Şimdi Ara

Apartman için Tesisat tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese selamlar. Öncelikle konuyu doğru yere açıp açmadığımı bilmiyorum. Eğer yanlışsa lütfen uyarın.

    Benim şöyle bir problemim var. Yeni bir daireye taşınıcam. Taşınacağım binada sadece bazı dairelere çekilmiş digitürk bağlantısı var. Binada da kıl bi komşu var. Başka çanak anten taktırmak istemiyor. Gerçi yazlığına gitmiş. O burda yokken 2 tane çanak taktırabilirim.Şimdi durum böyle olunca her daireye merkezi çanak sistemi yaptıramıyoruz. Ben eğer 2 çanak taktırabilirsem çatıya bir komşumla birlikte 3 çanak kullanmak istiyoruz. Yani digiturk ün lnb sini çıkarıp 2 çıkışlı bi lnb taksak ve hotbird ve turksat tan lnb lerinden gelen kabloları bi dağıtıcı santrale bağlasak nasıl dağıtırım. Bunu en uygun nasıl, hangi marka parçalarla yapabilirim?

    Umarım çok karışık olmamıştır Şimdiden teşekkürler.



  • Santral de boş giriş varsa Turksatı ve ya hotbird ü oraya taktırabilirsinniz ama bence binada santral varsa mutlaka turksat uydusunu banko koymaları gerekirdi yöneticinin.
    santral kaç uydu girişli? Buradan modellere bakabilirsin.

    santral girişleriniz uygunsa, daha rahat bir şekilde, tüm dairelerde taktıracağınız çanaklardan faydalanabilir.

    Eğer uygun değilsede, çatıya 2 tane turksat ve hotbird için çanak takıtırsınız 2 çıklı lnb kullanarak ve 2 şer diseq kullanarakta çatıdan odalarınıza tek kabloyu indirirsiniz.
  • Binada santral yok. Sadece digiturk ün bi santrali olabilir. Sanırım en temizi bi uyducu getirmek binaya. Teşekkürler ilgin için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.