Şimdi Ara

Aoc 21.5' Full HD 199 TL Gold Bilg.(Kargo Bedava + 12 Taksit) YANIYOR!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
3.762
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Palabıyık

    quote:

    Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

    quote:

    Orijinalden alıntı: Palabıyık

    Bağlantı şekli analog, Full Hd çözünürlüğü olsa ne olur olmasa ne olur. Sonuçta o çözünürlüğü destekleyecek bağlantı yok.

    destekleyecek bağlantıdan kastın nedir ?

    monitörü nereye bağlamayı düşünüon :) heh hdmi olsa ps3 vs bağlayabilsek tadından yenmez de, vga ile pc ye bağlayabiliyosun, senin kastettiğin nedir ? ekrana vs oturmama sorunu da yok

    Video Graphics Array veya VGA (Türkçe: Video Grafik Dizisi[1]), bilgisayarlardaki analog görüntü standardı ile 15-pin D-sub konnektörü veya 640x480 çözünürlüğün kendisini ifade eder.

    http://tr.wikipedia.org/wiki/VGA

    23 inç monitör kullanıyorum. vga ve dvi çıkışları var.İki bağlantıdan da full hd görüntü alınıyor. Her iki çıkıştan da kullandığımda fark görmüyorum. Daha büyük monitörlerde dvi veya hdmi görüntü kalitesini ortaya çıkaracaktır.
    21.5 inç te vga dan bağlamak görüntü kalitesini etkilemez fikrimce. Ha yok ben başka cihazlar da bağlamak istiyorum denilirse (ps3, xbox vs...) o zaman hdmi lı monitörlere bakılabilir.




  • HDMI'ı geçtim de en azıncan bir DVI-D girişi olsaydı sıcak vs diyebilirdim. Ancak bu şekliyle sadece analog giriş olması işin tadını kaçırıyor.

    Evet günümüzde VGA altyapısıda geliştirilmiştir ve D-Sub ile 1920x1080 görüntü aktarabiliyorsunuz lakin yeni nesil ekran kartlarının üzerlerine artık VGA çıkışı koymuyorlar bile.

    Ekran kartınızda eğer DVI-A çıkışı varsa basit bir DVI to VGA dönüştürücü ile ekran kartınızdan çıkan DVI-A görüntüyü VGA ya dönüştürüp monitörden görüntü alırsınız.

    Ancak ekran kartınız üzerinde sadece HDMI ve DVI-D çıkışları varsa DVI-D yada HDMI sadece dijital görüntü verdiği için basit bir dönüştürücü ile bu monitörden görüntü almanız mümkün olmayacaktır.

    Çok büyük sorun değilmiş gibi görünse de bu yüzden çok memnun olduğu ekran kartını değiştirmek ya da ekran kartı güncellemesinden sonra monitörünü satmak zorunda kalanlar gördüm. Özellikle ikinci monitör ya da birden fazla monitör kullanacaklarda sorun yaratır. Çünkü şimdiki ekran kartlarının hemen hiçbirinde(DVI çıkışı olsa bile) 2 adet DVI-A çıkışı yok. Yeni nesil kartlarda 2 tane DVI çıkışı olanlarda da genelde bir tanesi direk DVI-D oluyor. Benim sistemim eski şimdiki ekran kartımda da yeteri kadar çıkış var diye düşünmemek lazım. İyi bir monitör aldıktan sonra uzun süre upgrade yapma ihtiyacı duymazsınız. Belki de bir PC'nin en az güncellenen parçasıdır. Ancak ekran kartını ve diğer donanımları işletim sistemleri ve oyunlar güncellendikçe yükseltme ihtiyacı duyacaksınız. İyi bir monitör ise ki bu günün şartlarında full hd çok daha uzun süre gidecek bir çözünürlük olduğunu düşünürsek yenileme hastası değilseniz sizi yıllarca götürebilir.

    Hem full hd yapıp hem de sadece anolog yapmak ta ayrı bir satış stratejisi. Üreticilerin artık son kullanıcıları bu kadar da bariz kazıklamasına kendi adıma pes diyorum. İkinci ele girip bakın Full HD diye diye kocaman puntalarla satılan birçok monitörün içinde küçük puntolarla bağlantı D-Sub yazıyor. Bu çağda bunlar gibi sadece D-Sub taşıyan monitörlere takılan panele yazık.

