Şimdi Ara

Anket Doldur, Para Kazan !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
10
Favori
74.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  Anket Doldur, Para Kazan !!!


    Merhaba arkadaşlar,

    Birçoğumuz internetten para kazanmayla ilgili araştırmalar yapar ve para kazanmanın yollarını arayarak nasıl para kazanılacağına dair bilgi sahibi olmaya çalışırlar. İnternetten para kazanmayla ilgili yöntemlerden biriside Anket doldurarak para kazanmadır.

    Sadece 10 Dakikanızı Ayırarak Dolduracağınız Bir Anket Başına 25$ Para Kazanabilirsiniz.

    Anket Listesi Eğitim Paketi sayesinde bu işi yapabilmeniz için gereken her şeyi öğreneceksiniz. Eğitimlerin tamamı resimli ve örnekli bir şekilde anlatılmaktadır


    ANKET DOLDURARAK PARA KAZANMAK İÇİN TIKLAYINIZ

    Bir iş bu kadar kolay olabilir mi?
    Evet gerçekten çok kolay bir iş. Tek zor olan veya sıkıcı olan yani ilk başlangıç. Çünkü çok sayıda firmaya kayıt olmak kolay bir şey değil. Eğer sıkılmadan firmalara kayıt olursanız gerisi çok kolay olacak. Sadece her gün mailinizi kontrol edip gelen anketleri dolduracaksınız.

    Dolduracağınız anketin kaç para olacağı mail adresinde yazıyor olacak. Rakamı beğenmezseniz doldurmayabilirsiniz. Ama vaktiniz varsa az çok demeyin bütün anketleri doldurun. Bunun sonucunu ilk ay sonunda alabilirsiniz.


    ANKET DOLDURARAK PARA KAZANMAK İÇİN TIKLAYINIZ


    Ne kadar para kazanabilirim?
    Bu sorunun cevabı sizin performansınıza bağlıdır. Ne kadar çok anket doldurursanız o kadar para kazanırsınız.

    Yandaki tablodan doldurabileceğiniz anket sayısını, tahmini rakamı ve kaç haftalık gelir hedefliyorsanız onu seçerek ortalama bir rakam hesaplayabilirsiniz.


    Anket Doldurarak Kazanılan Kazançlardan Bazıları:

     Anket Doldur, Para Kazan !!!


     Anket Doldur, Para Kazan !!!



    ANKET DOLDURARAK PARA KAZANMAK İÇİN TIKLAYINIZ

    ANKET DOLDURARAK PARA KAZANMAK İÇİN TIKLAYINIZ




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adromov -- 29 Ağustos 2014; 17:48:02 >







  • Öncelikle burada bahsedeceklerim çok uçuk bir olay değil ama tamamen gerçek.Tekrar söylüyorum çok uçuk rakamlar beklemeyin ama damlaya damlaya göl olur derseniz bir göz atın derim.

    Clixsense adlı bir site. Basit bir üyelik işleminden sonra size günlük tıklamanız için reklamanket görev oyun sunmakta. Tabi ki sundukları sınırlı.

    Sadece 10 dk. ayırmanız yeterli. Örnek verecek olursak. reklam başına 001 dolar veriyor günde ortalama 10 reklam 010 dolar.Reklam sayısı değişir gün içerisinde 20 yi de bulabilir gününe bağlı. Görevler bölümünde de sizden şu siteye üye olursan 43 cent (043 dolar) vs. görevler var yani gün içerisinde tam olarak sitedeki her reklama ve göreve tıklarsanız günlük kazancınız 1 dolar civarı olur. tabiki anketlerde mevcut anketlerede 06 dolardan başlamak üzere para veriyor paralar paypal hesabınıza 6 dolar olunca yatırılıyor. Tabi siz talep ederseniz. Paranızın ne kadar biriktiğini de anlık olarak görebiliyorsunuz.

