Şimdi Ara

Apple Macbook Pro M1 Pro - M1 Max [ Ana Konu ] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
526
Cevap
50
Favori
33.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • G.R.I.M.S.O.N888 kullanıcısına yanıt

    Oyun özelindeki farkı işlemci değil de GPU belirliyor hocam. 10 çekirdekli işlemciyi M1 Pro'da da seçebiliyorsunuz. İncelemelerde 8-10 çekirdek arası testlerde tek çekirdek performansı zaten aynı, çok çekirdekli testlerde tabii ki 2 çekirdek farkı ortaya çıkıyor. Bu farkı da ancak profesyonel işlemlerde anlarsınız. Oyun konusundaki fark ise Max chipsette 32 çekirdekli GPU ile oluşuyor.


    Üst düzey oyun oynamak için MBP almak tam bir çelişki... Ancak profesyonel olarak içerik üretiliyorsa, o zaman en yüksek konfigürasyon tercihi en doğrusu olur diye düşünüyorum. Ya da çok paranız varsa, bu da geçerli bir sebep. :)

  • Janti kullanıcısına yanıt

    Haklısınız,işlemci yerine chipset demek lazım aslında,alışmışız dil alışkanlığı :) Baz 14 inç dışında diğer tüm M1 PRO-MAX modelleri tercih edilebilir.Baz model yerine 200 dolar farkla 10 CPU 16 GPU almak bence en mantıklı seçenek,fazlasıyla yeterli.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G.R.I.M.S.O.N888 -- 3 Kasım 2021; 9:41:14 >
  • G.R.I.M.S.O.N888 kullanıcısına yanıt
    Tamamen aynı fikirdeyim. 16GB bellek ve 512 SSD ile tam bir F/P konfigürasyonu olur diye düşünüyorum.
  • G.R.I.M.S.O.N888 kullanıcısına yanıt

    Baz model ile 16-10 konfigürasyonunda video render sürelerinde %2'lik fark oluşuyor. Timeline ve video çözünürlüğü farketmeksizin. Sanırım bu chipsette tüm çekirdekler aynı verdimde çalışmıyor. 10-16 konfigürasyonu bir çok canlı kullanım testinde neredeyse aynı sonucu verdiğinden baz modele yöneldim.

  • Roark kullanıcısına yanıt

    Halihazırda M1 bile performans açısından fazlasıyla yeterliyken baz M1 PRO çipseti de onun yanında canavar kalıyor tabi :) Ben M1 den geçmişken en azından 10 Çekirdekli CPU olsun diyerekten M1 PRO tercih ettim.Elimize ulaşsa da mıncıklasak artık :)

  • çıktığı gün sipariş vermiştim, 4-11 kasım diyordu site göçtü sipariş patladı veremedim, hemen ardından sipariş verdim 5-12 kasım şeklinde oldu. hatta kredi kartı kesildi parasını ödedik bile ancak daha sonra sipariş verenlerin işleme alındı şeklinde güncellenmesine rağmen benimki hala 5-12 kasım şeklinde. bakalım ne olacak, hevesle bekliyoruz, gelirse yazarım fikirleirmi. aldığım model 10-32-32-1tb.

  • G.R.I.M.S.O.N888 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Tabii insan almışken daha iyisi olsun istiyor. Umarım hakkını verebiliriz bu gücün :)
  • KG K kullanıcısına yanıt

    Benim de tarihler aynı,açıkcası 5 Kasıma yetişeyeceğini sanmıyorum.Muhtemelen haftaya kalır teslimatlar.İlk partiden almışız,hayırlı olsun şimdiden Apple Macbook Pro M1 Pro - M1 Max [ Ana Konu ] 

  • Roark kullanıcısına yanıt

    Geçen sene Intel işlemcili Radeon 5600m GPU lu bir Macbook Pro sanırım 3500 dolar civarlarındaydı.Bu sene çok daha iyi CPU ve benzer GPU performansını 2000-2500 dolar civarına alabildik.Umarım hakkını verebiliriz  

  • G.R.I.M.S.O.N888 kullanıcısına yanıt

    Fiyat performans ile güzel cihazlar alıyoruz.


