Şimdi Ara

ANNO 1800 Türkçe Yama [OpenAI GPT-3 Translate] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
17
Favori
28.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyuna yeni güncelleme gelmiş yama da güncellenecek mi acaba?

  • Oyuna güncellme geldi ama mevcut yamayı kabul ediyor mu oyun?

  • Yama oyunun son sürümüyle uyumlu. Dosya doğrulaması yapıp ilk mesajdaki talimatlara harfiyen uyarak yamayı tekrar kurun.

  • yama çok iyi ve güncel değil diye oynamıyordum bir süredir ama son güncellemesini indirdim çok iyi olmuş yama. Elinize sağlık

  • Anno 1800 gibi çok kapsamlı bir oyunu Türkçeleştiren ve böylelikle oyunu oynamamıza vesilen olan başta Resikonen e ve arkadaşlarına teşşekür eder şükranlarımı sunarım. Elinize, emeğinize sağlık arkadaşlar. Umarım devamlı güncellenen ve gelişen Anno 1800 de Türkçe yama çalışmasıda aynı şekilde devam eder. Bu arada son güncelleme ile ilgili bir olay yaşadım. Oyunu Epic games den aldım ve yine oradan indirip türkçe yamayı kurmuştum sonrasında oyuna yeni bir güncelleme geldiğinde oyunda türkçe yama bozulup ingilizceye dönüyordu sağolsun sizler yeni güncellemenin türkçe yamasını çıkarıncada kurup türkçeleştiriyordum. Fakat oyunun geçende yayınlanan en son güncellemesinden sonra oyun çalışmadı hatta Epic in programından Anno 1800 için "tüm dosyaları doğrula" işlemini yaparak oyun dosyalarını kontrolden geçirmek istedim. Ne yazık ki "Dosya doğrulama" çalışmadı bir anlam veredim. En sonunda Anno 1800 ü tamamen PC den kaldırıp sıfırdan yeniden Epic storeden indirip kurdum sonrasında Türkçe yamayı kurup çalıştırabildim. Her güncelleme sonrası Türkçe Anno 1800 bozulur ve her seferinde 90 GB lık oyunu yeniden kurmak can sıkıcı bir durum olur. Umarım buna da bir çözüm bulunur. Tekrar dan Türkçe yama çalışmanız için teşşekkür eder sizler için sağlık ve huzur dilerim :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albay... -- 5 Haziran 2023; 22:45:25 >




  • Albay... kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler iyi dilekleriniz için. Oyuna gelen son güncelleme sorun çıkarıyor nedense dosya doğrulaması fayda etmiyor oyunu silip baştan kurmak gerekiyor. Epic başlatıcısı sıkıntılı çalışıyor o yüzden Epic'ten satın aldığınız Ubisoft oyunlarını Ubisoft Connect üzerinden indirebilirsiniz böylece 2 başlatıcı çalışmak zorunda kalmaz.

  • Türkçe yamayı yüklediğimizde NPC seslendirmeleri olmuyor yaniş konuşma yok sadece oyun müzigi var bu konu ile alakalı bir çözüm mevcutmu acaba ?

  • Az İhtiyar A kullanıcısına yanıt

    Yamayı kurunca ses dosyaları da değişikliğe uğruyor olmalı bunun tam olarak neden kaynaklandığı ve nasıl düzeltileceği konusunda hiç fikrim yok maalesef.

  • Reiskonen kullanıcısına yanıt

    Merhabalar kolay gelsin


    Güncelleme gelecek midir yamaya son sürüme uyumlu


    iyi günler

  • Oskis kullanıcısına yanıt

    Merhaba, mevcut yama oyunun son sürümüyle uyumlu. Oyun dosyalarını doğrulayarak yamayı tekrar kurun eğer yama çalışmazsa oyunu kaldırıp tekrar indirin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu steamden aldım dlcsiz türkçe yama olur mu ?

  • salamurayaprak S kullanıcısına yanıt

    Olur. İlk mesajdaki talimatlara harfiyen uyarak kurarsanız sorun çıkmaz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reiskonen kullanıcısına yanıt

    startsetup_20221.exe dosyası çıktı indirdiğim şeyin içinden kurulu olan dosyaya kurdum hiç birşey olmadı sadece saçma sapan 4-5 program yüklendi pcye anti.virüs prog. değişik değşk şeyler

  • salamurayaprak S kullanıcısına yanıt

    Bahsettiğiniz dosya yamayla alakası yok reklamlara tıklamış olabilirsiniz.


    İndireceğiniz dosya A1800_DLC_TR_v40_ubisoft.rar olması gerekiyor, onun içinde A1800_DLC_TR_v40_ubisoft.exe bulunuyor bunu oyunun kurulu olduğu dizine atacaksınız. Reklam engelleyici eklentilerinden birini kurup deneyin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reiskonen -- 3 Temmuz 2023; 13:7:47 >
  • Aslında 3 sene önce bırakılmıştı bu yama kimse devam ettirmeyince ve el çevirisi çıkmayınca gönüllü oldum, kaç paket çıktı sayamadım, binlerce satırı çevirip güncel tutmaya çalıştım. Kaliteli değil biliyorum ama ortada çalışan yama var.


    Yaklaşık 60k satır bulunuyor çevrilecek, el çevirisi yapmak isteyen gönüllüler varsa yardımcı olurum.

  • Vasat bulduğunuz yama 1k'den fazla indirme sayısına ulaşmış...

    İngilizcen iyiyse GPT yamalarından uzak dur zaten ne işin var bu konuda. Gönüllü çeviri bittiyse sizler enayi gibi hissettirdiğiniz için bitti.



    Bir önceki mesajımda dediğim gibi el çevirisi yapmak isteyen beri gelsin yardımcı olacağım.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.