Şimdi Ara

Arabama içeriden merkezi kilit tuşu eklemek istiyorum Lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
86
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar peugeot 206 xt 2003 dolu paket sahibiyim ama bu model arabaların 2006 dan önce içeriden merkezi kilit tuşlu modeli malesef Türkiyeye gelmemiş. Benim modele sonradan aynı tuş takılıp aktif etmesi çok kolay soketide birebir uyumlu çünkü avrupada o kilit tuşu var olarak satılmış ama bendeki merkezi kilit fotoğraftaki mfk aç kapa kilitle değiştirildiği için sonradan içeriden merkezi kilit tuşu eklenmiyor. Bende 4 lü flaşör tuşu büyük tek parça ama 2006 sonrası peugeot 206larda 2 parça ve biri kilit tuşu. Bu 2 parça olan kilit tuşundan satın alıp nasıl bu mfk kilit ile içeriden kitlenip açılır hale getirebilirim lütfen bilgi verebilir misiniz ?




  • Arabama içeriden merkezi kilit tuşu eklemek istiyorum Lütfen yardım

    Bu merkezi kilit beyni olarak takılmış olan aç kapa kutu.

  • Bu 2006 üstünde olan kilit tuşlu 4 lü flaşör bunu takma soketi aynı ben soketin kablolarını kesmeyeceğim onun yerine bunun içini açıp doğrudan switche lehim atıp dışarı hat çekicem 2 çıkışı var zaten kilit tuşunun asıl problem bu aç kapa mfk kilit beynini nasıl içeriden tuşla komut verecek şekilde ayarlıcaz ?

    Arabama içeriden merkezi kilit tuşu eklemek istiyorum Lütfen yardım




  • Arabama içeriden merkezi kilit tuşu eklemek istiyorum Lütfen yardım

    buda bendeki flaşör tuşu. Avrupada 2000 modelde bile kilitli olanı varken Türkiyede ancak 2006 üstüne gelmiş bu orjinal merkezi kilit beyninde tak çalıştır ama ben nasıl yapacağım bilgi verirseniz sevinirim dostlar.

  • Merkezi kilit beynini satın aldığında kurulum kılavuzu varsa nereye ne takacağın yazar tuş takmak hat çekmek bağlantı yapmak kolay beyin bağlantılarını yapmak iş.Ben olsam önce beyni takar sonra çıkış uçlarını tornavidayla kısa devre ederek hangisinin merkezi kilit yaptığını tespit eder sonrada tuşu ve hattı çeker işi bitirirdim.Bu arada arabanda zaten böyle bir özellik olup hatta hattının bile oraya kadar çekilmiş olabileceğini biliyorum özellikle renolarda oluyor bir bakmak lazım.

  • Bu kadar zahmete girmek yerine direk kumandaya basınca kilitleseniz yada şoför tarafının kapı sürgüsünü indirince hepsini kilitliyor diye biliyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wRei -- 21 Nisan 2024; 10:36:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.