Şimdi Ara

AQUASIS Deluxe Resort & Spa (Didim) İncelemesi (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
14
Favori
38.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Otel misafirlerine bileklik takıyor mu ? Kaldığım bazı otellerde bu uygulama varken, bazı oteller de bileklik takılmıyordu. Ayrıca ben kendi arabam ile geleceğim için, odayı öğlen 12:00 boşaltıp, otelden akşam 19:00 gibi ayrılmayı düşünüyorum. Bu konuda bir sıkıntı yaşar mıyım ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Güney83 -- 21 Haziran 2016; 11:51:45 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aybasan

    quote:

    Orijinalden alıntı: fettah

    Iyi gunler arkadaslar daha once maxx royal , voyage belek gibi otellerde tatil yapmis biri olarak, bu otelde acaba memnuniyet sıkıntısı yasarmiyim , acikcasi benim icin en onemli unsur aqua parktir ama bu sene cocugum oldu bu nedenle diger hususlarada dikkat etmem gerekiyor , tabiki kusursuzluk falan beklemiyorum ama kisitli olan iznimise cope atmak istemiyorum, bu arada eylul ayinda iznim var , Herkese simdiden tesekkurler saygilarimla

    Daha önce maxx royal , voyage belek otellerinde tatil yapmış birisi onlarla kıyaslayacak olursa bu oteli havuzları aquaparkı dışında beğenmez.Hele hele yemeklerini hiç beğenmez.
    ..bern daha önce voyage belek te titanic deluxe de sueno da ve benzeri birkaç üst sınıf otelde tatil yaptım onlarla kıyasladıgımda havuz auapark dışında hiçbir şekilde denk tutulamaz..Onlara bir bütün olarak 10 verirsek burası ancak 6.5 eder..özellikle yemeklerini ben beğenmedim snack çok zayıf içki kalitesi son derece düşük(mi ra ge votka) rakı vs içmediğim için onların markasına bakma gereği bile duymadım.
    ..Ama çokda haksızlık etmeyelim ben 2 haziranda kişi başı 110tl gibi bir fiyat vermiştim bu paraya göre oldukça iyi o açıdan düşünürsek..Yine bu fiyatlar seviyesinde oldugunda giderim amaaaa mesela şimdi baktım temmuz ayında fiyatı 351 tl görünüyor bu fiyata yanından bile geçmem uçmuşlar bence fiyat konusunda

    Memnuniyet konusu biraz göreceli bir kavram. Bu başlığı açarken ilk mesajımda belirtmiştim, daha önce kaldığım oteller Amara, Limak ve Sueno gruplarının Antalya bölgesindeki otelleriydi. Saydığım bu otellerin hepsi de belli bir standartın üzerinde, bilinirliği ve memnuniyet oranı oldukça yüksek otellerdi ama bence Voyage grubu otellerinin bir basamak altında idi. Maxx Royal otelinin ise zaten fiyatlarından da anlaşılabileceği üzere Voyage grubu otellerinin de üzerinde bir standarta sahip oduğunu tahmin ediyorum. Ben bu otellerinin hepsinden de çok yüksek bir memnuniyet ile ayrıldım ve çeşitli otel inceleme sitelerinde belirttim.

