Şimdi Ara

ANKARA/Batıkent Spor Salonu Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhabalar. İstanbul'da oturduğum yerde adım başı spor salonu vardı. 2.5 Yıldır Batıkent'te oturuyorum. Burada öğrenciyim. Batıkent metro durağına yürüme mesafesinde 1 tane bile düzgün spor salonu bulamadım. Sizin bildiğiniz güzel ve ucuz salon var mı hiç?

    Gezdiklerim:

    1)
    Atlantis'teki çok pahalı ve uzun süreli üyelik istiyorlar. Öğrenci olduğum için karşılayamam.

    2) Hacı Sabancı Yüzme Havuzu var. Fiyatları uygun fakat haftada sadece 3 gün ve 1.5 saat onların belirlediği saatte gelebiliyorsunuz. Genelde güzel saatler de kapılmış oluyor programda.

    3) Anıt iş merkezinde Fair Sportline var. Aylık 90 TL, 3 Aylık 240 TL istiyorlar. Bunu karşılayabilirim ama salonda 4-5 kişi olmasına rağmen çok havasızdı ve iğrenç kokuyordu. O paraya gidilecek bir salon değil gibi. Hocalarının iyi olduğunu duydum ama salon vasat.

    Bunların dışında yakınlarda hiç spor salonu görmedim. Gören-bilen-giden varsa lütfen bilgilendirsin. Bir tek benim için değil internetten bu konuyu görüp girenler için de yardımcı olmuş olur.

    Not: Metro ile yüzme havuzu arasındaki yolda oturuyorum. Aracım yok. Spor salonuna da otobüsle gitmek istemiyorum o yüzden yalnızca yakın spor salonlarını önerirseniz memnun olurum.







  • Meral okay kültür merkezinin orada var hocam. 06 üzerinden sincana giderken meral okay kültür merkezinin bitiminde sağda baya dolu görmüştüm. 4-5 katlı vardı sanırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bozkurt71

    Meral okay kültür merkezinin orada var hocam. 06 üzerinden sincana giderken meral okay kültür merkezinin bitiminde sağda baya dolu görmüştüm. 4-5 katlı vardı sanırım.

    Evet hocam oralarda çok var biliyorum. Sizin dediğiniz "Wind Life Club" sanırım. Ama orası benim oturduğum adresten çok uzakta. Yürüyerek gitmem yarım saatten fazla sürer. Bir de dönüşü var. Böyle olunca bir süre sonra üşenip gitmemeye başlarım, kendimden biliyorum.

    Ondan yakın Andora iş merkezinde de varmış bir tane ama orası da uzak kalıyor bana.

    Batıkent Metro durağına yakın başka spor salonu yok sanırım cevap gelmediğine göre




  • Upp



    Hiç yoksa parayı toplayıp biz açalım bitane (yatırım tavsiyesi değildir )

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.