    Bence buna 199 vereceğinize üzerine biraz daha koyup DVI'ı ya da HDMI'ı olan birşey bakın. Artı olarak sadece DVI girişi olsa bile bir dönüştürücü kablo yardımıyla konsol ya da receiver vs bile bağlayabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elaman -- 4 Şubat 2013; 8:17:44 >




  • Piyasasını çok bilmiyorum ama şöyle hızlıca baktım 250 TL'ler civarından başlayan fiyatlarla HDMI girişli monitörler var. 200TL buna verilene kadar 50 TL fark verilebilir. Cepten belli bir para çıkacak sonuçta.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tv ozelligi olaydi iyiydi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamlar hdmi koymamışlar sen birde scart girişimi istiyorsun :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: worldmaster61

    tv ozelligi olaydi iyiydi...

    +1
  • Eh iste, çokta sıcak değil..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baslikta yaniyor yazinca konuya goz attim. Donanim Haber itfaiyesi yangina mudahale etmis.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erolustun

    Baslikta yaniyor yazinca konuya goz attim. Donanim Haber itfaiyesi yangina mudahale etmis.

  • tv var mı yok mu?
  • Ya piyasasına göre bedava denilecek fiyata monitör satılıyor siz bahane üstüne bahane uyduruyorsunuz... Yok o yok bu yok... Alıyorsan al almıyorsan da post kasma bari...



    Şey bulmuşsunuzda neylisini arıyorsunuz...
  • HDMİ VEYA DVI girişi olmayan monitor 1080 full hd yi desteklemez ,d-sub tan 720p alabilirsiniz.urunun tek cazip yonu led olması,bende dell var ,hem dvı hemde hdmi girişli led degil 30 w tuketiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi texmo -- 4 Şubat 2013; 11:33:26 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: java

    Ya piyasasına göre bedava denilecek fiyata monitör satılıyor siz bahane üstüne bahane uyduruyorsunuz... Yok o yok bu yok... Alıyorsan al almıyorsan da post kasma bari...



    Şey bulmuşsunuzda neylisini arıyorsunuz...


    insanlar burda bilgisiz kullanıcıları bilgilendirmeye yönlendirmeye çalışıyor belkide o yorumlar olmasa ben alıcaktım ama vga nın ne olduğunu bile bilmiyorum
    burası sıcak fırsatlar diye put gibi bu 500 lira bu 1000 lira diyip yorum yapmamak olmaz.


    asıl sizin mesajınız kalabalıktır burda her konuda sizin gibiler olacaktır zaten bunun önüne geçilemiyo malesef
  • Verilen linkte 265 TL yazıyor bir yanlışlık olmasın?
  • Phılıps bdüzü - saturn açılışında 21.5 inç sattı 195 TL den ( daha önce en ucuz 225 TL yine 212 MM da açılış da satıldı )

    Normalde 279 / 299 TL olan bir üründür )


    ANALOG olması ilk etapta çok kötü , ancak kaliteli analog 19" / 20" ler bu rakamlarda maalesef
  • quote:

    Orijinalden alıntı: torna&do

    Verilen linkte 265 TL yazıyor bir yanlışlık olmasın?

    Yanlışlık yok, fiyatı arttırdılar, alanlara hayırlı olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: java

    Ya piyasasına göre bedava denilecek fiyata monitör satılıyor siz bahane üstüne bahane uyduruyorsunuz... Yok o yok bu yok... Alıyorsan al almıyorsan da post kasma bari...

    Şey bulmuşsunuzda neylisini arıyorsunuz...


    Olur, piyasadan ucuz diye hiç sesimizi çıkarmadan alalım, siz de mutlu olun. :) Nasıl bir mantık bu yahu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: java

    Ya piyasasına göre bedava denilecek fiyata monitör satılıyor siz bahane üstüne bahane uyduruyorsunuz... Yok o yok bu yok... Alıyorsan al almıyorsan da post kasma bari...



    Şey bulmuşsunuzda neylisini arıyorsunuz...


    Al Al sen baya ucuz..
  • vga+hdmi+dvi var sandım 200tlye :D 22" philips full hd led vga kullandım kum tanesi gibi görüntü veriyordu şimdi dvi olanından ariyorum

    hdmi ile dvi görüntü kalitesi aynıymış
  • quote:

    Orijinalden alıntı: texmo

    HDMİ VEYA DVI girişi olmayan monitor 1080 full hd yi desteklemez ,d-sub tan 720p alabilirsiniz.urunun tek cazip yonu led olması,bende dell var ,hem dvı hemde hdmi girişli led degil 30 w tuketiyor.


    sürekli vga bağlantıyla full hd kullanamazsınız diyenler?

    ben nasıl kullanıyorum?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksk_mehmet -- 4 Şubat 2013; 13:05:13 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.