    Aquasis'e gelince... Daha önce tartışıldı bu konu ama Sn.@aybasan'ın da belirttiği gibi memuniyet konusunu konfor, temizlik, yeme içme, yüzme imkanları vb yanında fiyat/performans açısından da değerlendirmek gerekir. Örnek vermek gerekirse Temmuz 2012 ayında 2 yetişkin bir bebek olarak 7 gece konakladığım Limak Atlantis oteline 6 ay önceden erken rezervasyon yaptırmama rağmen 3.100 TL ödemiştim. Ama otelden inanılmaz memnun kaldığım için ödediğim rakamı sorun etmemiştim. Aquasis'te bu saydığım otellere göre eksiklikler yok değil. Herşeyden önce çok yeni bir otel olmasından kaynaklanan bazı olumsuzluklar var ama otel yönetimi ve çalışanlar bu eksiliklikleri gidermek için gerçekten çok çaba sarfediyorlar. Deluxe UHD konseptte hizmet veren otelde herşeyin ücretsiz olmasını beklerken alkollü içeceklerde belli kalitenin üzerindeki markaların ek ücretli olması bence de yanlış ama çok alkol tüketen birisi olmadığım için bunu sorun yapmadım ben. Ancak, az önce de belirttiğim gibi konu fiyat performansa geldiğinde 4 yıl önce 3.100 TL ödediğim Limak Atlantis'ten sonra yine 6 ay önce erken rezervasyonla ve bu sefer 2 çocukla 7 gecelik bir tatile 1.750 TL veriyorsam bence ufak tefek eksiklikler asla benim memnuniyetimi düşürmez. Aksine pırıl pırıl denizi, tertemiz ve kocaman havuzları, ferah ve tüm eşyaları yepyeni konforlu odaları, çeşit ve lezzet yönünden oldukça başarılı (bana göre) yemekleri son derece mutlu eder. Bir de Antalya'da hepsi dipdibe olan otellerin akşam eğlencelerinin seslerinin birbirine karışmasından sonra bu otelin bulunduğu koydaki tek tesis olması çok büyük avantaj.

    Tüm bunların yanında Sn.@fettah, en önemli unsur olarak aquaparkı düşünüyorsanız doğru yeri tercih ettiğinize emin olabilirsiniz. Daha önce konkaladığım otellerdeki göstermelik birkaç kaydıraktan sonra bu otel aquapark oteli olarak adlandırılabilir. Kaydırakların hepsi de birbirinden keyifli.

    Son bir ekleme daha yapayım. Benim yorumlarım Haziran ayında yapmış olduğum ve nispeten otelin tamamen dolu olmadığı bir dönemle ilgili. Otel tam kapasite dolduğunda hizmet kalitesine bakmakta fayda var kanaatindeyim.

    Saygılar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Güney83

    Otel misafirlerine bileklik takıyor mu ? Kaldığım bazı otellerde bu uygulama varken, bazı oteller de bileklik takılmıyordu. Ayrıca ben kendi arabam ile geleceğim için, odayı öğlen 12:00 boşaltıp, otelden akşam 19:00 gibi ayrılmayı düşünüyorum. Bu konuda bir sıkıntı yaşar mıyım ?

    Bileklik malesef zorunlu. Antalya bölgesindeki gibi özellikle plaj kısımlarında diğer otellerden geçişleri önlemek adına uygulanması kabul edilebilir olan bileklik uygulamasına bu otelde neden ihtiyaç duyulmuş bilmiyorum. Girişte yetişkinlere mavi, çocuklara sarı renkli bileklik takılıyor ama benim çocuklarım küçük olduğu için onlara takmadım. Eşim ve ben de açıkcası son 2-3 gün tamamen çıkardık bileklikleri.

    Check out saati yanlış hatırlamıyorsam 11.00 olarak belirtiliyor. Biz yolumuz uzun olduğu için kahvaltı sonrası 10.45 gibi çıkış yaptık ve bu çıkış işlemi sırasında bilekliler iade ediliyor, bu nedenle odayı boşaltmanız durumunda akşama kadar otel imkanlarından faydalanma konusunda emin olamıyorum. Ama resepsiyon kısmında kimse sizin aracınıza binip gittiğinizi takip etmiyor. Bu nedenle bence arabanıza eşyalarınızı yerleştirdikten sonra kapıdan tekrar girdiğinizde kimse size dikkat etmeyecektir sanırım. Tabi tüm eşyalarınız aracınızda iken deniz, havuz gibi yerleri kullanamadıktan sonra sadece yeme-içme imkanlarından faydalanmak durumunda kalabilirsiniz de.




  • Şu an otelde konaklayan varsa otelde görevli fotoğrafçıların bulunduğu yerin telefonunu öğrenebilir mi acaba? Az önce otel resepsiyonunu aradım ama yoğunluktan fotoğrafçıların numaralarını bulamadılar. Öğrenebilen olursa ve buradan/özelden iletirse çok sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Güney83

    Otel misafirlerine bileklik takıyor mu ? Kaldığım bazı otellerde bu uygulama varken, bazı oteller de bileklik takılmıyordu. Ayrıca ben kendi arabam ile geleceğim için, odayı öğlen 12:00 boşaltıp, otelden akşam 19:00 gibi ayrılmayı düşünüyorum. Bu konuda bir sıkıntı yaşar mıyım ?

