Şimdi Ara

Apple Macbook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni Çıkan Apple Macbook Alınır mı Yoksa Apple Air 13'' mi Alınır ? Tavsiyelerinizi Bekliyorum



  • 12" Macbook modeli tasarımı ve yapısıyla aşırı güzel duruyor ama çok kullanışlı bir model değil. İlk seri 2011 Macbook Air civarında bir performans sunarken 2. nesil Core M işlemciler daha gelecek vaadediyor. En azından %20 civarlarında performans artışı olduğu söyleniyor, grafik performansı ise daha olumlu, %40'tan fazla bir artış söz konusu. Hala daha çok performans sunmasa da günlük işler için aşırı portatif ve keyifli bir şey olacağı kesin. Fakat günlük işler için bu kadar para kim verir, orası artık zevk meselesi. Ben 2 nesil sonra Core M'lerin çok daha ciddi pazar payına sahip olacaklarını düşünüyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onder.t

    12" Macbook modeli tasarımı ve yapısıyla aşırı güzel duruyor ama çok kullanışlı bir model değil. İlk seri 2011 Macbook Air civarında bir performans sunarken 2. nesil Core M işlemciler daha gelecek vaadediyor. En azından %20 civarlarında performans artışı olduğu söyleniyor, grafik performansı ise daha olumlu, %40'tan fazla bir artış söz konusu. Hala daha çok performans sunmasa da günlük işler için aşırı portatif ve keyifli bir şey olacağı kesin. Fakat günlük işler için bu kadar para kim verir, orası artık zevk meselesi. Ben 2 nesil sonra Core M'lerin çok daha ciddi pazar payına sahip olacaklarını düşünüyorum.

    Hazirndan Çıkacak olan yeni Macbooklar'ı beklemelimiyim hocam ? yoksa tercih ettiniz bir model var mı
  • NoExx kullanıcısına yanıt
    ihtiyaçlarınız ne yönde? Haziran'da yenilenmesi beklenenler macbook pro serisi ve belki macbook air. 12" macbook daha yeni güncelleme aldı zaten.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.