Şimdi Ara

Apple, kullanıcılarına Twitter'dan (X) destek vermeyi kesti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple, kullanıcılarına Twitter'dan (X) destek vermeyi kesti
    Apple, X üzerinden doğrudan mesaj yoluyla kullanıcılarına teknik yardım sağlamayı bıraktı.



    1 Ekim itibarıyla Apple’ın resmî X hesabına (@AppleSupport) direkt mesaj gönderen kişiler, şirketin web sitesindeki destek sayfası ve Apple Destek uygulamasına bağlantıyı içeren otomatik bir yanıt almaya başladı.



    Apple, kullanıcılarına Twitter'dan (X) destek vermeyi kesti
    Apple destek hesabından bahsederek yardım isteyen kullanıcıların da otomatik mesaj dışında yardım alamadığı görülüyor.



    Apple, YouTube’daki Destek kanalında faydalı ipuçları, püf noktalar ve bilgiler paylaşmaya devam edecek. Bu platformda kanala yüklenen videolara gelen yorumların destek ekibindeki kişilerce yanıtlandığı görülüyor ancak yakında bu değişebilir.




    Kaynak:https://www.theverge.com/2023/10/2/23899814/apple-customer-support-x-twitter-end







  • 2024 ABD seçimleri öncesi Apple şaşırtmadı. Tamamen Biden destekçisi olan Apple ABD kamuoyunda Trump'ın yükselişi ve ona gayriresmi şekilde desteğini sunarak kapatılan hesabını açmasıyla gündeme gelen Tweeter sahibi Elon Musk'a aba altında sopa gösteriyorlar.


    Bu adım bir süre sonra Apple ürünlerinde tamamen Tweeter'a desteğinin kesileceğininde habercisi. Güncellemeleri büyük ihitmalle vermeyecekler tweeter için ilk etapda ve daha sonrası store mağzalarından siyasi sebebleri öne sürerek tweeter'ı kaldırmalarıda olası.


    İşin ilginç yanı, Musk'ın tweeter'ı almasından sonra bazı yanlış gücellemeler yapmasına rağmen Tweeter'a olan ilgi düşmedi. Hatta geçmişte Tweeter'ı bırakanlar geri döndü. Tweeter için rakip bazı uygulamalar ortaya çıksada kısa-orta vadede Tweeter'ı geçmeleri çok mümkün değil. Apple'da Tweeter'ın tahtını sallamak ve kullanımını düşürmek için ilk elden çalışmalara başlamış. Maksat Zuckerberg'in Tweeter'a rakip olarak çıkardığı Threads uygulamasına kullanıcılara dayatmak zira Zuckerberg'de bu sistemin bir parçası ve Musk'ın can düşmanı olarak biliniyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 3 Ekim 2023; 14:0:10 >




  • Sırada X'in uygulamasını App Store'dan kaldırmak var herhalde.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.