    Ben 5 haziranda otelden çıkış yapmıştım.Ama anahtarları öğlen 12 den önce odayı boşaltıp resepsiyona teslim ettik otelden akşam 5 gibi çıktık.Odayı teslim ederken kimse bileklik vs sormadıda çıkarmadıda yani akşama kadar rahatlıkla faydalanabilirsiniz sadece kapılar elektronik oldugu için 12 den sonra otomatik devre dışı kalıyordur buna dikkat edin.
    ..Spa bölümünden rica edin çıkana kadar kullanmak için havlu alabilirsiniz biz öyle yaptık.




  • Gone With The Wind kullanıcısına yanıt
    Oncelikle vermis oldugunuz bilgiler gercekten cok soyurucu, daha once bir araba alirken sizin gibi bir kullaniciya denk gelmistim ve sayesinde arabayi bilerek almistim, dedigim gibi ozellikle aqua'ya onem vererek gitmistim daha onceki tatillerime ve fiyat kalite endeksini baz aldigimda maxx disindakiler 10 uzerinden 10 degildi , birdada kusursuzluk beklemiyorum ama zaten indirimi kacirmisken eylulde 6 gun tatile 3000 liraya yakin para vericeksem kisitli olan iznimi zehir etmek istemem , arastirmalara devam edelim bakalim belki bu oteli seneye birakabilirim aklimda baska otellerde yok degil. Tekrar tesekkurler , saygilarimla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fettah kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, yardımcı olabildiysem ne mutlu..
  • Merhaba agustos ayin iciniçin gol havuzlu oda İÇİN rezarvasyon yaptirdim. Birsey sormak istiyorum rezervasyon yaptırırken temsili resimlerde tekli dubleks dairelerin alt katı gol havuzlu oda olarak soylendi simdi resimlere bakıyorum ve 4 tane yan yana binalar var gol havuzlu odalar bu 4 tane yanyana olanlar mi tekli veya cift olan dublex binalar mi odayi begenmedigimizde degisimde zorluk cikariyorlar mi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maviyanki -- 27 Haziran 2016; 20:42:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağaç gölgesi bile yok
    Nasıl bir yer la bu..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bayramda önerebileceğiniz uygun olan iyi otel varmı ?
  • Didim'de palm wings tavsiye ederim yemek konusu orta ama bungalov ev ve denizi iyi havuzu buyuk gece showlari siradan hizmet iyi temizlik iyi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maviyanki -- 28 Haziran 2016; 14:54:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maviyanki M kullanıcısına yanıt
    yan yana olan o 4 lü yerlerden alıyorsun diğerleri farklı diye düşünüyorum bende o odalarda kaldım oda değiştirdim ve hiç problem olmadı boş olan odaların anahtarlarını aldı geldı birisi hepsine baktık birisine geçtik. 21-25 cıvarı odalara bakın
  • evet degerli forumdaslar dun giris yaptim basta sunu soylemek isterim yazacaklarim oncelikle kendi gorusum kisiden kisiye farklilik gosterebilir aralik 2015 de cok seyler yazildi beyenenler oldu idare eder diyenler oldu berbat diyenler oldu karsilama cok iyiydi ben sunset beach oda ayirtmistim uzakligindan sikayet edenler oldu girer girmez odalara baktim sunset beach odalar sakin bir yerde eger hareketli bir yasam tarziniz var ise kesinlikle tavsiye etmem ben oda degisikligi istedim deniz manzarali oda ile degistirdiler calisanlar guler yuzlu kosusturuyorlar surekli ama yinede istediklerimizi yerine getiriyorlar otel yeni oldugu icin odalar konforlu ve cok temiz deniz guzel fakat bugunlerde ruzgar oldugu icin daha giremedim benim ufak kiz oldugi icin surekli cocuk havuzundayim firsat buldukca otelin en onemli ozelligi olan havuzunu badtan basa yuzuyorum havuz cevresi temiz tabak canak bardak surekli toplaniyor icki icmedigim icin alkollu ickiler iyi mi kotumu bilmiyorum yemekten sonra yurumeyi sevenler icin otelin etrafi 30 dakika suruyor o yonu cok guzel yemekten konu acilmisken idare eder baharat cok fazla kullaniliyor pek bizim damak tadimiza ifade etmiyor. tek eksigi bi gibi duruyor 10 uzerinden degerlendirirsek 9 iyi bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Genel olarak ruzgarindan sikayet ediliyor, iznim geregi eylulde tatil dusunen birisi olarak bu tedirgin ediyor beni
  • arkadaşlar bu benim ilk tatilim olacak. ocak gibi oteli arayarak rezervasyon yaptırmıştım. 11 - 17 temmuz arası için. gitmeden önce oteli arayıp teyit falan ettirmek gerekli mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: klc640

