Şimdi Ara

Apple Vision Pro, oyunlar için joystick benzeri kumandaya sahip olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple Vision Pro, oyunlar için joystick benzeri kumandaya sahip olabilir
    Apple, merakla beklenen karma gerçeklik başlığı Apple Vision Pro'nun 2 Şubat'ta tüm ABD Apple Store'larında ve resmi web sitesinde satışa sunulacağını ve ön siparişlerin 19 Ocak'ta başlayacağını resmen duyurdu. Lansman tarihi yaklaştıkça ürün hakkında daha fazla ayrıntı ortaya çıkıyor.



    Jiemian News'in haberine göre Apple, Vision Pro başlığında oyun geliştiricilere iki interaktif çözüm sunacak. İlk çözüm, kullanıcıların sesli komutla sanal düğmelere dokunarak jestlerle kontrolü içeriyor. İkinci seçenek ise joystick ile kontrol. Joystick kontrolü sadece tuşlara basmayı içermeyecek, aletin konumu ve hareketi izlenerek kullanıcıya daha fazla özgürlük sunulacak. Bu joystick çözümü, PlayStation VR sisteminde bulunan joystick çözümüyle benzerlikler taşıyor.



    Ayrıca Bkz.Apple Vision Pro'yu sipariş verenler öncelikle yüz taramasından geçecek



    Apple'ın Vision Pro kontrolörünün tam şekli henüz bilinmiyor. Tanıtımda göz kontrolü, parmak ile seçim ve Siri ile sesli iletişimden faydalanan kontrol yöntemleri sergilendi. Ancak bu kontrol yöntemlerinin özellikle yüksek yanıt hızı gerektiren oyunlar için bir miktar hassasiyetten yoksun olabileceği belirtiliyor.



    Apple Vision Pro başlığı ilk olarak Apple tarafından geçen yılın Haziran ayında 3.499 dolar fiyat etiketiyle tanıtılmıştı. Apple'ın M2 çipi ve yeni R1 çipinden güç alan başlık, yerleşik sensörlerden, kameralardan ve mikrofonlardan gelen verileri işliyor. Apple Vision Pro ile en son teknolojiyi etkileşimli oyun çözümleriyle birleştirerek benzersiz ve sürükleyici bir deneyim sunmayı amaçlıyor.



     




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/01/15/apple-vision-pro-to-offer-controllers-alongside-gesture-control-for-gaming-scenarios/







  • Hep Apple taklit edilecek değil ya, bir kere de o taklit etsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oly1786 -- 16 Ocak 2024; 10:31:44 >
  • Şunu almak istiyorum da , fiyat işte.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.