Şimdi Ara

Arabami Alan Kisinin Yalan Beyanli İlani 46 EY 146 !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar ilandaki araci 6 ay kadar once sattim.Arac su anda Kahramanmarad Elbistanda, 2005 model otomatik pasific bora.Ilan linki mobil oldu malesef, masa ustu kullanan bir arkadas duzeltirse mutlu olurum.
    Aracin gecmisini tamamen biliyorum.Sikintisi yok, gercekten temiz bir arac ancak; sag on camurluk boyali ki sase sorgusunda zaten cikiyor.Ilan sahibi hata boya yok diyor.Alirken kendisi de baktirdigi icin bilmeme durumu yok.Tum faturalari duruyor demis.Ben kendisine 1 tane bile fatura vermedim:) Son bakimini ben 156 binde yaptirdim, muhtemelen daha sonra bakima girmemistir.Sanzuman 3 ten 4 e gecerken vuruntu yapiyor, bunu da biliyordu alirken.
    Ilani gorunce konu acma geregi hissettim cunku bu arkadas benden araci alirken cok dil doktu.Abicim taaa Ankaraya kadar gelip bosa yorulmayayim, durust ol diye soyleyip durdu Ben de ne biliyorsam acikca anlattim.Gelip araci gordu, cok begendigini soyledi, Allah razi olsun, beni bosa yormadin deyip araci aldi.Simdi kendisi yalan yanlis ilan verip milleti taaa Elbistana getirmeyi reva goruyor galiba.Plakayi basliga bilerek yazdim ki netten arastiran olursa okusun.

    m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=175785499

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Pc için -LİNK-
  • 2005 model Bora'ya 31 bin lira nedir ya
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maestro720

    2005 model Bora'ya 31 bin lira nedir ya

    Araci yaklasik 1.5 yil once arkadasim aldi ve siki durun fiyati 22 bindi.Lpg taktirdi 23.5 a bana satti gecen eylulde.Aldigimda biraz masrafi vardi.Sifir lastik taktim, kirik, calismayan vb kisimlarini onarttim derken bana 25.5 a geldi.Belirttigim rakama ilani veren sahsa sattim.Uzerindeki xenonlari da sokmus anladigim kadariyla.Serbest piyasa fiyati alici belirler sonucta.Mal onun isterse 35 e satsin beni ilgilendirmez sonucta ama bu kadarda yalan bile bile soylenmez.Onun hrdefi sehir disindan gelecek bir gariban.Zayifjen mazlum olan firsat bulunca nasil acimasiz zalime donuyor? Bu araci almaya sehir disindan gelecek arkadasin ne gunahi var? Kendisi Ankaraya gelirken nasilda mazlumdu.Hatta paranin 50 tl sini de almadim noterde, yemek ismarlayamadim kusura bakmayin diyerek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sagol kardesim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • panisher P kullanıcısına yanıt
    Bu tip kişilerin hedefindeki kişiler zaten arabadan anlamayan kişiler.Bakıyo adam aaa vw boyasız hemen görelim aracı.Aracı başkası alırsa diye de hiç uğraşmıyo expertiz felan.Karşı tarafa güveniyo çünkü.Sonra satarken bi bakıyo hoop şura boyalı bura değişmiş km sıfırlanmış.Etraf tilki dolu.Millet kaptığını kapıyor.Bir daha da bırakmıyor.

    Bizim de karşı olduğumuz adamın araca 31 bin lira fiyat çekmesi değil zaten.Araba adamın isterse 1 trilyon ister.Kimse de karışamaz.Asıl sıkıntılı taraf adamın aracı boyasız diye satmaya çalışması.
  • maraşlı olmaktan utandım.önemli olan bunun vebalini diğer tarafta nasıl ödeyecek
  • Elbistanli olduğum için utandim . boyleleri çok burada...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şikayet edin arkadaşlar ben ettim bu konunun linkini verin.Sadece burada öfkelenmek fayda etmez zalime merhamet mazluma ihanettir
  • Yazık yemin ediyorum ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tatilde oldugum icin hep cepten baglaniyirum ve cokta zamanim olmuyor acikcasi.Musaitseniz siz sikayette bulunabilir misiniz? Saticiyi arayip utandirirsaniz enazindan morali bozulur.Ben aramayi ve saydirmayi dusunmedim degil ama sanane artik aracin sahibi benim der kesin.Baskasi ararsa durum farkli olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunları alıp linç edeceksin
  • bu al-satçı asalaklara devlet bi çözüm bulsun.

    piyasayı bunlar arttırıyor.
  • Fiyatı yüksek olunca temiz imajı da verilmiş. ohh. yersen.
    31 bine fabrikadan yeni çıkmış bile olsa o model arabaya o parayı istemek de ayrı bir kafa tabi..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 30 Ağustos 2014; 14:02:50 >
  • Hamdi0555 H kullanıcısına yanıt
    Akli basinda kimse o arabaya 30 bin dahi vermez, kaldi ki almak icin sehir disina cikmaz bence.Belki de birileri araban temiz abi deyip gaz vermistir, sansini deniyordur:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Linki tekrar atarmısın acılmıyor
  • 31 bin tl ne dir lan insaf insaf ben 2010 c4 çizikten 5 parça boya 25 e sattım darbe vs yoktu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıllar önce 95 skoda favoritim vardı, satılık ilanı verdim arayanlar oldu ama gelip bakan olmadı derken nerdeyse vazgeçmek üzereyim gariban tavırlı biri geldi, "dükkanımız vardı zarar ettik kapattık, borçlarımızı ödedikten sonra elimizde çok az para kaldı yeni iş için araba lazım" dedi, haline üzüldüm ve o zamanın parası 4.000 liraya verdim...devir işlemleri için parası kalmadığından bahsetti 1-2 hafta mühlet istedi tamam dedim...

    10 gün sonra aradı ihtiyaçtan arabayı satmak zorunda kaldığını devir için notere gelmemi rica etti...notere gittim, alan kişi bir öğretmen...birara yanımızdan ayrılmıştı ki öğretmene sordum 5.750'ye almış arabayı, yani bana gelen gariban aslında alım satımcı, ağız iyi laf yapıyor ayaküstü kırk yalan söylüyor...öğretmene durumu anlattım ama "dönersek adama ayıp olur" diyerek aldı arabayı...

    ayrılırken farkettim arabaya yeni lastikler takmıştım BF Goodrich marka, herif onları bile sökmüş çıkma lastik takmış...yani hem beni hem öğretmeni keklemiş...bazıları çok maharetli oluyor...




  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-orjinal-deyisen-yok-boya-yok-175785499/detay

    işte link budurhacı

    hocam neden eksiliyorsunuz derdiniz varsa pm atın bunda eksilenecek ne var?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCookie43 -- 31 Ağustos 2014; 3:18:50 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.