Şimdi Ara

APACHE WEB CAM yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yeni aldığım web cam problemle karşılaştım bilgisayara tanıtamıyorum CD den defalarcakurup kaldırdım bir türlü tanıtamadım yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler



  • Kurulum gayet basit . Yanlış yapma ihtimalin yok denilecek kadar az . Yalnız eğer bios ayarlarından USB 2.0 disable ise böyle bir hata ile karşılaşabilirsin . Bios ayarlarını bir kontrol etmende fayda var . USB CONTROLLER veya buna benzer bir şey görürsen o kısımda ve disable konumda ise enable konuma getir. Eğer enable konumda ise parça da bir sorun olabilir.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: jackosman

    Kurulum gayet basit . Yanlış yapma ihtimalin yok denilecek kadar az . Yalnız eğer bios ayarlarından USB 2.0 disable ise böyle bir hata ile karşılaşabilirsin . Bios ayarlarını bir kontrol etmende fayda var . USB CONTROLLER veya buna benzer bir şey görürsen o kısımda ve disable konumda ise enable konuma getir. Eğer enable konumda ise parça da bir sorun olabilir.


    evet bende kullanıyorum ama tak kullan aygıtı işte basit bir olay, bence donanımsal biş sorun olabilir.
  • USB girişlerinden birine modem taktıktan sonra bu olay gelişti (jackosman)konuyu biraz daha açarsan sevinirim
  • Hımm nasıl anlatsam ? Makinenin ilk açıldığında delete tuşuna basarak bios a gir . Ve oradaki sekmelere iyice bir gözat . USB controller deniler bir şey görürsen veya buna benzer bir şey görürsen ve bu "DİSABLE" ise "ENABLE" yap . F10 a bas .Yes de . Sonra yaptığın işlemi tekrar dene. Tekrar tanıtmaya çalış. Eğer yine bir şey olmuyorsa webcam de bir sorun vardır veya hiçbirimizin aklına gelmesini istemediğimiz anakartta da bir sorun olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.