    evet degerli forumdaslar dun giris yaptim basta sunu soylemek isterim yazacaklarim oncelikle kendi gorusum kisiden kisiye farklilik gosterebilir aralik 2015 de cok seyler yazildi beyenenler oldu idare eder diyenler oldu berbat diyenler oldu karsilama cok iyiydi ben sunset beach oda ayirtmistim uzakligindan sikayet edenler oldu girer girmez odalara baktim sunset beach odalar sakin bir yerde eger hareketli bir yasam tarziniz var ise kesinlikle tavsiye etmem ben oda degisikligi istedim deniz manzarali oda ile degistirdiler calisanlar guler yuzlu kosusturuyorlar surekli ama yinede istediklerimizi yerine getiriyorlar otel yeni oldugu icin odalar konforlu ve cok temiz deniz guzel fakat bugunlerde ruzgar oldugu icin daha giremedim benim ufak kiz oldugi icin surekli cocuk havuzundayim firsat buldukca otelin en onemli ozelligi olan havuzunu badtan basa yuzuyorum havuz cevresi temiz tabak canak bardak surekli toplaniyor icki icmedigim icin alkollu ickiler iyi mi kotumu bilmiyorum yemekten sonra yurumeyi sevenler icin otelin etrafi 30 dakika suruyor o yonu cok guzel yemekten konu acilmisken idare eder baharat cok fazla kullaniliyor pek bizim damak tadimiza ifade etmiyor. tek eksigi bi gibi duruyor 10 uzerinden degerlendirirsek 9 iyi bence

    Eğlenceli ve huzurlu tatiller dilerim.
    Ben de sunsetbeach odalardan yer ayırttım daha önceki mesajlarda bu odaların gece çok gürültülü olduğu söyleniyor
    Siz sunset beach odayla anabinadaki odalari kiyaslarsaniz hangisini tavsiye edersiniz ( oda konforu ve ulaşım ve sessizlik olarak )
    Siz neden deniz manzaralı odalar değiştiriniz acaba ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgili_bilgili -- 3 Temmuz 2016; 12:05:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • deniz olayi bizi cezbettigi icin once sunset beach oda tercih ettik fakat 3,5 yasinda kucuk kizim biraz hareketli bahceye birakirsak debize gider diye dusunduk birde ana binaya biraz uzak tabi gunduzleri sessiz oluyor sunsetler fakat aksamlari 10 :30 kadar anfi tiyatroda etkinlikler oluyor daha sonra sesizlesiyor sonuc olarak ben ve ailem cok guzel bir tatil gecirdik seneyede rezarvasyon yaptirmayi dusunuyoruz musterinin bir dedigini iki yapmiyorlar hizmet super az once otelin genel muduru mesut beyle tanistim hersey icin tesekkur ettim guzel bir tatil oldu simdiden gideceklere iyi tatiller diliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

    Aralik ayinda rezervasyon yaptirmustik ve su an oteldeyiz ikinci gunumuzdeyiz sorulari olanlari yanitlayabilirim.

