Şimdi Ara

ARABA PİYASASI NE OLACAK (2024) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (3 Mobil) - 9 Masaüstü3 Mobil
5 sn
115
Cevap
9
Favori
17.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2017 50.000 km 1.6 dizel otomatik Golf 1050’ye 5 günde satıldı. Bu Golf 7’lerin piyasası hakkaten enteresan.
  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt

    Hiçbiri suv değil suvcuk bunlar

    Suv dediğin büyük geniş olur motoru güçlü olur bastın koltuga yapıştırır

    Chery omoda 5

    Chery tiggo 7

     

  • Ussuz kullanıcısına yanıt

    Bir şeyin fiyatı düştüğü yok, arkadaşıma Focus alacağız 2022-2023 model Ankara'da rahat 30 ilanı aradık, gittik görüştük 5000TL'den fazla inen yok 5000TL diyorum bak. Iphone fiyatı da düşmüyor sıfır da aksine 5 yaşında ki 11'lerin fiyatına bak istersen.


    Kaldı ki kredi kartı kısıtı gelirse, sosyolojik patlama olur ve gasp-hırsızlık vs... rekor seviyede artar ki, zaten arttı. Evden dışarı çıkamaz hale gelir ülke insanı.


    Çok başarılı Şimşek bakanın sıkılaşma adı altında sadece orta direği tamamen yok ediyor, planı ve programı falan yok. Seçimden sonra ülke iflasını açıklar zaten.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zotacing -- 20 Şubat 2024; 19:40:9 >
  • Onyargisiz kullanıcısına yanıt

    Hocam Chery ön yargım var maalesef. Şöyle 5 sene tutunduğunu görsem piyasada içim anca rahat eder 

  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt

    Tercih senin bu araclar Çinde yeni üretilip hadi Turkiyede satalim gibi gelmedi yıllardır katar rusya avustralya Kazakistan meksika gibi onlarca ülkede yollarda kendini kanıtladı hatta katarada yılın suvu seçildi turkiyede 5 yıl sonra böyle kolay ulaşılabilir fiyatlarda kalmaz aynı örneği peugeut 3008 2008 araclarda gördük bir piyasasi otursun derken yaya kalanlar oldu...

  • Çin malı alınmaz

    Prim yapmıyor
  • Onyargisiz kullanıcısına yanıt

    zamanında da aynen bu şekil bolluğuyla gelmişti Türkiye'ye chery. Ondan sonra ansızın pılıyı pırtıyı topladı toz oldu gitti. Kimse bu durumun garantisini vermiyor maalesef

  • kaplanemral K kullanıcısına yanıt

    Bu konu çok konuşuldu eskidi hocam ama seni kırmayalım cevap verelim yine önceki gelen chery kendisi değildi distribitor idi arac motorları avrupa normlarına uymadı kesildi şimdi arcaclar gorukdugu üzere son teknoloji ve bu sefer chery direk kendisi geldi araci yok 50 ile yakın servis açtı daha da artıyor satis rekorları kırıyor hepsini geçtim o eski gelen chery tiggolar bile hala yollarda sapasağlam gidiyor bugün denk geldim maşallahı vardı  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onyargisiz -- 23 Şubat 2024; 0:3:39 >
  • Çok çabuk satılır dedikleri 2.el honda bile artık satılmıyor ben kazasız boyasız kusursuz aracımı 3 ayda anca sattım. Şu anda beklemedeyim. Bu yakıt fiyatları ile de araç kullanmak keyif vermiyor. Gideceğim yere taksi veya metro ile gidiyorum şimdilik. Hiç unutmadğım bir laf vardır hükümet ne zaman paraya sıkışsa vergilerle oynar diye o yüzden araç ötvsi gelmese bile mtv/yakıt vs yan vergiler tavan yapabilir.

  • Çin malı övmeyin

  • ykaya1983 Y kullanıcısına yanıt

    Anayasa. Ve yine X bir konu bulup onun üzerinden demogoji yapıp halka oynayacaklar ama aslında çok çok farklı bir takım değişiklikleri yedirecekler.

  • arkadaşlar galiba en alınmayacak zamanda mı almışım bana öyle geliyor, 2023 eylülde 2017 son kasa 1.4 tdi Polo aldım. İlanlara bakıyorum hafif bir düşüş var ama öyle çok değil. Satarsam da zararına satmak istemiyorum tabii ki. Tabi sadece Polo'nun değil diğer tüm arabalarında fiyatı düşüyor. Bu durumda zararım var mı yok mu bilemiyorum açıkçası.

