Şimdi Ara

Araç başka Tramer Başka ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    İkinci elde araç ararken malum siteden birtane buldum tramer sorgusunda araçın Hyundai Accent olduğu yazıyor ama araç Ford Fiesta bu ne demek oluyor ?

    Uzak mı durmalıyım bu araçtan, satıcıya henuz ulaşamadım..

     Araç başka Tramer Başka ?


     Araç başka Tramer Başka ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanja -- 27 Mayıs 2016; 14:53:37 >







  • http://forum.donanimhaber.com/m_115660942//tm.htm#115660942

    Ben açtığım bu konuya yoruyorum. Şaseden bir sorgulayıp sonucu paylaşırsanız daha emin oluruz.
  • pckobat_78 kullanıcısına yanıt
    3-4 yılda ancak araç ihtiyacımız oluyor çevremde ama her defasında acemi kalıyoruz. Türlü türlü olaylar varmış. Teşekkür ederim konu linki için.

    Peki şase ve motor aldıktan sonra tramerden başka aracın durumunu teyit edebileceğim ne var neler yapabilirim. Yetkili servislerde aracın dökümü yada geçmişini aktarmıyorlar , çoğunlukla sözlü bikaç kelime oda zorla zorla..
  • khanja kullanıcısına yanıt
    En temizi tanıdık bir sigortacıya şaseden sorgulatmak olur. Ya da 5664 e şaseden sorgulama yapabilirsiniz. Km bilgisinide alırsınız.

    Hiç yetkili servise araç götürmedim ama bir çok rivayet dönüyor bu konuda. Mesela km çekilmişse araçta bu aracın 3-4 yerinde kodlu oluyormuş mesela şöyle açıklıyayım abs beyin birde ssigorta kutusu sıkıyorum bunları tamamen. Bu 3 ünden 2 sini siliyorlar km düşürüyorlar 1 i duruyor. Servis bunu görebiliyormuş compitestler bunu söyleyemiyormuş.

    Valla bana sorarsanız o kadar deşmeye gerek yok. Sorguları yaptırın. Compiteste sokun motor iyiyse kaporta iyiyse alın hocam. Deştikçe artık işin içinden çıkılmaz hal alıyor. Harcadığın para baktığın araç sayısı inanın alacağınız araca değmez...
  • Kesinlikle haklısınız, ilana tramer sorgusu koymayan satıcılarda bi enteresan. 2el araç işinden soğumaya başladım iyice, sıfır alcak parada yok inş temiz aklı selim bi satıcı denkgelir. Arabadan çok satıcı arıyorz artık :)
  • Araca, hyundai'nin plakasını takmışlar. tramerdeki kayıtlarada hata yoksa, bu yeni bir tezgahdır. aracın fotoları ile polis merkezine gidin, ordaki gbt de ceremesi çıkmaktadır. uyumsuz durumda aracı bağlarlar.
  • Tramerde yazılan bilgiler araç özelliklerine uygun. Kmsi hasar durumu vs belirtildiği gibi ancak araç başka tramerde farklı dediğim gibi.

    Polis merkezinde isteğe bağlı araç detaylarına bakarlarmı ki yardımcı olacaklarını düşünmüyorm açıkcası :)
  • trafik ekipler amirliğinde polnet denen sistem var. ben bu araca talip olmuştum fakat böyle bir sorun var diyeceksiniz, ortada bir suç unsuru var mı, çünkü siz araca talip olarak bakıyorsunuz, kısaca dolandırıcılık olayı mevcut şayet siz araca talip olmasanız da, ortada suç unsuru olabilecek bir durum olduğundan , işlem başlatacaklardır. ihbar niteliğinde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: khanja

    Kesinlikle haklısınız, ilana tramer sorgusu koymayan satıcılarda bi enteresan. 2el araç işinden soğumaya başladım iyice, sıfır alcak parada yok inş temiz aklı selim bi satıcı denkgelir. Arabadan çok satıcı arıyorz artık :)

    Yeni i20 elite blue satiyorum benzinli manuel. Telefondan link koyamadim burada basligim var ilk sayfada ikinci el bolumunde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.