Şimdi Ara

Arkadaşlar İpod Nano'nun Yerine Cowon Almalı Mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar,

    Aldığım sesten memnunum fakat daha kaliteli ve yüksek ses alabileceğim ürünler kullanmak istiyorum.Kullandığım kulaklık jays q jays,mp3-çalarsa ipod nano 5. nesil.

    Kulaklık çok iyi.Ancak sünger değil silikon uçlar kullanıyorum.Türkiye'de sünger uç alabileceğim bir yerde yok.Özellikle derdim ipod nanonun verdiği sesin kalitesiyle.Sansa clip almayı düşündüm ancak ürünün görüntüsü hiç hoş değil.Tasarım açısından son derece zayıf.Cowon konusundaysa tek çekincem fiyatı.Kullanan dostlardan tavsiye istiyorum.Cowon ürününe 300-400 TL vermeye değer mi ve ipod nanoda olmayan ve cowonda olan şey nedir?



  • Kesinlikle değer. Ben 2. eline 260 lira verdim de aldım :) İpod nano 6. nesil ve touch 3g kullanan biri olarak söylüyorum, cowon aldıktan sonra müzik dinlemeye başlamışım diyorum. Ses ayarları bile çok profesyonel onu söyleyeyim. Ipod için verdiğim paralara ve harcadığım zamana acıdım.
  • ben de ikinci el cowon s9 aldım 300 tlye
    bundan önce dinlemediğim nano (6sı da dahil)
    dinlemediğim shuffle kalmadı, iphonelardan da 3gs, 4, 4s dinledim

    cowon apple ürünlerinden bariz önde... sarj süresi zaten başlı başına muazzam :) radyo vs de cabası... ipod 5. nesil ve 6. nesil dısında apple ürünlerinde radyo yok :S
  • ipod nano dan kesinlikle şaşma ben çok memnunum cowon demedim ama ipodun yerini hiç birşey tutmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: silverhands

    ipod nano dan kesinlikle şaşma ben çok memnunum cowon demedim ama ipodun yerini hiç birşey tutmaz

    1000 kişiden "Ipod cowondan iyidir" diyecek 3-5 kişiden biri olmak nasıl bir duygu
  • arkadaşlar yanıtlarınız için teşekkürler.kararım almak yönünde.artık iş model seçmeye kaldı.iaudio 9 modeline 200 tl civarı bir para (2. el) sizce yüksek olur mu? önerebileceğiniz başka uygun modelller var mı? 7yazarsanız memnun olurum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dolloway

    arkadaşlar yanıtlarınız için teşekkürler.kararım almak yönünde.artık iş model seçmeye kaldı.iaudio 9 modeline 200 tl civarı bir para (2. el) sizce yüksek olur mu? önerebileceğiniz başka uygun modelller var mı? 7yazarsanız memnun olurum.

    Dostum birazdan ilan koyuyorum mesajına denk geldim, s9 32Gb 300 tl istiyorum, ürün temiz, kart borcum olmasa satmazdim...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel fiyat. Alınası
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.