    Oldukça kolay bir site az bir ingilizceyle bu mümkün.

    Siteye buradan ulaşabilirsiniz www.clixsense.com

    Madem adamlar dağıtıyor herkes faydalansın. Saygılar




  • imzaya tıkla
  • Clixsense tek geçerim. Clixgrid bölümünde günde 25 hak resim tıklama veriyor. Resimlerin altında 2,5 dolardan 0,10 dolara kadar ödüller var. En güvenilir fakat ödeme limiti 6 dolara ulaşınca talep ediyorsunuz

    www.clixsense.com
  • ÜCRETSİZ İNTERNETTEN PARA KAZANMA SEMİNERİ YAPILACAKTIR.SEMİNER FACEBOOK ÜZERİNDEN CANLI OLACAKTIR.SEMİNERE KATILMAK İSTEYENLERhttp://www.7x.com.tr/store/seminerkayit.asp?idX=468 BU LİNKTEN KAYIT YAPTIRABİLİRLER.
  • İnternetten anket doldurarak para kazanma yöntemi doğru mu?


    Anket doldurarak para kazanma, dünyada ve Türkiye’de gün geçtikçe popülaritesi artan, interneti ve bilgisayarı olan herkesin çok kolay para kazanabileceği bir iş. Özellikle Türkiye’de son zamanlarda bu adeta bir meslek haline geldi.
    Sadece internetten doldurduğu anketlerle evinin geçimini sağlayan ev hanımlarını artık sıkça duyuyoruz. Anketle internetten para kazanmayı yeni duymuş okuyucularımız için şu işe bir açıklık getirelim.

    Birçok firma ürünleri hakkında kullanıcılardan geri bildirim alabilmek adına online anket şirketleri üzerinden çeşitli anketler düzenletiyor. Düzenlenen anketler sonucunda firmalar pazar stratejilerini belirliyor. Firmalar için tüketicilerin alışveriş yaparken neler düşündüğü ve hangi markayı neden tercih ettiği gibi bilgiler çok önemli bir yer tutuyor. Yapılan anketler sonrasında ortaya çıkan sonuca göre firmalar stratejilerini geliştirerek pazar payını arttırmayı hedefliyorlarmış.

    Online anket şirketlerinden aldığı verileri değerlendiren firmalar, verileri inceledikten sonra stratejilerini veriler doğrultusunda değiştirerek kar paylarını önemli derecede arttırıyor. Yani sizin görüşünüz firmalar için çok önemli bir yer tutuyor. Online anket şirketlerinin düzenlediği anketlere katılım sağlayarak para kazanmanız mümkün. Sektörde yüzlerce anket şirketi bulunmakla beraber, bu anket şirketleri sürekli anket dolduracak kişilere ihtiyaç duyuyor.

    Anket şirketlerinin düzenlediği anketlere katılım sağlayarak para kazanmamız için sosyal yaşantınızın herhangi bir önemi yoktur. Emekli, ev hanımı, öğrenci yada çalışan biri olsak dahi sosyal durumunuz anket doldurmamız için herhangi bir engel teşkil etmiyor. Anket şirketlerinin düzenlediği anketleri doldurma süresi 15-20 dakika civarındadır. Dolduracağımız her anket başına ise 3$-25$ arasında değişen miktarlarda para kazanabiliyoruz

    2012 yılı istatistiklerine göre firmaların pazar araştırmaları için harcadıkları toplam miktar tam 42 milyar $'dır. Firmalar bu parayı bizim gibi normal internet kullanıcılarının fikirlerini alabilmek adına ödemektedir. Günümüzde internet kullanımının yaygınlaşmasıyla firmaların internet üzerinden çok daha fazla tüketiciye ulaşabilmesi, online anket şirketleri üzerinden anket düzenleterek sürekli pazar araştırması yapmalarına neden olmaktadır.

