Şimdi Ara

Arabama silah sıktılar ss'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
5.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,


    Dün akşam saat 22:00 civarında aracımı oturduğum apartmanın önüne park ettim. Bugün öğleden sonra dışarı çıktığımda ön camda kurşun deliği ile karşılaştım.


    Arkadaki dükkana sorduğumda kamera kayıtlarını kontrol ettiler ve sabaha karşı 5:00 civarında plakasız bir araçtan 1 el ateş edildiği görülmekte. Aslında ana hedef aracımın arkasındaki dükkandı. Yaklaşık 2 yıldır bu apartmanda oturuyorum ve 2 yılda bu dükkana sabaha karşı yapılan 5. silahlı saldırı.


    Hemen polis çağırdım, yaklaşık 6 saat süren ekip bekleme, karakola gidip ifade verme vs. gibi süreçlerden sonra tutanaklarımı aldım.


    Aracım Renault Clio. Değişensiz, boyasız ve tramersiz. Kasko şirketini aradığımda serviste cam değişir ama tramere hasar kaydı olarak işlenir dendi. Hedef olan dükkan sahibi ile konuştuğumda kesinlikle işlenmez ben 2 aracımınkini daha yeni değiştirdim, işlenirse değer kaybını ben karşılarım diyor.


    İnternetten araştırdığımda ön cam değişimi hasar kaydı işleniyor diyen de var işlenmiyor diyen de. İşin içinden çıkamadım.



    Arabama silah sıktılar ss'li







  • Hedefteki dukkan sahibinin ben karsilarim demesi garibime gitti. Aslinda beni vuracaklardi ama pardon sana denk gelmis hata benim mi demek istiyor ne diyor??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun ülke gerçekten çığrından çıktı ! Ya orda masum insanlar olsa kurşun denk gelse ya da siz araba da otururken kurşun denk gelse Allah korusun gerçekten çok iğrenç bir ülke olduk

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlenir ama değer kaybı yaşanmaz. Cam değişti diye üç kağıda yatan belki çıkabilir ama sonuçta aracın kirli ondan dolayı 10 bin TL inmen lazım diyen de çıkabilir. Geçmiş olsun kısacası camı değiştirin geçin.

  • Öncelikle çok geçmiş olsun.


    Ben daha önce kaskodan ön camı değiştirdim tramer işlemedi hasarsızlık da bozulmadı. Kaskonuz varsa büyük ihtimalle senede 1 kere ücretsiz ön cam değişimi hakkınız vardır hiç uğraşmayın öyle yaptırın




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phbfmv -- 11 Aralık 2021; 3:13:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece cam mı hasar aldı? İçeride nerelere zarar vermiş?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cam değişimi de hasar kaydı olarak görünecekse görünsün be kardeşim. Nedir bu hasar kaydı korkunuz, zaten belirtmiyor mu gelen mesajda cam değişimi diye. Alacak kişi bundan çekinip almayacaksa almasın zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hardcrss kullanıcısına yanıt
    Arabama silah sıktılar ss'liKISA KESITLERyoutube
    Kolpaçino Kısa Kesitler #SabriAbi #Özgür #Tayfun Kısa Kesitler. #KısaKesitler Desteğiniz bizim için motivasyon :=) Beğen , paylaş , abone ol ^^
    https://www.youtube.com/watch?v=vtkX_iPHMYA

    geçmiş olsun. hedefteki dükkan ne iş yapıyor niye hedef?

  • 6 saat ekip mi beklendi ben mi yanlış anladım. İl dışından görevlendirme mi yapmışlar, ne olmuş.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kaskodan senelik 1 yada 2 defa ücretsiz değişim hakkı oluyor hasar kaydı çıkmaz,çıktığını farzet cam yani hiçbirşey olmaz

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kaskonuzda muhtemelen senelik 1 ücretsiz cam değişimi vardır. Ancak poliçenizi kontrol edin, özellikle belirtilmediyse (yetkili servis orijinal cam değişimi diye) genellikle yan sanayi cam takarlar. Orijinal cam konusunda ısrarcı olun. Gerekirse fark verin.

    Kalitesiz yan sanayi cam olursa görüşünüzü ciddi etkiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daswagen kullanıcısına yanıt
    https://fonts.googleapis.com/css?family=Roboto:300,300i,400,400i,500,500i,600,600i,700,700i&subset=latin-ext

    Ekip sayısı azaldı şuan

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba aşiret paket olmuş şimdi Arabama silah sıktılar ss'li  Geçmiş olsun.

  • Camınızı servis yerine bu işi yapan dışarda bir yerde yaptırırsanız işlenmez fakat sigorta sisteminde gözükür siz hasar kaydı yok desenizde sistemde çıkıyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Valla dükkân sahibinin anlayışına iyi niyetine hayran kaldım. Kaldı mı ya böyle adamlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle geçmiş olsun. Arkadaşımın aracı taş sonucu camı çatladı. Doğuş oto yu aradığında ücretsiz kaskodan değiştirebileceklerini ve tramere işleyeceğini söylediler yaptırdı ve bir ay içerisinde başka birine sattı. Bir sorun teşkil etmedi. Siz de yetkili serviste kaskodan değiştirin bir sıkıntı olmaz. Tramere takılmayın. Bu arada kurşun çekirdeğini buldular mı? Üsteki arkadaşın da dediği gibi başka yerlerde zarar varsa o zaman dükkan sahibiyle konuşun.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teşekkür ederim yanıtlarınız için. Çekirdek ön koltuğa düşmüş ancak zarar vermemiş.

    Değiştir geç nedir bu korkunuz diyen arkadaşlar için görüşlerinize saygı duyuyorum ancak ben daha 3 yıl arabanın borcunu ödeyeceğim. Durduk yerde neden olsun? İster istemez can sıkıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daswagen kullanıcısına yanıt

    3 ekip geldi sırayla. Araştırma, karakol ve olay yeri inceleme. Üçünün gelip gitmesi toplamda 5 saat sürdü. Karakola gidip ifade vermemle 6


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun.
    Kaskonuzun anlaşmalı olduğu cam servislerinde değişim yaparsanız hasar kaydı işlenmez. Yetkili serviste değiştirirseniz hem işlenir hem de fark ödemek zorunda kalabilirsiniz. Bunun için poliçeye bakmak gerekir.

    Sigortacınıza danışın daha kesin cevap ve sonuç alırsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.