Şimdi Ara

Arkadaşlar Lütfen Yardım Hangi Sistemi Almalıyım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ses sistemi alıcam fakat hangisini alacağıma karar veremedim bi kaç tane güzel sistem buldum varsa aklınızda sizde sölerseniz sevinirim.Bass müzik dinlemeyi severim,oyun oynuyorum müzik dinliyorum film izlemem bilgisayardan.Odam 18 metrekare civardında apartmanda oturuyorum aşağıdaki sistemlerden hangisini önerirsiniz???

    Creative Gigaworks T3 2.1
    Logitech Z5500 5.1
    Acoustic Energy Aego M 2.1
    Audio Engine A5 2.0
    Audio Engine A5 Bamboo Kaplama 2.0
    Jamo i300 2.1
    Harman Karson Sound Stick 2.1
    Bose Companion 3 2.1

    Hangisini tercih etmeliyim artılarını eksilerini kullanan bilen arkadaşlar yazarsa çok sevinirim artık müzik dinlemek istiyorum biran önce :))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Losretias -- 9 Aralık 2010; 20:19:31 >







  • Amaç müzikse A5 veya Aego M bence öncelikli tercih olmalı. Ses kalitesi olarak seçeneklerden en iyileri. Ben A5 kullanıyorum ve gerçekten çok güzel sesi var. Ancak bas seviyorsanız belki baslar size biraz az gelebilir. O durumda ya A5 için satılan subwoofer alabilirsiniz yada Aego M'e yönelebilirsiniz. Her iki sistem oyunlarda da sizi pek üzeceğini sanmıyorum. Mümkünse dinleyerek karar vermenizde yarar var. Ama Z5500'ü müzik için düşünmeyin bile, sizi tatmin edeceğini sanmam.
  • cevap için teşekkür ederim açıkcası subwooferı ayrı alamam şu an maddi durumumdan dolayı,diğer arkadaşlarda yardımcı olursa sevinirim
  • arkadaşlar hiç mi kimse kalmadı yardım edicek yorum yazabilecek
  • t3 ile z 5500 dinleme sansım oldu.T3 bassları çok derin ve kaliteli geldi bana.Pasif mönitörleri sayesinde alt frekanslarda cok basarılı.Subwooferlı ses sistemlerinde genelde bassların diger seslerı kapattıgından söz edilir zaten de öyledir ama t3 bassları bana cok dogal geldi.Ben suan z 5500 kullanıyorum ama muzık ıcın vasat dıyebılırım ama filmde izlerim dıyosan ozaman tercih edilebilir.Bose jamolar varken creative logitech gibi markaların ürünleri seni nekadar tatmin eder bilemiycem.Piyasa ürünleri sonuçta..
  • aego m alabileceğim bi site varmı acaba araştırdığım kadari ile bulamadım stoklarda yok gözüküyor??
  • Ageo M BL Müzik getirip satıyor, bildiğim kadarıyla başka bayisi yok. Telefon edip ne zaman geleceğini öğrenebilirsiniz.
  • evet başka yerde yok bl müziktede kalmamış pazartesi günü arayıp öğreneceğim umarım gelir,yabancı web sitelerinden almak istedim Türkiye'ye gönderen yok sinir oldum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.