    Anket doldurarak para kazanma

    sisteminin bir hayli kazançlı bir iş olması art niyetli kişileri de harekete geçirdi. Dolandırıcı olarak nitelendirebileceğimiz bu kişiler anket doldurma işinden rant sağlamak amacıyla çok sayıda sahte ve ödeme yapmayan anket şirketlerii kurulmuştur. Bu tarz firmalarla çalıştığınız taktirde, ödeme alamadığımız gibi anket doldurarak para kazanma işine olan güvenimiz ve inancımızda ciddi derecede sarsılıyor.

    Sadece güvenli ve referansları olan anket şirketleriyle çalışarak para kazanmamız mümkündür. Anket şirketleriyle çalışmak için ilk olarak üye olmanız gerekmektedir. Daha sonra mail adresinize anket bilgileri ve anketi doldurduğunuz taktirde alacağınız ödeme miktarı hakkında bilgiler gönderirler.

    Size Tavsiye ettiğim Güvenli Anket doldurarak para kazanabileceğiniz eğitim kitleri :

    Anket Param = http://www.xticaret.com/xticaret/?1342_50647_=&ref=gzm2
    Anket Listesi = http://www.xticaret.com/xticaret/?680_50647_=&ref=gzm2
    Anket Rehberi = http://www.xticaret.com/xticaret/?258_50647_=&ref=gzm2
    Anket Master = http://www.xticaret.com/xticaret/?845_50647_=&ref=gzm2
    Anket Doldur Para Kazan = http://www.xticaret.com/xticaret/?1060_50647_=&ref=gzm2
    Anket Kazançları = http://www.xticaret.com/xticaret/?1774_50647_=&ref=gzm2
    Anket Bankası = http://www.xticaret.com/xticaret/?1942_50647_=&ref=gzm2
    1000 TL = http://www.xticaret.com/xticaret/?920_50647_=&ref=gzm2




  • http://nettenparakazanmak.org/anket-listesi-egitim-seti-indir-para-kazan/

    Anket Listesi Eğitim Seti İndir Para Kazan.Merhaba arkadaşlar sizlere anket listesi eğitim setini anlatacağım peki anket listesi eğitim setinde neler var. Anket listesi eğitim kitabu 78 sayfa ve şuan 214 tane anket doldurarak para kazanabileceğiniz firma mevcuttur. Bu eğitim kitabında bulunan bilgiler ile ücretsiz üye olabileceğiniz anket şirketlerinin listesi bulunmaktadır. Daha önceki anket listesinde 250′nin üzerinde anket şirketinin ismi karışık olarak yer almaktadır sonraki güncelleme ile birlikte hem de hızlı bir şekilde para kazanmanız için en çok kazandıran ve en popüler şirketlerin seçilerek sıralı ve düzenli bir listesi mevcuttur.
    DEVAMI
    http://nettenparakazanmak.org/anket-listesi-egitim-seti-indir-para-kazan/




  • CASHNHITS Arkadaşlar aşağıda ödeme kanıtımıda gönderiyorum clixsense alternetifi fakat kazanma oranu daha yüksek ilk ödemeyi 0,60 dolar ikincisini 1 dolar sonra 1,5 dolar olunca yapıyor.
    FB ADS (FACEBOOKTA SAYFA BEĞEN KAZAN) = 0,008 DOLAR LİNK BAŞINA GÜNDE 8 KERE BEĞENME HAKKINIZ VAR
    AUTOSURF (250 VİDEO ÇIKAR AÇ İZLEME O KENDİ ELLİ SANİYELER GÖSTERİR KOTA SINIRINIZ YOKSA) 0,02 BURDAN GELİR
    ADW ( REKLAMLAR GÜNDE ORTALAMA 20 REKLAM)
    CLİX EXCHANGE ( SINIRSIZ TIKLAMA 4 REKLAMDA 1 4 KUTU ÇIKAR KUTULARIN İÇİNDEN ÖDÜL ÇIKIYOR)
    4 Günde sadece bunlarla 0,60 yaparsınız garanti.
    OFFER BÖLÜMÜNDEKİ TEKLİFLERİ DE TAMAMLARSANIZ KAZANICINIZ ARTAR
    ÖDEME KANITIM. WWW.CASHNHITS.COM
     Anket Doldur, Para Kazan !!!