  • Matrixx7 kullanıcısına yanıt
    Ben o arabanın benzinlisini farklı zamanlarda 43.000 TL - 87.000 TL ve son olarak 116.000 TL fiyatlarına aldım. Dolar bazında sürekli kazandırdı. Ancak geçtiğimiz sene Haziran-Kasım arası araba satıp ev alma zamanıydı. Kasım sonrası ise ev satıp araba alma zamanıydı. Şöyle bir örnek vereyim. 1.4 TSI hasar kayıtlı Passat parasına aldığım ev şu an 2.0 highline hatasız boyasız düşük km Passat ediyor.

    Ancak binici iseniz araç da temizse zarar etmediniz. Çünkü temiz araç uyguna her zaman bulunmuyor. Kazasız belasız binin..
  • Jack.202324 J kullanıcısına yanıt

    Hocam ben biniciyim öyle al sat sürekli sevmiyorum. İlk arabam zaten. Araç 150 binde ama hemen satmayı düşünmüyorum. Ağır bakımları falan yeni yaptırmıstım aldığım zaman. Aracın benim için önemli daha doğrusu herkes için önemli olan mekaniğinde sorun yok ama dsg den korkutuyor niye bilmiyorum. Kozmetik olarak koltuklar çok kirli   yazın detaylı temizlik lazım. Birde sadece arka tampon alsam mı diye düşünüyorum. Bu arada bu aracın 1.2 benzinlisi nasıl performans olarak? Ben günde sadece 7-8 km yapıyorum işe git-gel için evden carsıya aracı bırakıyorum.



    edit: 1.2 benzinlisinin lounge paketi ve düşük km bulabilirsem kaçırmak istemiyorum




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matrixx7 -- 23 Şubat 2024; 13:5:51 >
  • Matrixx7 kullanıcısına yanıt
    1.2 düz motor mu 1.2 Tsi mı ?
  • Jack.202324 J kullanıcısına yanıt

    2016-2017'lerin 1.2'leri tsi oluyor.

  • Benden tavsiye araç alırken bu saatten sonra Elektrikli olanları düşünün Çünkü Karbon ayak izi ayağına fosil yakıtlı araçlara avrupada çok fena vergiler ve kısıtlamalar gelecek. İçten yanmalı motorların şehir merkezlerine girmesi şirketler tarafından satın alınması gibi kısıtlanamlar üzerinde çalışılıyor. Bununla ilgili tebliğler firmalara ulaşmaya başladı tabi bizede ulaştı. Sistem 2026 da devreye girecek. Yani 2 yıl sonra içten yanmalı motorlarda özellikle Dizel olanlarda ciddi sıkıntı çıkacak, yedek parça olsun Dizel yakıt olsun. Ben şahsen aracımı sattığımda Elektrikli alacağım. Şu anda çalıştığım firmada elindeki araçları tek tek elden çıkarıyor ve elektrikli araçların siparişini veriyor çünkü 2026 da firmalara fena yaslayacak Avrupa birliği. Şimdiden ona göre pozisyon alın o avrupada demeyin çünkü Türkiyede buna imza attı fon kullaıyor ben yapmam deme gibi bir şansı yok.





  • Matrixx7 kullanıcısına yanıt
    Sorunun kökünde yıl görmeyince makyajsız olanı da dahil ettim. TSI da güzel. O arabadan çok performans beklentisi olmaz zaten. Kasa küçük idare eder
  • Jack.202324 J kullanıcısına yanıt

    yükseltme yapmışken golf e geçmek lazım aslında   ama 2017 polo parasına hangi model golf gelir 2014-2015 mi

  • Benim tahminim doviz seçimden sonra başını alıp gidecek arac fiyatları da peşinden arşa çıkacak bizim aldığımız maaşlar Türk lirası olduğu için alim gücünüz her gün düşmeye devam edecek sonuc araci olan zengin görünecek aynı şekilde evi olan da ...
    Bu arada toplu ulaşım da ucuz değil o da artacak araba alamayan da ben arac mtv si odemiyorim muayene derdim yok bakim derdim yok diye tutunacak yer bulamadığı otobüsün içinde kendini avutacak ömür böyle bitecek üzgünüm...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.