Şimdi Ara

Aöf dgs ile lisans mezunu olunca, örgün dgs hakkı biter mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Anlatabildim mi bilmiyorum ama yakında mezun olursam lisans bitirmiş olacağım. Mesela önlisans bilgisayar mezunu Aöf lisans iktisat bölümünden mezun olunca örgün sınavla DGS hakkı bitiyor mu ? Dgs ile kazansak örgün bilgisayar mühendisliği okunabilir mi? Ve DGS sınavına girişle ilgili sınır var mı,kaç kez girebiliriz? Birde DGS’ye bir meslek yüksekokulundan son beş yıl içinde mezun olanlar katılabilir diye bi şart var mı,5 yılı geçtiyse,6. , 7. yıldan sonra katılamaz mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bukalemun_baris -- 20 Haziran 2014; 6:37:07 >



  • Her şartta katılabilirsin

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rap_üstad

    Her şartta katılabilirsin

    Emin misin?
  • Peki ben önlisansdan Bilgisayar Teknikerliği bitirip dikey geçiş ile aöf'ten lisansa tamamlayıp iktisat bölümünü bitirdim. Önlisansdan geçiş yaptığım için DGS hakkım öldü mü? Eğer hala varsa DGS sınavına girip Bilgisayar Teknikerliğini mühendisliğe tamamlayıp Yüksek lisans yapabilir miyim? Ve DGS'ye en fazla 3 yıl girilir kuralı kalktı mı,artık sınırsız mı? (KPSS 'ye hazırlanıyorum,memurluğu hak edersem inşallah böyle bi şey düşünüyorum)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bukalemun_baris

    quote:

    Orijinalden alıntı: rap_üstad

    Her şartta katılabilirsin

    Emin misin?

    Peki ben önlisansdan Bilgisayar Teknikerliği bitirip dikey geçiş ile aöf'ten lisansa tamamlayıp iktisat bölümünü bitirdim. Önlisansdan geçiş yaptığım için DGS hakkım öldü mü? Eğer hala varsa DGS sınavına girip Bilgisayar Teknikerliğini mühendisliğe tamamlayıp Yüksek lisans yapabilir miyim? Ve DGS'ye en fazla 3 yıl girilir kuralı kalktı mı,artık sınırsız mı? (KPSS 'ye hazırlanıyorum,memurluğu hak edersem inşallah böyle bi şey düşünüyorum)
  • Hakkınız devam ediyor, bahsettiğiniz kuralı ilk defa duyuyorum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rap_üstad

    Hakkınız devam ediyor, bahsettiğiniz kuralı ilk defa duyuyorum

    Böyle bi kural duymuştum ama şahsen ösym'ye gidip sormadım ama kulaktan dolma duymuştum ünide 2 yıllık okurken. Benim kulaktan dolma bi bilgi sonuçta ama siz bu kuralın olmadığını yetkili ağızdan biliyor musunuz,kesin mi? Her harikarda ben istediğim zaman DGS'ye girip ilk okuduğum önlisans bilgisayar teknikerliğini, fizik,bilgisayar müh. yada diğer alakalı bölümlerimle 2+2 'ye tamamlayabilirim yani yıllar sonra da olsa böyle bi hakkım var diyorsunuz ve bundan eminsiniz di mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.