Şimdi Ara

aöf önlisans dikey geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar bu sene 2. sınıf adalet okuyorum ama güz döneminde 2 dersim ff geldi ve bunları seneye alıcam kesin ama ben dikey geçişle 3 ve 4 işletme yapmayı planlıyordum bu durumda seneye ilk dönemde mezun olabilcem tabi bahar döneminden ff gelmezse. dikey geçiş için 1 sene beklemek zorundamıyım çok saçma değil mi ya 1 sene beklemek?



  • bu sene mezun olamayacağın için beklemek zorundasın. Kayıt tarihleriyle çelişiyor çünkü. Diploman elinde olması gerekli, çünkü dgs ile kayıt olunca diplomana bakıyorlar.
    Belki bütünleme falan olur, tamamen ümidi kesme. Tek ff olsaydı iyi olurdu, tek ders sınavı yine olur büyük ihtimalle. Ona girerdin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: felipemassa

    bu sene mezun olamayacağın için beklemek zorundasın. Kayıt tarihleriyle çelişiyor çünkü. Diploman elinde olması gerekli, çünkü dgs ile kayıt olunca diplomana bakıyorlar.
    Belki bütünleme falan olur, tamamen ümidi kesme. Tek ff olsaydı iyi olurdu, tek ders sınavı yine olur büyük ihtimalle. Ona girerdin.

    1 haftadır dua ediyordum tek ff gelsin diye ama tahmin ediyordum böyle olucağını.tamam ben zaten çalışmadım hakettim böylesini ama yinede sistem çok saçma bütünleme olması gerekiyor en azından son senesi olanlar için . zaten ben anadolu üniversitesini hiç sevemedim örgünü de zorunluk hazırlık yüzünden bırakmıştım .İnş biraz öğrencileri de düşünürler de bütünleme getirirler.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.