Şimdi Ara

## [Anime] BLEACH ## (353. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.119
Cevap
20
Favori
281.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 351352353354355
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Sona ekleme yapmazlarsa evet son sezonda görürüz dediğinizi ve ne yapacaklar acaba doğrudan Hell Arc'a geçiş falan mı olacak ki ## [Anime] BLEACH ## 
  • aschil kullanıcısına yanıt

    Tekrar bakmadım ancak benim de hatırladığım kadarıyla o dövüşte herkesin çaresizliği üstüne, bizimkinin girişiyle dövüşü domine etmesi efsaneydi evet ## [Anime] BLEACH ## 

  • Grimaniel kullanıcısına yanıt
    Bunun sorumlusu Mappa. Anime sektörünün içine ettiler aferdisiniz. Finalin finali, partin partini çıkararak sektörde farklı bir standart oluşturdular. Diğer stüdyolarda buna ayak uyduruyor. Attack Titan toplasan 3 sezonu var, part muhabbeti yüzünden 6-7 tane sezona kaydı.
    Dragon ball zamanında tek sezon çıkardı. Sonra ikiye geçtiler. Mappa tüm serilere yapıştı, kalitesiz bir şekilde seri basım yaparak part olarak yayınlama sevdasına düştüler. Çalışanlarda mağdur oluyor burada. Hatta trailer tarafını bile daha anime yapımına başlamadan farklı stüdyolara yaptırıyorlar. Elleri o kadar dolu yani. İçlerinde bir ufotable var adam akıllı iş yapan.

    Manganın devamı gelir mi bilmem ama mangaka en son Witch isimli bir seri yapıyordu. Hatta animesi de geldi. Bleach evreninde geçiyor ama pek beğenmedim onu ben.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 16 Eylül 2023; 23:26:39 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aschil kullanıcısına yanıt

    Ayıp birşey ya, yeni öğrendim bende siz deyince. İşten çıkarmalar oluyormuş, demek ki bu dedikleriniz yüzünden hocam. Japonlardan beklemezdim.


    Neyse en azından anime herşeyiyle güzel ilerliyor. Baştan savma iş yapılıp 2 sezonda bitmesi yerine aynı çizgide devam edip 2 sene daha devam etmesine ben razıyım.


    Tek umudum mangadaki gibi bitmemesi veya manganın ilerleyen zamanda devam etmesi. Yoksa yazık olur bu seriye.

  • Grimaniel kullanıcısına yanıt
    Bleach döneminin kült serisi. O dönemde hatta günümüzde çıkan bir çok animeyi etkiledi. Tite Kubo'nun çizim tekniği ve hikayede kullandığı güç sıralaması tarzını bir çok anime benimsedi. Günümüzde ki devam sezonu çok iyi. Animasyon kalitesi vs. top trend animelerin üzerinde bir seri. Kubo zaten animenin içinde olan birisi. Mangaka animelerden bağımsız olan yapımlar çok. Bu serileri berbat hale sokabiliyor. Tite, devam etmek istiyor mu, bu konuda bilgim yok.
    Bu seriylede beraber artık bu part yayınlama işi standart oldu. Sektöre oturmuş kalıp haline getirdiler. Mappa'nin yaptığı çok iyi işlerde var, buna karşın çok seriyi de batırdılar. Amaçları seri bit şekilde anime basmak. Eskiye nazaran teknoloji baya gelişti yalnız kaliteli animelerin sayısı da giderek azaldı. Sırf bu yüzden anime izlemeyi bırakıp genelde mangasina bakıyorum. İzlediğim animeler, okuduğum serilerin yanında çok kötü kalıyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu bölüm de durgundu.

  • Seri bitti içeri dolu dolu güzel olur dedik yine saçma sapan bakışmalar gereksiz laf atmalar zoraki konuşmalarla uzatmalara oynamalar. Geçen haftaki bölüm o kadar monotondu ki bu hafta bölüm olduğunu bile unutmuşum tesadüfi denk geldi. İzlemesemde çok şey kaçırmazmışım ayrıca.

  • Porno Graffiti kullanıcısına yanıt

    Gerçekten öyle oldu sezon bitti sözde bir sürü ekleme değişiklik falan yaptılar hepsi fiyasko oldu Rukia vs As Nodt dışında hiçbi şey hatırlamıyorum, hatırlamak da istemiyorum. Hele youtube'da MrTommo diye bi lavuk var 20 dakikalık bölümden 60 dakika video çıkarıyor allah nasıl çene ve zihin vermişse adam duygudan duyguya geçiyor izlerken tokatlayasım geliyor.


    Neyse artık kalan bölümler sağlam olacak.

  • Ben şahsen mangayı okuduğum için ne beklediğimi biliyorum. Fazlası zaten sürpriz olacak benim için. Mangayı okumayanların beklentilerini tahmin edebiliyorum az çok ama okumuş olup da hayal kırıklığına uğrayanları anlayamıyorum. Ben zaten senaryoyu bildiğimden en fazla beklediğim şey seslerin, müziklerin ve animasyonun kalitesidir ki hepsini buraya kadar mükemmele yakın yaptıklarını düşünüyorum. Yabancı forumlarda yazılanlara göre hiç durgun veya saçma ilerlediğini yazan görmedim. Ayrıca bu sezon kesinlikle önceki sezona göre hatırlanacak çok fazla bölüm var. Komamura vs. Bambietta, Kenpachi vs. Gremmy, As Nödt vs. Rukia, Ichigo vs. Candy, Shinji'nin bankaisi, zombi Toshiro vesaire vesaire. Özellikle 30 Eylül'de yayınlanacak olan iki bölümün de bayağı epik olmasını bekliyorum. Bleach gerçekten peak bir seridir. Bence değerini bilerek izlemek lazım.

