Şimdi Ara

Ankara Renault Servis Tavsiyesi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
4
Favori
13.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar herkese hayırlı geceler aracım clio 1.2 16v
    Ankara da iş sebebiyle kısa süreli bulunuyorum istanbul a her hafta sonu gidip geldigimden midir? Yoksa fazla sıkıştrmadan mi bilmiyorum arkadasim araci ustasina gösterdi aracın 1 pistonunda sübap kaçırıyormus tekleme ondan oluyormus dediler bende forumdan bakarak tavsiyelerinizle kurtay oto ya gidecem insallah dediginiz gibi olur.
    Islemler bitiminde yorumu yaparım...
    Hayırlı Cumalar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar aracımı cuma aksami kurtay oto hamza ustaya bıraktım sağolsun gerçekten çok ilgilendi başka ustalar gibi eksoz sesini dinleyip motor açılacak 1000-1500 TL masrafı var demedi ihtimalleri sıraladı ve en uygun halde araci temize çıkardı 3 aydır arabayı satmayı düşünüyordum gerçekten soğumuştum belki bu sayede bir süre daha kullanacam hem kendisine hemde yanındaki ustaya teşekkür ederim emeğinize sağlık. DH forum olmasa temiz işçilik yapan böyle bir ustaya denk gelmeyecektim tavsiye edenlerden Allah razı olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: matek_16

    Evet arkadaşlar aracımı cuma aksami kurtay oto hamza ustaya bıraktım sağolsun gerçekten çok ilgilendi başka ustalar gibi eksoz sesini dinleyip motor açılacak 1000-1500 TL masrafı var demedi ihtimalleri sıraladı ve en uygun halde araci temize çıkardı 3 aydır arabayı satmayı düşünüyordum gerçekten soğumuştum belki bu sayede bir süre daha kullanacam hem kendisine hemde yanındaki ustaya teşekkür ederim emeğinize sağlık. DH forum olmasa temiz işçilik yapan böyle bir ustaya denk gelmeyecektim tavsiye edenlerden Allah razı olsun.

    Eee sorun neymiş nasıl hallettiler kaça mal oldu ??
  • Araç ariza ışığı yakıyordu güçten düşmüştü vaktim olmadığından arkadaşım kendi ustasiyla başka bir ustaya arabayi göstermiş onlarda motor sesini dinledikten sonra subap kaçırıyor motorun açılması lazım demişlerdi fiyat aldığım da 1000-1500 arasi olacağını söylediler. Bende az cok motordan arac bakimindan anlıyorum pek güvenemedim o ustalara. forumdan tavsiyelere bakarken hamza ustanin renault sertifikali oldugunu gördüm kendi sitelerine girerek inceledim hem tavsiyelere hemde sertifikaya güvenerek :) araci cima aksami bıraktım. Konuyu anlattigimda direk 1000 lira tutar diyemem dedi kendisi bujiler buji kablolari bobin kontrol edildikten sonra sübap ayarlarini yapariz contalari degisiriz tekleme cekisten düşme gider eger gitmezse o zaman sübaplar set halinde değişecek biraz pahalı olacak diye söyledi. Sagolsun Hamza usta hakkini verdi sübap ayari sıkıydı ayarladı contalari bujileri buji kablolari orjinaliyle değişti bir de sübap horozu denilen bir parça değişti araç eski haline geri geldi. Yan sanayi parca kullanmasaydim böyle birseyde olmayacakti ya neyse nasip 6-7 kalem yazıldı subap ayarı ve hepsinin isciligine 150 lira yazdi usta bir de arabamın motorunu güzelce temizletti:) geri kalan parcalar orjinal olduğu için de yan sanayiden pahalı neyse iscilik dahil toplam 570TL tuttu iki taksitte de rahat rahat ödeyecem ins.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bende Megane 2 Disel aracımızdaki trigerini yeni geçen hafta savaş oto Renault ta değiştirdim 400 tl ödedim v kayışı v kayış bilyası ve Triger setini orjinal yedek parçalarıyla Mais olarak sıkıntım yok 1 saatte bitirdiler çok teşekkür ederim Zafer usta ya ve ekibine teşekkür bide 5 e böldüler kredi kartına.servis 1100 tl istedi 1 gün kalacakmış araç felan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bnde size bi SAVAŞ OTO zafer ustaya uğrayın derim memnun kalacağınıza eminim. Hem güvenilir hem hesaplı hemde işçilikleri iyi denemenizi tavsiye ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hmt312 ve Erdi312,

    muhtemelen aynı kişisiniz. kullanıcı adı stiliniz ve az mesajlı olmanızdan böyle bir anlam çıkıyor. bütün mesajlar da savaş oto'yu önermişsiniz. bu şekilde müşteri kazanmıyor aksine kaybediyorsunuz.

    bazı servisler bunu yapıyor ve farkediliyor. yapmayın etmeyin ..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.