Şimdi Ara

🇹🇷 Arda Güler #24 Takip Konusu [Son Sayfaya Bakınız] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
468
Cevap
5
Favori
9.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ancelotti ve ekibi yanlış kararlar alıyor, real Madridi izliyorum maçlarını en büyük eksikliği hücumda yaratıcılık üreticilik o da arda da var, ama ardayı sahaya çocuk muş giib sürmüyorlar, arda bence fırsatını bulursa büyük bir mesela premier lig takımlarından ama büyük bir takıma gitmeli, yoksa real madridde onu gördükleri göz iyi değil, ben olsam öyle yaparım en azından kiralık giderim, ha ne olur bu maç kötü bitti ardaya gün doğdu ama yine de ben real de ardaya bakıştan memnun değilim, haziranda euro 2024 var o zaman çıkış yaparsa ve kendini ispatlarsa real 11 ine girer yoksa real de barınamaz arsenal city chelsea gibi takımlara gitse çok iyi olur en azından kiralık gitmeli.

  • AlbatrosD.IIIFazılBey kullanıcısına yanıt

    Arsenal'de Odegaard

    City'de De Bruyne

    Chelsea'de Palmer var.

    Onlarin yedeği olmaya mı gitsin Real'de mı yedek kalsın ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pedri Pasta

    Arsenal'de Odegaard

    City'de De Bruyne

    Chelsea'de Palmer var.

    Onlarin yedeği olmaya mı gitsin Real'de mı yedek kalsın ?

    O takımları örnek verdim büyük liglerin büyük takımları olabilir

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arda ne kadar iyi olursa olsun, çıkış ligi itibariyle Avrupa'nın hiçbir büyük takımında ilk 11 oynayacak seviyede değil.


    Haaland, Bellingham bile orta basamak kullanıp büyük takımlara gitti. Çok genç gelip de direkt ilk 11'e giren bir Neymar hatırlıyorum ki o da 21 yaşındaydı.


    Arda bu sene yapacağı en büyük şey Modric ve Kroos'tan öğrenebildiği kadar maestro'luk öğrenmek ve vücut geliştirmek. Düzenli ilk 11 bu sene gelmez Arda'ya.

  • Doom kullanıcısına yanıt

    Borussia Dortmund'da oynayabilir :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pedri Pasta -- 19 Ocak 2024; 22:25:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AlbatrosD.IIIFazılBey kullanıcısına yanıt

    Dortmund bence tam ona göre bir takım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam hangi takımda olduğunun farkında olursa neden oynatılmadığını anlar ve kendisine gelen bu şansı harcamaz ve çalışırsa o zaman oynamaya başlar. Ama önce ağlamadan sızlamadan beklemeyi öğrenmeli. Orası dünyanın en büyük kulübü ve o kulüp kendisine bu şansı vermiş. Ben oynamamasını normal karşılıyorum. Orada ondan daha iyi çok oyuncu var. Kendisi de bunu anlayıp çalışmaya devam etmeli. Aksi halde Arda Turan ver. 2




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thrashead -- 21 Ocak 2024; 22:34:9 >
  • Arda Güler, lig sonuncusu Almeria ile oynanan maçta da oyuna alınmadı ve yedek kulübesine dönerken tepki gösterdi.

    İzlemek için:
    https://www.youtube.com/shorts/Vc9w8iejfr8?si=9dwxqjKLrACimmjZ

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Real'de yedek kalacağına Stutgart, Frankfurt'a falan gitsin banko oynar. Çöp Almanya liginin içinden geçer.

  • Sen Aydınlatırsın Geceyi kullanıcısına yanıt

    Fenerbahçe onlardan daha iyi takım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pedri Pasta kullanıcısına yanıt

    Kendini geliştirecek bir ortam olmadıktan sonra daha iyi olmasının bir önemi yok.

  • Sen Aydınlatırsın Geceyi kullanıcısına yanıt

    Fenerbahçe'de daha iyi olur zaten


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 🇹🇷 Arda Güler #24 Takip Konusu [Son Sayfaya Bakınız]

    Başka bir konuda da yazdım tekrar yazıyorum, Arda'nın sürekil sakatlanması Ancelotti'nin suçu değil, neye tepkili anlamak zor.


    Cadiz maçında Arda oynayabilirdi sakat, ilk 18de yok

    Granada maçında Arda oynayabilirdi sakat, ilk 18de yok

    Villareal maçında Arda oynayabilirdi sakat, ilk 18de yok


    Ondan sonra geliyor RM'nin evinde 2-0 geride olduğu, belki de şampiyonluğun gideceği maçta trip atıyor ben niye oynamıyorum yaa diye


    Ardacım ülkemizin gururusun falan da Ancelotti bu sene sadece önde olduğu, galibiyetin kesin olduğu maçlarda oynatır seni tecrübe kazanman için o maçların hepsinde de sen sakatsın. Bunu sağır sultan biliyor bu tepki neye anlayamadım ben. Adam belki de şampiyonluğu kaybedeceği maçta dur bi Arda'yı sokayım tecrübe kazansın takıma ısınsın çocuk mu diyecek.