    0,02 DOLARI PAYPAL KOMUSYON ALIYOR ARKADAŞLAR %3 YANİ BİLGİNİZ OLSUN

    WWW.CASHNHITS.COM

    BURDAN UYE OLABİLİRSİNİZ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert1023 -- 11 Mart 2013; 21:12:52 >




  • neobux en iyisi dostum . uğraşmana gerek yok . görevler kısmından zaman almayan küçük işleri yaparak para kazanabilirsin . ödemeler anlık yani hemen istediğinde hesabına geçiyor . minimum ödeme 1 usd . istediğinde paranı al . Video seyrederekte para kazanabiliyorsun . 2 dk lık kısa videolar internette zamanı değerlendirmek için iyi bence . ilgilenenler için link aşağıda ,100 USD kazandım şimdiye kadar bu da dip not



    http://www.neobux.com/?rh=626C75766961
  • Merhaba, anket doldurarak para kazanmak için yapmanız gereken çok basit, bir anket sitesine üye olursunuz ve size gönderilen anketleri yanıtlar ve para kazanırsınz. Tabi ki bu konu böyle değildir bir çok anket sitesi mevcut tabiki bu konu üzerinde bilgi sahibi değilseniz anket doldurarak para kazanmak yerine vaktinizi boşa harcamış olursunuz. http://www.anketdoldurarakparakazan.net
  • Anket doldurarak,reklam izleyerek,yahut da mail okuyarak internetten sabit gelir elde edemezsiniz.İnternetten sabit gelir elde etmek içi ilk başlarda biraz çok çalışmalısınız.Çalışmalarınızın sonucunda yavaş yavaş meyvesini almaya başlayabilirsiniz.Peki ama nasıl?.Bu konu hakkında sizlere bir inceleme sayfası hazırladım.

    http://xticaretx.blogsp...it-gelir-icin-para.html bağlantısına tıklayarak,öğrenebilirsiniz.

    İnternetten gerçekten para kazanmak için,küçük işlerle uğraşıp,hayal kırıklığına uğramayın.İnceleme sayfamı okuduktan sonra,bana bu konu hakkında yorum bırakın,en kısa sürede dönüş yaparım sizinle .Eğer ''Az aşım,ağrımaz başım'' anlayışına sahipseniz,internetten sabit yani oto gelir elde edersiniz.




  • Arkadaşlar internetten para kazanılırmı veya anket doldurarak ta para kazanılırmıy mış diyen veya yazan arkadaşlara kesinlikle ve kesinlikle inanmayın. Çünkü en basit örneği benim. Bu sitede öyle uzun uğraşılara da gerek yok size gelen anketleri okuyup cevaplayacaksınız iş okadar basit. Ne cebinizden beş kuruş para çıkıyor, nede vaktiniz ölüyor. Ne kitap veya herhangibir şey alıyorsunuz nede kandırılıyorsunuz. Sistem tamamen helal. Size önereceğim site tamamen türkçe güvenilir ve kazancıda çok çok güzel. 15-20 günde sadece 100 TL cik :)) (Not: Tabi bu sizin becerinize kalmış belkide 2-3 günde 100 TL cik :)) Valla ben bu parayı ne ptc nede diğer sistemlerde kazanabildim. Eğer sizde benim gibi az uğraşı ile sürekli olarak 100 TL kazanmak istiyorsanızhttp://adf.ly/QogUJ adresini ziyaret ediniz ve 2 dk da üye olarak kazanmaya başlayınız. Yok ben inanmıyorum bu para internetten, hatta anketten hiç kazanılmaz diyorsanız alın size aldığım 100 TL lik ödeme kanıtıhttp://adf.ly/W30UG adresinde . Ödeme miktarınız 100 TL olunca 1 hafta gibi bir süre içerisinde belirttiğiniz banka hesabınıza yapılıyor. 2 dk da üye olup para kazanmak isteyen arkadaşlara duyurulur. Hepinize bol anketler bol kazançlar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mad_1999 -- 20 Eylül 2013; 4:11:02 >




