Şimdi Ara

AÖF OKUMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selamlar, iyi günler. Bildiğiniz üzere tercih dönemindeyiz ve benim kafam karışık. Ea da 200k sıralamam var ve ben Yönetim Bilişim sistemleri okumak istiyorum. Sıralamamın yettiği yerlerde kendimi geliştirmek için yeterli imkan olmadığı için bu bölümü aöf te okuyup kendimi sertifikalarla geliştirme gibi bir yöntem düşündüm ama mantıklı mıdır bilemedim. Bir de ilerde iş hayatında aöf ten mezun olmak benim için dezavantaj mıdır? Ayrıca akıcı bir ingilizcem var bunun bana olumlu katkısı ile olur mu?




  • Ben AÖF okuyorum hocam. Aofte ders falan anlatilmiyor. yks gibi sınav tarihleri olup jandarma vs. Üstünü arayıp giriyorsun
    Sorular da basit internette falan görebilirsin
    Ben canlı ders anlattıklarını görmedim. Panelde hepsi hazır
    Sınav oncesinden çıkmış soruları da veriyorlar.
    Vaktim bana kalsın ama diplomam da olsun diyorsan gir. Kişi kendini geliştirdiği ve cvsini doldurduğu sürece kabul görür.
    Dil + alaninda yetkinsen ve diploma şartını da böyle kapatirsan iyi olur.

    Zaten amaç diplomayı almak

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tamamdır, çok teşekkür ederim cevabınız için.

  • AÖF ten mezun olmak iş hayatında çok major bir handikaptır, kimseye nitelikli olduğunu anlatamazsın yüzüne diyecekleri küçümser bir ifadeyle aöf mezunuymuşsun!!! aslında yetersiz de değilsin ama maalesef aöf okumuşsun!!! hatta arkandan daha da kötüsünü derler "adama bak aöf bitirmiş benimle aynı işi yapıyor o benimle denk mi ki???" gibi.


    Örneğin adam BOUN, ODTÜ, İTÜ mezunuysa çatur çutur Üni. sini över över bitiremez her iki lafın biri ben BOUN'deyken, ben ODTÜ'deyken, ben İTÜ'deyken diye başlar senin ise maksimum diyeceğin "ya!!! ben aöf mezunuyum ama diploma notum yüksek" olabilir bu savına da arkandan bir tarafları ile gülerler.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.