    Sunset beach odalar cok keyifli gorunuyor ancak esimin bortu bocek korkusu var o tarz bahce icubdeki odalari istemiyir her aksam yatmadan once yatak yastiklari silkeliyo ozellikle cocuklarin o nedenle otel tercih ediyoruz. Havuzlu gol evlerini biraz once turladik cok guzel gorunuyor otel binasina da cok yakin ana restorana falan sunsetler gibi uzak degil. Villa lar iyi hos da onlerindeki mustakil havuz tabi cok kucuk ben tercih etmezdim. Otel odalari guzel yepyenintabi. Hizmet nasil derseniz cok degisken heryerde. Her yil 2-3 yaz tatili yapariz voyage lardan 4 yilduzlilara kadar cok otel gordum. Aralik fiyatlari icin verilen paraya kesinlikle deger diyorum. Eksikler ise tahmin edildigi uzere otel kurak bir arazide sanki kibris da yiz hissi uyandiriyor cevresjndeki bos arsalar bile yesil degil bozkir gorunumlu agac vs yeni dikilen minik palmiyeler var o kadar. Cimler yeni yeni cikmaya baslamis. Deniz otele epey uzak ama yuruyus yollari guzel cok hafif bir egim
    Var duz alan uzerine kurulu denebilir.

    Aksam yuruyus yaptik tempolu 25 dk da tum otelin etrafini turladik.

    Calisanlarin buyu cogunlugu asya li turkce anlamayanlari var.

    En buyuk sorun cay her yerde yok demleme yok yani sallama cay var benim icin en buyuk olumsuzluk. Pastane ve lobi de demleme cay var sadece. Pastane fena degil calsanlar lakayit biraz sirada beklerken kibar kibar durursaniz sizdem sonraki kisi atlayip siparis verebiliyor. Ana restoranda kahvalti harici cay kahve yok yemek sonrasi past yada lobi ye gitmek gerek

    Snack bar iki tane var. Hamburger pizza doner olanin calsanlar super ilgili orasi hep yogun zaten ama aninda sip geliyot masaya servus. Burde manti makarna falan olan yer var deli ettiler bugun salata geliyo yag limonu 5 kez falab istedik acemi genc bi kac garson var orda duger yerle alakasi yok hizmetin ora da niye bos diyorduk
    Anladik bugun.

    Gelelim ruzgara iki gundur cok tuzgar var ben kesilecek diye korkuyorum sucak basmiyir insana ama tercih etmeyenler varsa bi kez daha dusunsun derim sayet heo boyle ise . Hersey ucuyo gunes kremi bile sezlongda birakamiyorz. Aksamda tshirtle resmen usuyo insan .

    Havuzlar harika sezlong sikintisi yok alan genis tipis tepis dip dibe degil sezlonglar en hosuma gidenlerden biri bu oldu. Ama havuz etrafibda copnkutusu kova vs yok pet siseler havada ucuyo cop toplayanda cok az gordum birde kutu ayran var barda havuza surekli ayranlarin boslari ucuyo. Alt detaylar bunlar sorun olarak anlatmiyorum tabi .

    Deniz guzel iskele guzel ama iskelede yada yakinibda dus yok . Plajdaki duslar yetersiz bence . İskele ustunde biraz sezlong var ama daimi olarak pek oturan yok cok sessiz ana binaya uzak sakinlik isteyenler icin uygun ve tabi orasi asiri ryzgarli. Kumsaldan girmedik denize henuz orayi bilmiyorum. Dun sakindi bugun biraz dalga vardi.

    Oda servisi vasat denebilir havlu eksik konuyo 4 kisiyiz 3 kisilik kondu iki gundur. Bir pike yi almuslar bugun yenisini koymamislar kizim yatacak pike aradik mis ilsk letlrini 3 kez aradik bir saat sonunda pike geldi gece vatdiyasi ekibi yeni gelmsmis uyuycak olsak bekleyecektik en son esim resepsiyona indi soylendi oyle geldi. Klima da uzaktan kumanda yok gece arada acar kapardim buna imkan yok .

    Simdilik aklima gelenler bunlar sorusu olan varsa yanitlayabilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • esrako E kullanıcısına yanıt
    İyi günler Bayram'dan sonra otele gelmeyi düşünüyoruz 6 ve 2 yaşındaki çocuklarımız için bu oteli tercih edicez Aqua parkları yeterli ve eğlencelimi birde 2 yetişkin 2 çocuk 2400 tl gibi bir rakam isteniyor blokajı otele ait oda diyor bu fiyata bu otele gidilirmi sizce memnun kalırmıyız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: esrako

    Merhabalar,

    Aralik ayinda rezervasyon yaptirmustik ve su an oteldeyiz ikinci gunumuzdeyiz sorulari olanlari yanitlayabilirim.