  • arkadaslar anket sitelerine üye oluyorsunuz ama cok az anket gondeerıyor ve en iyi anket sitelerini kendınız bulamıyorsunuz . cok para kazanmak için bircok anket sitesine üye olmalısınız bu bir iki anket sitesiyle olmaz . egrr cok anket sitesine üye olursanız cok daha fazla anket doldurup para kazanabilirsiniz.bu linkte size anket sitelerini sıralıyor. en cok kazandıran en cok anket gönderen siteler var. xticaret baglantsıyla ulasabilirsiniz . bilgisayar karsısında gecireceginiz zamanı degerlendirin ve para kazanın. Tahmini Kazanç Tablosu

    Bir günde kaç anket doldurabilirsiniz?

    Bu anket ortalama kaç para kazandırır?$

    Haftada kaç gün anket doldurabilirsiniz?
    Günlük Kazancınız : $ 40.00
    Haftalık Gelir : $ 160.00
    Aylık Gelir : $ 640.00
    Yıllık Gelir : $ 8,320.00

    http://www.xticaret.com/xticaret/?680_62039_=&ref=

    arkadaslar sirketler bir ürünü piyasaya çıkarmadan önce pazar arastırması yapar. bu pazar araştırmasında ürünün satılıp satılamayacagını anlar. bu yüzden bu pazar araştırmasına büyük paralar harcanır. sizde anket sitelerine üye olarak bu şirketlerin sorduğu sorulara cevap veriyorsunuz. en basitinden bir çikolata piyasaya sürerken bile onun anketini yapıyorlar. kendim doldurdum böyle bir anket. o yüzden sizlere ihtiyaçları var. verdiğim bağlantıyla anket sitelerini indirin daha cok kazanmak için neler yapmanız gerektiğini öğrenin ve hemen para kazanmaya başlayın. DİKKAT EDİN üye olduğunuz sitelerde profilinizi eksiksiz doldurun ki daha çok anket alın.
    http://www.xticaret.com/xticaret/?680_62039_=&ref=





  • Arkadaşlar anket doldurarak para kazanma yöntemi ile internetten para kazanmak istiyorsanız kesinlikle Anket Kitaplarına ücret ödemeyin derim.



    Çünkü Türkçe anket doldurarak para kazandıran siteler başlıklı yazıdan yararlanarak hiçbir ücret ödemeden en güvenilir anket sitelerine üye olabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalennder -- 16 Aralık 2020; 16:4:38 >
  • Anket doldurarak para kazanabilir misiniz? Evet, evde anket doldurarak para kazanabilir, hatta iş yerinizde boş zamanlarınız da anket başına $1 ile $75 arasında para kazanabilirsiniz. Bir çok kişi bu durumda en iyi kazanç yöntemlerinden bir tanesi diyebiliriz. Bir çok firma ile çalışabilirsiniz ama garantili çalışan firma bulmak çok zor ama sizlere yardımcı olmak isterim. Sizlere önereceğim ekitap sayesinde garanti ödeme yapan bir çok anket listesi bulacaksınız.
    http://www.anketdoldurarakparakazan.net
    Anket doldurarak para kazanmaya başlayın derim bir çok kişi eşi için en iyi önerebileceği iş kollarından bir tanesi evde boş zamanlarında anket doldurarak evin bütcesine faydası olacaktır, mutlaka bu durumdan faydalanarak evden para kazanmak için yapılacak olan en iyi iş diyebiliriz.

