Şimdi Ara

Ani Su Isıtıcısı SİGORTA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, banyoya ani ısıtıcısı taktım.
    Kutu içinden çıkan 40 amper sigortayı hemen şofbenin yanına bağladım, elektriği banyo içindeki kuvattan aldım. Ancak sigorta kutusunda ki banyoya gelen elektiriğin bağlı olduğu sigorta 3 kademede bir süre çalıştıktan sonra atıyor. Ana sigorta kutusundaki sigortayı da 40 amperlikle değiştirmeyi düşünüyorum.

    Sigortayı Ani su ısıtıcının yanına bağlamayıp, ana sigorta kutusundaki sigortayı 40 amperlikle değiştirmem doğru olur mu? İkinci bir sigorta daha mı almak lazım?

    Doğrusu nedir?



  • Elektirikten pek anlamam ama ev tesisiatlarina genelde 32 lik sigorta takilir..eger sigorta kutusundaki 32 lik sigorta atiyorsa tesisatta bir zorlanma olabilir..simdi siz atan sigortayi 40 amperlikle degistirip atmamasini sagladiginizda bu seferde tesisatta zorlanan yerde kalici hasar birakir hatta tehlike bile yarattirabilir..atmayan sigorta takmaktansa sigortayi ne attiriyor ona yonelmek lazim..eger sigorta cok eskiyse ayni amperlik olanla degistirmek en mantiklisidir bence..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ana sigorta kutusundaki sigorta atıyor. Atan sigorta B20 amper sigorta, 3. kademede küçük geldiği için atıyor.

    Benim sorum aslında,

    Binanın ana girişinden ayrı elektrik hattı çekilmediğinde, birisi cihazın yanında diğeri ana sigortada olmak üzere iki sigorta mı kullanılmalıdır yoksa ana sigortada ki sigortanın amperini 32 veya 40 lıkla değiştirmek yeterli olur mu?
  • UGUR19 U kullanıcısına yanıt
    Sofbenlere genelde 32 lik anca yetiyor diye biliyorum..elektirikcilerde direk saatten yahut sigorta giristen hat cekiyorlar..sizde ayni sekilde yeni hat cekerseniz islem tamam olur..sigortayida sofbenin yanina koymayin bence..banyo hali su dokunur vs..sigorta kutusunda durmasi daha mantikli..riske etmeye gerek yok..sakaya gelmez, isin ustasina yaptirmak daha mantikli..veya forumda isi iyi bilen bir arkadas size yontemi anlatir..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.