Şimdi Ara

Apple Türkiye, iPhone fiyatlarına yeniden zam yaptı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
1
Favori
3.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şu hale bak
  • Demek ki talep var
  • yakında seçim var diyerek kamu bankalarından piyasaya dolar verilerek kur bastırılmaya çalışılıyor. siz seçimlerden sonra görün kuru esas. yıl sonunda 4 binden alırsınız ayfonları.

  • hala şu telefpona para veren adam enayidir samsungun s6 üretmek için harcadığı para iphone için harcanan parayı katlıyor adamlar lpddr4 raminden 14 nm işlemciye kadar hiç bir donanımdan kısmamış bi de iphone a bak 2 sene öncenin teknolojisini s6 dan daha pahalıya satıyor birsi de çıkıp desin ki iphone un şu özelliği bu kadar para ediyor ama öyle bir özelliği yok kamerada lider lg sağlamlıkta dünya lideri sony taş gibi telefonlar üretiyor donanımda dünya lideri de samsung ram deplama ve işlemcisinde rakibi yok ses de de dünya lideri htc şimdi millet hangi özelliklere bakıp da hala iphone alıyor anlamıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi javaprof -- 20 Mayıs 2015; 18:52:32 >
  • İlk kez bir telefonun çıkışından itibaren 2 kez zamlandığına tanıklık ettim. Talep varsa neden zam yapmasınlar.

  • Telefon değil de oyun sistemi satıyorlar sanki...

  • şu hale bak...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: murdocklawless

    yakında seçim var diyerek kamu bankalarından piyasaya dolar verilerek kur bastırılmaya çalışılıyor. siz seçimlerden sonra görün kuru esas. yıl sonunda 4 binden alırsınız ayfonları.

    tam tersi akpnin gitmesini isteyen bir çok sermaye grubu dolar alarak doları yükseltiyor kriz varmış gibi göstermek için. seçimden sonra dolar yerle bir olacak.4 liradan alma fikri de ütopikmiş açıkçası.ayrıca dolar euro karşısında da çok değer kazandı ab buna cevap verdiğinde euronun artmasına paralel olarak tl de artıcaktır çünkü ab bizim en önemli pazarımızdır.
  • Bir kere ocak zammının apple ile alakası yok vestel sayesinde yerli üreticilerin hakları korunsun diyip ek vergi istedi bu o verginin artışı lütfen vergi sistemimizden dolayı haksız yere yüklenmeyin. Bu zamanlarda doğal beklenen zamlardı malum stabil bir ülkede yaşadığımız için böyle olaylar sürekli oluyor sömürülmeye alıştık allahtan yollarımız var 6 :) ince bir dokundurmadan sonra işin ironik kısmı ilk defa aldığım bir iphone çok çok daha üst bir fiyata satılcak resmen kâr elde ettim. Samsungları alıp 2 ay sonra yarı fiyatına olmasından iyidir. Apple yatırım yapın komedi ya :)

  • Yeni Android'ler, Iphone'dan pahalı satışa çıkınca Apple duruma el koydu anlaşılan :D

  • quote:

    Orijinalden alıntı: VlknFX

    Bir kere ocak zammının apple ile alakası yok vestel sayesinde yerli üreticilerin hakları korunsun diyip ek vergi istedi bu o verginin artışı lütfen vergi sistemimizden dolayı haksız yere yüklenmeyin. Bu zamanlarda doğal beklenen zamlardı malum stabil bir ülkede yaşadığımız için böyle olaylar sürekli oluyor sömürülmeye alıştık allahtan yollarımız var 6 :) ince bir dokundurmadan sonra işin ironik kısmı ilk defa aldığım bir iphone çok çok daha üst bir fiyata satılcak resmen kâr elde ettim. Samsungları alıp 2 ay sonra yarı fiyatına olmasından iyidir. Apple yatırım yapın komedi ya :)

    daha öyle bir yasa çıkmadı diye biliyorum kaynak var mı?
  • ABD'deki son kullanıcı (reyon) fiyatını şu anki kurla çarparsanız apple'ın ne kadar Türk Ulusuna kazık attığını anlarsınız. Şimi ötv, kdv diye zıplamayın. Apple fabrika maliyeti ile reyon fiyatını karşılaştırmayın. Her ülkenin kendine göre ayrı vergisi bilmemesi var. Hadi bizdeki Ötv kdv vs. deyin ki apple kendine bu ürünleri reyon fiyatları ile satmıyor. Yine kazık yine kazık.

  • ne oldu apple nin 1 yıl fiyat sabit garantisine apple türkiyeye gelmesi hiç bir avantaj sağlamıyor artık

    kur a bağlıyorlarsa bu zamları kur düşünce ne olacak?

    bıraksınlar bu işleri ''öyle ülkeye böyle tarife'' uyguluyorlar resmen...

  • siz devlet olarak bir üründen oda apple iphone 6 16 gb modelinden 2699 720 tl kdv ve diğer ödemeler adı altında vergi alırsanız dolar sadece iphone un çıkış tarihinden bu yana durmadan yükseliş gösterirse adam bizi koruyacak değil heralde zaten satacağını bu zamana kadar sattı. arz talep yanlış biliniyor öbür iphonelar çıkmaya hazırlanırken bunu düşünmez adam bu hem saatlirnde bu zamanları aldığının göstergesidir hemde diğer modellerin daha fazla fiyat ile çıkacağının vergi sistemi değişmediği sürece askeri ücretler açlık sınırı yükselmediği sürece yol yapmakla avm açmakla bunları yapamazsınız balık vermiceksiniz halka balık tutmayı öüreticeksiniz çalışıp birşey üretmediğiniz sürece bu fiyatlara mahkumsunuz

  • javaprof kullanıcısına yanıt
    ocak ayından itibaren olucaktı kaynak donanım haber burdan bile arata bilirsin şimdi bunu bilip o zamanlar için ben firmayı suçlamam kendi sistemimi sorgularım önce ben apple savunmuyorum bu x bir firmada olabilir
  • milleti resmen öttürüyorlar ama5 bin lirada olsa millet gene kredi felan yemez içmez alır
  • Kimse iphone almaz artık 5S bile 2250 olmuş tüketim çılgınlığı dizginlenmiş olur bu sayede

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir cok ulkede zamlandi sanirim, dunyada hammadde fiyatlarindaki artis kaynakli olabilir..

  • Artık sadece aksesuar niyetine kullanan alır. Şahsen performans ve yazılım için almıştım fakat artık daha ucuz telefonlarda bunu verebiliyor. Bu fiyat artışının sebebini cidden merak ettim.
  • YUH
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.