Şimdi Ara

araba kapısına led logo bağlamak istiyorum yardımcı olur musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2008 corolla kullanıyorum.
    https://urun.n11.com/hediyelik-esya/arac-kapi-alti-hayalet-logo-nissan-P151702802?cid=604001&gclid=Cj0KCQiAyNjRBRCpARIsAPDBnn14dDlD76AWHEhmMqGEO5C_eiocb5tgCDmA4sWnguTCHhtGMyYBQjwaAka_EALw_wcB&gclsrc=aw.ds

    bu ürünü aldım fakat kapıda aydınlatma yok. tavandaki lambadan elektrik almayı düşünüyorum. direk kabloyu sıyırıp ordan bağlantı yapsam lede veya arabanın elektrik aksamına zarar verir mi? dikkat etmem gereken bir şey var mı?(direnç falan bağlamam gerekir mi) yapmam veya yapmamam gereken bir şey var mı veya bu işe girişmeden önce öğrenmem gereken bir şey var mı yardımcı olursanız sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starkan -- 17 Aralık 2017; 21:46:28 >







  • yok mu yardımcı olacak




  • kadircitak kullanıcısına yanıt
    hocam kapı swici falan takmak istemiyorum elle olması mantıklı gelmiyor bana. Kapılar açılınca tavan ışığı yanıyor o zaman aynı düzenek kapı ledi için de yapılabilir. bunu öğrenmek istiyorum veya direk tavan lambasına bağlanabilir mi böylece kapı açıldığında yanan lambadan direk gelir elektrik.
  • starkan kullanıcısına yanıt
    tavandan kablo çekmen lazım yada kapıyı söküp bakman lazım oradaki swiçdende alırsın elektriği yada ilk linkteki ürün sensörlü mıknatıslı şey var onu görünce kapatır sen karar ver kapıda nasıl dururmu durmazmı.
  • yapıştırmalı olanlardan almayacağım zaten elimde var bir daha para vermenin manası yok. kapının içinde swic var mı nerde nasıl bağlanır. kapıda bildiğim kadarıyla sadece kapıları açıp kapama kilidinin elektriği var. ama bir soketle geliyor bir tomar kablo var hangisi bilmiyorum. birde diyelim ki ordan aldım sürekli led açık mı kalacak o zaman açık kalsa aküyü bitirmez mi?
  • starkan kullanıcısına yanıt
    o değil yukardaki kapı açıldığında lamba yanmıyomu onu yakan kablo swiçden geçiyo, swiç kapı ile kasanın birleştiği yerde oradan alacan.
  • kadircitak kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler bi açayım kapıyı bakalım ne olacak.
  • Kapı swici kapı ile gövde arasında ve genelde aşağıda bir yerdedir.Kapı açılınca gövdeden alınan "-" şase kablo vasıtasıyla arabanın sanayi dilinde beynine gider.Beyin tavan lambasını yakar.Swicin kablosu çamurluk tarafında olacağı için erişimin zor olabilir.Diğer yandan tavan lambasından da bir kablo yardımıyla alabilirsin ama dediğim gibi bu hat beyinden gelmekte ve kesinlikle kısa devre edilmemeli.Bu durumda mümkünse kapı swicinden almayı deneyebilirsin.Her tavan lambası hemde swiç "-" polariteye sahip olduğunu unutmayın.Yani logo aydınlatmaya "+" direk bağlanmalı "-" ise tavan lambası veya swiçten alınmalıdır.
  • tecman kullanıcısına yanıt
    hah işte gerçekten işime yarayacak bilgiler teşekkür ederim. swici buldum dediğiniz gibi ordan kablo almam imkansız gibi biraz internetten bakacam swicden çıkan kabloya absürd görüntü vermeyecek şekilde ulaşabilir miyim diye

    kabaca anladığımı çizdim bu şekilde bağlantı yapılcak değil mi? araba kapısına led logo bağlamak istiyorum yardımcı olur musunuz?
  • GÜVEN İSTEYEN MÜŞTERİLERİN ADRESİ👉 DYNOBULLS EKPERTİZ 👍 SİZLERİ DE BEKLERİZ 🙂
    ADRESİMİZ : ORTA MAHALLE MARİFET SOKAK NO: 6/40 BURAK BORA PLAZA KARTAL/ İSTANBUL
    KARTAL AÇIK OTO PAZARININ ÇIKIŞ KAPISININ ÖNÜNDEYİZ
    İRTİBAT TEL : 0533 624 87 53
    İSTANBUL / KARTAL
    araba kapısına led logo bağlamak istiyorum yardımcı olur musunuz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.