Şimdi Ara

Arçelik Imperium 9 A55 C 985 B Kullananlar (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
10
Favori
22.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • popturceyn P kullanıcısına yanıt

    Benim 65ggu9760 bugün akşam üstü kuruldu , bende 14544 TL ye aldım , ilk izlenimim bu piyasada bu fiyata böyle bir TV alabildigim için şaşkınım, ses çok iyi , görüntü güzel , dediğin gibi memc çok iyi çalışıyor , siyah ekranda tam kusursuz olmasa da göze batan bişey yok, daha pahalı TV alma imkanım vardı ama genelde odamdaki 65c728 i kullanıyorum ve çocuklar TV ye karşı çok acımasız , iyiki daha fazla para vermemişim , kurulum için online olarak saat 17 ye randevu aldım , tam saatinde gelip kurdular memnun kaldım, inşallah uzun yıllar sorunsuz kullanırız .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • popturceyn P kullanıcısına yanıt

    Evet bu ayarlarda görüntü daha güzel oldu, sadece ışığı kıstım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buldozer85 B kullanıcısına yanıt

    Selam , nereden aldınız .? Bir de LG 55nano7S , 55UQ81 ,Philips55 pus8507 gibi tvler de var 20.000 TL civarı, araştırmışsınızdır diye düşündüm, bu cihazlarla karşılaştırınca Gurundig sizce fiyat dışında da öne çıkıyor mu




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12nomurat -- 21 Temmuz 2023; 7:7:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen hafta arkadaş arçelik imperium son çıkanı aldı. Görüntü kalitesini ve parlaklığını hiç beğenmedim. Sanki ölü toprağı var üzerinde. Nasıl bir ayar yapmak gerekir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesajlarimi sildim.insanlara yardim etmeye calismiyacaksin onu anladim.Kim ne alirsa alsin.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 12nomurat 1 kullanıcısına yanıt

    Selam , vatan bilgisayardan aldım, diğer yazdığınız TV ler nasıl bilmiyorum, 2 sene önce 58pus8505 almıştım beğenmemiştim,

  • Teşekkür ederim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalisi K kullanıcısına yanıt

    selamlar bende Samsung ES 7000 kullanıyorum. Arçelik C890 aldım ve ne büyük bir hata yaptığımı anladım. görüntü kalitesi olarak kesinlikle ama kesinlikle kıyaslanamaz. Arçelik tv yi gündüz seyredemiyorsunuz. HDR film açtığınız zaman karanlıkta görüntü bulmaya çalışıyorsunuz. Ben kendi adıma iyi görüntü isteyen hiç kimseye tavsiye etmem.

  • Herkese iyi günler,

    Arçelik nihayet NTFS olayını çözmüş.

    Son yazılımı

    www.arcelik.com.tr
    TV Yazılım İndirme Merkezi
    https://www.arcelik.com.tr/tv-yazilim-indirme-merkezi

    buradan indirip yükleyebilirsiniz. Yükleme talimatını da lütfen okuyunuz...

  • t-con kullanıcısına yanıt

    nisan 2023 güncellemesi var bendede. 8 gblik sandisk ntfsyi görüyor ama 16 gb kingstonu ntfs görmüyordu fat32 yaptım gördü. bu defada 4 gbden büyük dosya film atılmıyor yani 1080p 4k film yalan oldu. illa 8 gblık flasa atacaz onunda kapasite pek yetmiyor. internettende 4k film donmadan izlenmiyor 16 megabit hızla illa indirip flasa atmak lazım napacam bilemedim.

  • topaz42 kullanıcısına yanıt

    çözebildiniz mi bu sorunu ? bende böyle bir sorun yaşıyorum benım 8 gblik flası ntfs görüyor ama büyük flaşı görmüyor ntfs olarak. fat32 ilede birşey atılımıyor.

  • Merhaba arkadaşlar 985b 65 inc aldım. İlk görüşlerim olumluydu ancak TV de her köşede inanılmaz Işık sizmalari mevcut karanlıkta izlemek mümkün değildi bu yüzden servise gönderdim . En büyük hayal kırıklığı ise 20 gün beklettikten sonra sorun yok deyip eve gönderdiler adamlar benim dediğim soruna bakmamışlar bile 🙂

    Renkler , smart özellikleri falan güzel ancak gece izlemedikten sonra Televizyonun ne anlamı var .Tüketici hakem heyetine verip paramı alacağım ama bu sureclerle uğraşmak istemiyorsanız bu tv yi tavsiye etmem .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofcoursebutmaybe -- 16 Ekim 2023; 19:3:13 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cihan4292 kullanıcısına yanıt

    Çözemedim. Çünkü TV güncellemeyi almıyor. Zaten güncel diyor. Çok ta fazla dert etmiyorum. Gerçek 4K film izleyecek olursam Notebooku bağlarım. İzlerim. Notebookun ekran kartı UHD destekli.

  • Ofcoursebutmaybe O kullanıcısına yanıt

    bende usb sorunu var tv en son nisan güncellemesinde galiba. siz güncelleme vs birşey yaptınız mı? birde televizyonu kapatınca wifi kopması oluyor mu? her açtığımda tekrar bağlamam gerekiyor acaba güncellememi lazım.

  • Cihan4292 kullanıcısına yanıt
    Modem sorunu hocam, farklı modeme bağlayın çözülecektir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben aldım tavsiye etmiyorum. 1 sene sonra bozuldu anakartı değiştirdiler, meğer grundig anakart varmış içinde :) teknik servisin bana dediği birçok arçelik tv.de grundig anakart takıyoruz. Boşuna 2 katı para verip arçelik almayın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sitcel S kullanıcısına yanıt
    Bu güncellemeyi bende yükledim. Gerçekten NTFS sorunu çözülmüş. Denemek için internetden 40gb lık blu-ray film indirdim takılmadan oynatıyor. Görüntü kalitesi efsane.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.