • arkadaşlar bende ankaradaysanız vektörel bilişimi tavsiye edicem ama hangi kursa giderseniz gidin misafir öğrenci olarak derslere girmek istediğinizi söyleyin o kursa devam eden kişilerle konuşma şansınız oluyor
  • Merhaba arkadaşlar android egitimi almadan önce c# veya Java bilgisine sahip olmanız gerekir. istanbulda bu eğitimi almak isteyen arkadaşlara tavsiyem C VE SİSTEM PROGRAMCILARI DERNEĞİNDEN alabilirsiniz. csystem.org
  • Hocam android kursu eskiden bikaç yerdeydi, şimdi önüne gelen ben androidciyim diye çıkıyor. Bu işi öğreneceksen hocanın yetkinliğini sorgula!
    Kursa gideceksen tek tek gez kursları ve fiyat+ders saati+dersler nasıl veriliyor sorularını iyi bir gözden geçir. Kafasını duvarlara vuran arkadaşlarım var bu konuda Yanlış seçim kurbanı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocaçınar06 -- 28 Mayıs 2015; 9:21:49 >
  • Ben vektörel bilişime başladım web programlamaya ve sonrasında android düşünüyorum. Tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.