    İnsanlar internetten para kazananlar arasına girmek içi yapılan en iyi yapılacak iş diyebiliriz. Bir çok kişi anket doldurarak para kazanıyor, sizlerinde bu yolla para kazanabilirsiniz.

    Bir çok firma önceden anket doldurmak için eleman buluyor ve bu elemana yol ücreti yemek ve konaklama ücreti olarak çok para harcanıyordu ve az kişiyle anket yapabiliyorlardı. Bu durum zaman olarakta çok uzun zaman alıyordu. Bu firmalar yapılan anketlerin zaman ve para yönünden bütceye zarar veriyordu. Anket firmaları bu durumdan bizlere kazanç sağlayı ve anket veren firmalar ise kullanıcı yorumları ve anketlerin değeri paha biçilemez diyebiliriz.

    Avrupa ülkelerinde bir çok kişi anket doldurarak para kazanma konusunda bizlerden profesyonel olarak yapmaktadırlar ve kazançları azımsanacak kadar az değildir. Bir çok kişinin internetten para kazanma konusunda araştırma yaptığını görüyorum. Para kazanma konusunda site yapmadan, satış ortaklığı yapmadan para kazanabileceği en kolay para kazanma yöntemi diyebiliriz.

    Anket doldurmanın inceliklerini öğrendikten sonra günlük doldurduğunuz anket adetine göre ve ankete göre ücretlendirilerek para kazanabilirsiniz. Hangi firmaya üye olursanız olun ne kadar çok anket sitelerine üye olu iseniz okadar çok anket gelir ve kazancınızda bi okara çoğalır.

    Bir örnek vereyim 1 anket firmasına üye oldunuz günlük 5 anket gönderse 5 anket için 5 tl öderse, bu durum 50 anket firmasına üye olduğunuzu düşünürsek 500 anket ederve kazancınızda o kadar çok olur. Karar sizin ister evde oturup gününüzü televizyon başında zamanınızı geçirirsiniz yada anket doldurarak para kazanırsınız.
    http://www.anketdoldurarakparakazan.net/anket-doldur-para-kazan/




  • Hepsine üye olduk başladık anket doldurup reklamlara tıklamaya , peki bu paralar nerde birikecek nasıl çekmecem ben bu paraları ??

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar internetten para kazanmanın en kolay ve eğlenceli ve bir o kadarda kolay + ücretsiz olduğu bir yerden bahsetmek istiyorum. Bu site yabancı bir site ve sistem değil tamamen türkçe ve güvenilir, ödemelerini yapan ve büyük bir kuruluş. Sistem ve mantık yine aslında aynı. Büyük şirketler elektronik-tekstil-gıda-teknoloji vs. insanların düşüncelerini ve bilgilerini alışveriş alışkanlıklarını vs öğrenebilmek amacı ile bu tür sitelerden para karşılığında topluca yazdığım şeyleri talep ediyorlar. Bu sitelerde aldıkları paranın bir kısmını verdikleri bilgiler karşılığında kullanıcılarına ödüyor. Yani sistem bu kadar basit. Dediğim gibi sistem tamamen türkçe ve kolay anlaşılır ve ödeme kanıtları site içerinde de mevcut. Siteyi merak ediyorsanızhttp://adf.ly/QogUJ adresinden sisteme 5 dk içerisinde üye olun ve para kazanmaya başlayın...




  • http://www.anketlistesiegitimpaketi.com/anket-listesi-eitim-seti/
    Anket doldurmak ve para kazanmak için bir çok eğitim seti mevcut bunlardan bir tanesi anket listesi adı altında olan eğitim seti içerisinde bir çok site adresi mevcut. Bu sitelere üye olarak sizlere gönderilen anketleri tek tek doldurarak pra kazanabilirsiniz. Ama bu anket sitelerine nasıl üye olacaksınız? evet nasıl üye olacaksınız? bu sorunun cevabını anket listesi eğitim seti içerisinde görsel anlatımı ile size kolaylık olsun diye detaylı bir anlatım sunulmuştur.