  • Başka yere gidip hırslanırsa belki onun adına daha iyi olur ama sıkıntı yüzde yüz ilk 11 oynayabileceği bir takım bulmalı. Kiralıkta da yanlış takım seçerse daha kimse ondan bahsetmez.

  • thrashead kullanıcısına yanıt

    Hocam yukardaki arkadaşlar biraz hayalperest maalesef bu konuda. Dortmund, Chelsea, Arsenal falan RM'den oyuncu alıp yetiştirip geri vermez. En azından uygun bi satın alma opsiyonu isterler RM de ona yanaşmaz. Herkes TR ligi gibi rehabilitasyon servisi vermiyor maalesef.


    Şuan Arda'nın gidebileceği takımlar Real betis, Real sociedad, Stutgart vb takımlar olur. Fenerbahçe de olabilir ama Syzmanski varken 12 gol 14 asist yapmış şekilde, Fener Arda'yı alıp ne yapsın 6 aylığına, kendi oyuncusunu oynatıp en azından yüksek bonservise satar mantıken.


    İşin özü Arda'nın olayı biraz sıkıntılı görünüyor şuan itibari ile, RM'de de taraftar desteği yavaş yavaş azalıyor milletin gazı kaçıyor Arda oynamadıkça.

  • burnaldinho B kullanıcısına yanıt

    Aynen hocam Arda sonuçta kiralık gidecek Türkiye'ye gelirse biter. Gitsin Avrupa'da orta sıra kendine ihtiyaç duyabilecek bir kulüpte kendini göstersin geliştirsin. Sonra duruma göre RM yine belki oynatır sonuçta kendi futbolcusu ama orası RM sonuçta dünya üzerindeki en büyük zirve kulüp. En iyilerin mekanı. Attığı trip saçma Arda'nın. Bizim milletin de Ancelotti'ye bu kadar kızması saçma. Adam en büyük kulübün sorumluluğunu almış. Deneme tahtası değil ki. Arda'yı oynatayım çocuk kırılmasın kızmasın aman futbola küsmesin diye mi düşünecek?

  • Boyle olacagi belliydi. Sen kimsin direkt Real Madrid'e transfer oluyorsun?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arda hangi büyük kulübe giderse gitsin zaten önce kendini kanıtlama evresi olmak zorunda, ister Tottenham ister Arsenal ister Dortmund. Kulüp farketmiyor. Belli bir seviyenin üstündeki takımlarda oynamak istiyorsa kulüpler Arda'ya 20 maç garanti ilk 11 kontratı yapmaz. O seviyeye gelecek, ancak şuan o seviyede değil.


    Arda'nın şuan Madrid'ten alabileceği her şeyi alması lazım , Modric'ten Kroos'tan , teknik ekipten , tesisten antrenman metodlarından , kendini geliştirme anlamında her boşluğu doldurması lazım. Bu sezonu gözden çıkartsın. Kendisi için çok büyük bir fırsat bu.


    Haaland Salzburg'dayken dünya takip ediyordu , o dönem Arda'nın mevcut halinden daha fazla popülariteye sahipti , çocuk ordan Dortmund'a gitti 1 sene estirdi öyle City'e geldi.


    Biz biraz fazla gaza geliyoruz , bu gazda sosyal medyada dolaylı yoldan çocuğu da etkiliyor ya da etkileyecek gibi.


    Vinicious'a bakıyorsun , 2018'de transfer oldu ama son iki sezondur kendini buldu.


    Yarın bir gün Vini ya da Bellingham ya da Rodrigo artistlik yapsın gözlerinin yaşına bakmazlar. Keserler takımdan. Madrid'de şımarmayı tolere etmezler.





  • Real isterse gidersin bu kadar basit. eğer Arda Real'in teklifini geri çevirseydi, düne kadar: "Arda Real'e temizikçi olarak gidemez" diyen kimse onun Real'den teklif aldığına inanmayacaktı, haberler uydurma diyeceklerdi. aynı kesim şimdi de Arda'ya küfrediyo "beter ol" diye.

    ben Arda'nın en son yağtığı Ancelotti tepkisine kadar bi yanlış yağtığını düşünmüyorum. umarım Ancelotti üstünü çizmemiştir diyecem de Ancelotti o kadar tez canlı değildir diye düşünüyorum. umarım Arda yedek-medek takımda kalır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arda'nın Real'e gitmesinin çooook büyük bi hata olduğunu savunan bi arkadaşım var, ona şu Trabzon'daki çocuğu sordum. hani City'nin istediği ama Trabzon'un fazla para isteyip satmadığı, şuanda da kadro dışı bıraktığı çocuk. onu sordum arkadaşa, arkadaş dedi ki: "yaaa o eleman çok iyi değil, abartılıyo"

    işte bu gibi kişiler nedeniyle Türkiye'den kaçmalısınız. bir erkeğe verilen değer o erkeğin "ne yaptığı"ndan ziyade "nerede olduğu"yla doğrudan orantılı.

    bütün genç Türk oyuncular Türkiye'den kaçmalılar ve Avrupa'da doğmuş Türk gençler eğer imkanları varsa Türk milli takımını seçmemeliler. çünkü biz kendi çocuklarımızı ezik ve overrated olarak görüyoruz hep.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 25 Ocak 2024; 12:31:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.