    Sunset beach odalar cok keyifli gorunuyor ancak esimin bortu bocek korkusu var o tarz bahce icubdeki odalari istemiyir her aksam yatmadan once yatak yastiklari silkeliyo ozellikle cocuklarin o nedenle otel tercih ediyoruz. Havuzlu gol evlerini biraz once turladik cok guzel gorunuyor otel binasina da cok yakin ana restorana falan sunsetler gibi uzak degil. Villa lar iyi hos da onlerindeki mustakil havuz tabi cok kucuk ben tercih etmezdim. Otel odalari guzel yepyenintabi. Hizmet nasil derseniz cok degisken heryerde. Her yil 2-3 yaz tatili yapariz voyage lardan 4 yilduzlilara kadar cok otel gordum. Aralik fiyatlari icin verilen paraya kesinlikle deger diyorum. Eksikler ise tahmin edildigi uzere otel kurak bir arazide sanki kibris da yiz hissi uyandiriyor cevresjndeki bos arsalar bile yesil degil bozkir gorunumlu agac vs yeni dikilen minik palmiyeler var o kadar. Cimler yeni yeni cikmaya baslamis. Deniz otele epey uzak ama yuruyus yollari guzel cok hafif bir egim
    Var duz alan uzerine kurulu denebilir.

    Aksam yuruyus yaptik tempolu 25 dk da tum otelin etrafini turladik.

    Calisanlarin buyu cogunlugu asya li turkce anlamayanlari var.

    En buyuk sorun cay her yerde yok demleme yok yani sallama cay var benim icin en buyuk olumsuzluk. Pastane ve lobi de demleme cay var sadece. Pastane fena degil calsanlar lakayit biraz sirada beklerken kibar kibar durursaniz sizdem sonraki kisi atlayip siparis verebiliyor. Ana restoranda kahvalti harici cay kahve yok yemek sonrasi past yada lobi ye gitmek gerek

    Snack bar iki tane var. Hamburger pizza doner olanin calsanlar super ilgili orasi hep yogun zaten ama aninda sip geliyot masaya servus. Burde manti makarna falan olan yer var deli ettiler bugun salata geliyo yag limonu 5 kez falab istedik acemi genc bi kac garson var orda duger yerle alakasi yok hizmetin ora da niye bos diyorduk
    Anladik bugun.

    Gelelim ruzgara iki gundur cok tuzgar var ben kesilecek diye korkuyorum sucak basmiyir insana ama tercih etmeyenler varsa bi kez daha dusunsun derim sayet heo boyle ise . Hersey ucuyo gunes kremi bile sezlongda birakamiyorz. Aksamda tshirtle resmen usuyo insan .

    Havuzlar harika sezlong sikintisi yok alan genis tipis tepis dip dibe degil sezlonglar en hosuma gidenlerden biri bu oldu. Ama havuz etrafibda copnkutusu kova vs yok pet siseler havada ucuyo cop toplayanda cok az gordum birde kutu ayran var barda havuza surekli ayranlarin boslari ucuyo. Alt detaylar bunlar sorun olarak anlatmiyorum tabi .

    Deniz guzel iskele guzel ama iskelede yada yakinibda dus yok . Plajdaki duslar yetersiz bence . İskele ustunde biraz sezlong var ama daimi olarak pek oturan yok cok sessiz ana binaya uzak sakinlik isteyenler icin uygun ve tabi orasi asiri ryzgarli. Kumsaldan girmedik denize henuz orayi bilmiyorum. Dun sakindi bugun biraz dalga vardi.

    Oda servisi vasat denebilir havlu eksik konuyo 4 kisiyiz 3 kisilik kondu iki gundur. Bir pike yi almuslar bugun yenisini koymamislar kizim yatacak pike aradik mis ilsk letlrini 3 kez aradik bir saat sonunda pike geldi gece vatdiyasi ekibi yeni gelmsmis uyuycak olsak bekleyecektik en son esim resepsiyona indi soylendi oyle geldi. Klima da uzaktan kumanda yok gece arada acar kapardim buna imkan yok .

    Simdilik aklima gelenler bunlar sorusu olan varsa yanitlayabilirim

    Oğlum 6 yaşında için eğlence varmı havuz kenarında bir aktivite oluyor mu çocuklar için acaba?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.