  • Güzel bir bölüm geliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bölüm çok güzeldi. Hakkını vermişler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şimdiye kadarki en iyi "sonun başlangıcı" bölümüydü diyebilir miyiz ## [Anime] BLEACH ## 

  • Acayip iyiydi ama çok önemli bir kısmı direk geçmişler gibi.


    Bu arada mangada olmayan Ichibei - Yhwach konuşmasını gördük. Vay anasını...


    Anlamayanlar için spoilerda,


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Yhwach normalde Ichıbei savaşından önce Auswehlen kullanarak elite squad'ını canlandırıp 0.tümeni ortadan kaldırıyordu ondan sonra Ichibei ile karşılaşıyordu. Umarım Auswehleni görürüz ya. İlk sahnede Yhwach'ın ruh kralının sol kolunu (Pernida) kendi safına nasıl kattığını gördük. Bu yüzden Yhwach'ın almighty'si gidiyor Ichibei bir nevi ona ruh kralının kolunu vererek kandırmış oluyor. İlk savaşta almighty'si olmadığı için yamamotoya kolayca yenildiğini bu sayede anlıyoruz. Son sahnede ise Uryunun antithesis'i ile Yhwach'ın kafesten kaçtığını söylüyorlar , orasını bende tam anlamadım.Birazcık hikayeyi değiştirmişler burada. Normalde 0.tümen öldükten sonra Pernida kafesi yok ettikten sonra Yhwach kafesten çıkıp ichibei ile karşılaşıyordu.İlginç şeyler bizi bekliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grimaniel -- 24 Eylül 2023; 1:21:3 >
  • Grimaniel kullanıcısına yanıt
    Evet bayağı değiştirmişler sahneleri ama böyle olması hoşuma gitti. Bölüm beklediğimden daha epikti. Bu bölüm itibariyle gidişatın mangaya göre biraz farklı ilerleyeceğini düşünüyorum. Zaten 3.ve 4.sezonlarda bol bol ekleme sahne olacağı kesin. Mangayı okuyanları da güzel sürprizler bekliyor diyebiliriz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Grimaniel kullanıcısına yanıt

    Kubo ekleme yapmış ve değiştirmiş diye tahmin ediyorum. Her şeye karıştığı için ona sormadan böyle bir değişikliği özellikle de epik bir şekilde anlatabileceğini sanmıyorum yapımcı stüdyonun ## [Anime] BLEACH ## 


    Böyle olunca ilerisi için de daha esnek ve anlaşılır hikaye sunacağını düşünüyorum. Manga çok oldu bitti şeklinde son bulmuştu.

  • Bleach'i en son 260. bölüm gibi bırakmıştım, öyle hatırlıyorum. Filler bölümlerin sonuydu, Zanpaktoular sahiplerine baş kaldırıyordu. Sonrasında normal bölümler başlayacaktı, benim bıraktığımda en son Aizen, Ichimaru Gin ve Tousen dünyaya inmişti istila için, bizim tayfa da Hollow aleminde hapsolmuştu, Ulquiorra'yla dövüşmüştü en son Ichigo. Zaten dizinin sıkı takipçileri, nerede izlemeyi bıraktığımı anlamıştır. Allah bilir, o bölümden bu yana neler oldu neler... Hey gidi günler hey! 🙂

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eric Cartman. kullanıcısına yanıt

    Öyle bir yerde bırakmışsınız ki zaten olaylar oradan sonra kopup alıyor başını gidiyor ## [Anime] BLEACH ## 

  • Eric Cartman. kullanıcısına yanıt

    Hocam çok şey kaçırırsınız :)


    Asıl olaylar ondan sonra başlıyor.

  • Eric Cartman. kullanıcısına yanıt

    Sizin yerinizde olmak vardı. On yıl olmuştur herhalde seriyi en cafcaflı kısmında bırakmışsınız. Turn back the pendulum bleachin zirve noktasıdır benim için izlemesi çok çok zevkliydi.Devamında da kalite hep yükseldi zaten çizimler ve savaşlar baya iyiydi.  ## [Anime] BLEACH ## 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu son bölümde gördüğüm yetenekler acayip sıradışı idi bayıldım
    Anlık Ishıda'nın durumu bayağı iyi. "Ben ne halt yiyorum burada "
    Sanırım Ichigo ile bir bağı olduğunu biliyorlar ve o yüzden tarafsızca bekliyorlar aksi hali iyice drama vurabilirdi.
    Acaba 3 ve 4.sezonda ne haltlar olacak merak ediyorum Ychbach animeyi kapatmak üzere, şu an ana karakter olsaydı 2 bölüm sonra finali görüyorduk eminim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 351352353354355
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.