    Kendi milletimizin bize yapmadığını Apple yapıyor. Dolar bazından en düşük kar bizim ülkede şu an Apple tarafında. Alım gücünün düşüklüğünü görüp adamlar feragat ediyor. Bunun da handikapı siparişlerde önceliği haklı olarak daha fazla kar ettiği ülkelere vermesi. Bu kurlarla bu fiyata iş istasyonu gibi mini led teknolojili cihaz almak kulağa çok gelse de iyi fiyat.


    beklemedeyiz. Apple Macbook Pro M1 Pro - M1 Max [ Ana Konu ] 

  • www.pt.com.tr
    Apple MK1A3TU/A MacBook Pro 16 inc M1 Max 10CPU 32GPU 32GB 1TB Uzay Grisi MK1A3TU/A
    https://www.pt.com.tr/macbook-pro-16-inc-m1-max-10cpu-32gpu-32gb-1tb-uzay-grisi-mk1a3tu-a

    eğitim indirimli. fiyat çok iyi. 39.999,00 ₺ yerine 33.999,00 ₺ daha önce. bir firmadan hem eğitim indirimli hemde şirkete faturalı almıştım, pt olmaz dedi.


    @G.R.I.M.S.O.N888 teşekkürler hocam. aslında benim için overkill denilenden oldu ama uzun vadede pişman olmam sanırım.

  • _Discovery_ kullanıcısına yanıt

    PT ile konuştum,bugün sipariş verip depolarından teslim almak istedim fakat stoğu ve bugün teslimatı garanti veremediler.Verselerdi apple siparişi iptal edip alacaktım ben de.Kargo bekleyeceksem iptal etmenin bi manası yok.Fiyat çok iyi ama.

  • G.R.I.M.S.O.N888 kullanıcısına yanıt

    ben bunu arkadaşa aldırıp aralıkta gelecek siparişini iptal ettirdim, bakalım ne olacak :) haber verene teşekkürler.

  • Apple Macbook Pro M1 Pro - M1 Max [ Ana Konu ]

    Kavuştuk sonunda :) PT den aldım 1 TB model,Apple ı iade edeceğim.
  • G.R.I.M.S.O.N888 kullanıcısına yanıt

    Hocam gidip alabiliyor muyuz ürünü nasıl alabiliyoruz kargoyu beklemeden?

  • römercan kullanıcısına yanıt

    Depodan teslimat seçeneği var,onu seçtikten sonra mail atarak onay alıyorsunuz.Teslim ediyorlar stok durumuna göre 

  • G.R.I.M.S.O.N888 kullanıcısına yanıt

    Merhaba hocam, 16" m1pro siparişi verdim Apple'dan. PT'den alırsam elden ne zaman teslim alabilirim? İade konusunda problem yaşatıyorlar mı? Arada 2.204tl fark var. Güvenilir mi sizce?

  • G.R.I.M.S.O.N888 kullanıcısına yanıt

    Güle güle kullanın, ben de bugün geçtim siparişi. Depoları Kağıthane'deki adresleri değil mi? Yarın havale erken saatte geçer diye düşünüyorum, stok da var. Gün içinde teslimat olur mu sizce, sizde nasıl oldu?

  • Janti kullanıcısına yanıt

    Depodan almak için ne yapmamız gerekli acaba?

  • duayen00 kullanıcısına yanıt

    Sipariş teslimat seçeneğinde kargo değil, depo seçiyorsunuz. Bir uyarı çıkıyor, oradaki mail adresine onay için e-mail atıyorsunuz. Bu kadarını ben yaptım. Sanıyorum geri dönüş maili geldiğinde ne zaman ve nereden alacağımıza açıklık getirirler.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.