Şimdi Ara

Aracıma Taktırmış olduğum Multimedya sistemin Ses problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
75
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aracıma taktırmış olduğum multimedya sistemini yaklaşık 6 aydır kullanmaktayım ancak ilk aldığım günden beri problemlerini bir türlü bitiremedim.

    Aracım Renault Clio 3 ve cihazın modeli NWD K2501 (T5) cihazın özellikleri multimedya sistemi için gayet iyi 4 GB RAM ve 8 çekirdekli işlemciye sahip ancak mesele cihazın performansı değil donanımsal sıkıntılar. ilk olarak direksiyon kumandaları aktif olmadı bir kaç gün düğmelerin hepsi pasifti sonrasında bir küçük bir kutu olan bir cihaz taktı bu cihaz aslında Megane 3 e ait olan bir kutuymuş Clio 3 e uygun kutu olmadığı için bunu taktı sıkıntının bundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum ancak direksiyon kumandasından tutun kapıların açık olduğuna kadar biliyor artık sistem fakat dış hava sıcaklığını göremiyorum.


    yaşadığım problemleri özetleyeyim


    1. Radyo çekmeme sorunu (bu sorun için özellikle 2 kez taktırmış olduğum kişiye giderek çözdürdüm ancak antenden çekmiyor hala cızırtılı bir ses veriyor)
    2. Ses kanalları farklı geliyor yani sağdan gelmesi gereken ses önden soldan gelecek olan ses arkadan geliyor. 4 Hoparlör 2 tiz sesleri veren hoparlör var bu 2 hoparlörün adını bilmiyorum kusura bakmayınız.
    3. Dış hava sıcaklığı


    Yapmış olduğum iş nedeniyle çok fazla zamanım olmuyor genelde hafta sonları zamanım kalıyor ondada kendime zaman ayırıyorum. bu konu ile ilgilenecek olan arkadaşlar vardır muhakkak diyerek derdimi anlatmaya çalıştım bu konuyu çözmek istiyorum çok yorucu bir hale geldi cidden.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.