    Anket listesi eğitim seti içerisinde bir çok site olduğunu söylemiştim, şunu söylemek isterim bir çoğu yabancı siteler. Eğitim seti içerisinde bu yabancı anketlere nasıl üye olacağınızı anlatmaktadır. Bu sitelere üye olmak için yabancı dil bilmenize gerek yoktur. Bu eğitim seti içerisinde ki bilgiler ile yabancı dildeki anketleri nasıl dolduracağınız hakkında sizlere en ince ayrıntısına kadar öğretiyor.

    Anket doldurma işi ne kadar zor olabilir ki, sadece zor olan kısmı anket sitelerine üye olmak ondan sonra gerisi kolay olacaktır ve hemen para kazanmaya başlayabilirsiniz. Üye olduktan sonra sadece tek yapmanız email adresinize gelen anketleri doldurmak kalacaktır. Anket başına kazanacağınız para miktarı size gönderilen anketlerini yanında ne kadar olduğunu görebilecek ve istemediğiniz anketleri doldurmak zorunda kalmayacaksınız.
    http://www.anketlistesiegitimpaketi.com/anket-listesi-eitim-seti/




  • İsterseniz evinizdeki bilgisayarınızla, isterseniz iş yerinizdeki bilgisayarınızla anket doldurarak para kazanabilirsiniz! Dünya üzerinde büyük küçük pek çok firma kamuoyu araştırması yapmaktadır. Bu firmalar online anket siteleri tarafından bu araştırmaları gerçekleştiriyorlar.

    BİR İŞ BU KADAR KOLAY OLABİLİR Mİ?
    Evet gerçekten çok kolay bir iş. Tek zor olan veya sıkıcı olan yani ilk başlangıç. Çünkü çok sayıda firmaya kayıt olmak kolay bir şey değil. Eğer sıkılmadan firmalara kayıt olursanız gerisi çok kolay olacak. Sadece her gün mailinizi kontrol edip gelen anketleri dolduracaksınız.

    Dolduracağınız anketin kaç para olacağı mail adresinde yazıyor olacak. Rakamı beğenmezseniz doldurmayabilirsiniz. Ama vaktiniz varsa az çok demeyin bütün anketleri doldurun. Bunun sonucunu ilk ay sonunda alabilirsiniz.

    NE KADAR PARA KAZANABİLİRİM?
    Bu sorunun cevabı sizin performansınıza bağlıdır. Ne kadar çok anket doldurursanız o kadar para kazanırsınız.

    Yandaki tablodan doldurabileceğiniz anket sayısını, tahmini rakamı ve kaç haftalık gelir hedefliyorsanız onu seçerek ortalama bir rakam hesaplayabilirsiniz
    .

    ARKADASLAR BU KİTABIN İÇİNDE 200 TANE ANKET FİRMASININ SİTE ADRESLERİ BULUNMAKADIR. BEN NAPIYIM 200 ANKET FİRMASINI DİYORSANIZ EGER ANKET DOLDURARAK PARA KAZANAN BİRİ OLARAK ÜYE OLDUGUNUZ 5-6 FİRMAYLA PARA KAZANACAĞINIZI DUSUNMEYİN. BİRCOK SİTEYE UYE OLMALISINIZ KI SIZE SUREKLI ANKET GELSİN VE SİZ DE PARA KAZANIN. BU KİTABI İNDİRİP PARANIZI KATLAYIN. VE GÖRECEKSİNİZ Kİ BU İŞ GERCEKTEN PARA KAZANDIRIYOR.

    http://www.xticaret.com/xticaret/?680_62039
    http://www.xticaret.com/xticaret/?680_62039
    http://www.xticaret.com/xticaret/?680_62039




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.