Şimdi Ara

ARŞİVLİK BLU-RAY FİLMLERİ SEÇELİM (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
708
Cevap
31
Favori
54.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Amazing Spider-Man 2 8/10

    Daha önce 2D olarak seyrettiğim bu filmi bir kere de 3D olarak seyrettim. Aslına bakarsanız ilk defa bir 3D filmi baştan sona seyrettim. Geri ve uzak plandaki bazı nesnelerin hafif gölgeli görünmesi haricinde seyir zevkini etkilecek bozuk bir görüntü yoktu. Bu gölge olayı filmden değil, 3D TV'den kaynaklanıyor. Onu da söyleyeyim. Film hakkında konuşmaya gerek yok. Film zaten güzel. Görüntüler harika. Temiz, kusursuz.
  • Die Hard 4.0 - Zor Ölüm 4

    http://www.imdb.com/title/tt0337978/
    http://www.sinemalar.com/film/538/zor-olum-40

    Bana göre serinin en güzel filmiydi. İlk iki bölüme nazaran işlediği konu ve işleniş açısından etkiliydi. Bir kaç sahne dışında abartılan 'hadi canım sende bu kadar da olmaz' dedirten sahne de yoktu. Bruce Willis e en yakıştırdığım film. Son dönemlerde tonla çevirdiği saçma sapan filmlerle (serinin son bölümü A Good Day to Die Hard buna dahil) arasında dağlar kadar fark var.
    Ne zamandır denk gelir mi diyordum sonunda orijinal blu-ray disk olarak seyredebildim. Film dts hd ma 5+1 ses kodeğiyle, ölçeklendirmesini hatırlamıyorum. Görüntü ve ses açısından bana göre oldukça yeterliydi. Bu tarz filmleri arada bir seyretmek sıkıcı olur ancak bunda öyle bir sıkıntı yaşamıyoruz ailecek. Sanırım bu beş veya altıncı seyredişimiz. Her seferinde yine mi diye burun kıvıran ev halkı film başladıktan sonra yavaş yavaş salondaki yerini alıyor. Filmi sol taraftaki çekmeceye koydum, kalıcılar bölümüne :)




  • Jurassic World Görüntü 7/10. Ses: Ses sistemim yok. Film 6/10

    Filmi 2D olarak izledim. Filmin konusu herkesin malumu. Önceki filmler gibi kafesinden kaçan etobur bir dinozor. Tehlikede olan binlerce insan.Görüntü çok hafif kumlu. Kumları görmemek için ekrana çoook uzaktan bakmanız gerekiyor. Seyir zevkini bozmuyor. Evdekiler anlamadı bile.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tcmb

    Captain Philips -

    http://www.sinemalar.com/film/194189/captain-phillips
    http://www.imdb.com/title/tt1535109/

    Kaptanlığını Richard Phillips' ın (Tom Hanks) yaptığı ABD yük gemisi Maersk Alabama nın Somalili korsanlar tarafından kaçırılmasını anlatıyor film. Bahse konu olay 2009 yılında yaşanmış gerçek bir olay.
    Filmi 1080p görüntü ve 5+1 DTS orijinal dublaj ile MKV olarak izledim. 2013 yapımı film 134 dakika, 2.35 : 1 ekran oranı.
    Görüntü kalitesi, çekim açıları, Tom Hanks in ses tonu, davranışları o kadar güzel ki filmin başında, sanki olayın içindeymişsiniz gibi hissediyorsunuz seyrederken.
    Filmin ses dağılımı, alçak frekanslı sesler, center hoparlör performansı çok güzel, müzikler güzel, özellikle müziklerin filmin içinde yerleştirmesini o kadar yerinde yapmışlar ki, filmin gerilimini birkaç kat arttırmış. Tom Hanks her zamanki gibi harika. Ancak bence Somalili korsanların oyunculukları mükemmel. Mimiklerine bakınca sanki oynamamışlar da gerçekten yaşamışlar adamlar.
    Ki notlara baktığımda korsanlardan birinin (Barkhad Abdi) en iyi yardımcı erkek oyuncu Oscar ına aday olduğunu gördüm.
    Konu: 90 - görüntü:90 ve ses:90 -
    Filmi hd ses ile mutlaka tekrar izlemek hatta orijinal blu-ray olarak arşive almak isterim. Bence 2014 ün en iyi filmlerinden olmaya aday...
    Birkaç olumsuzluk filme dair: yıllarca yaptıkları sömürgeciliğe rağmen kaptanın korsanlara öğüdü komikti "korsanlıktan başka yapacak işler var" gibi. Filmin sonlarında ortaya çıkan deniz kuvvetleri askerlerinin içinde, keskin nişancılar da dahil 100-150 kg nun altında vücut geliştirmemiş birini göremedim. Adam keskin nişancı, 160 kg. Arnold tarzı olmasına gerek var mıydı hepsinin.


    İki yıl önce mkv olarak seyrettiğim filmin orijinal blu-ray steelbook versiyonunu takasla edinerek tekrar izledim. Puanlamam değişmedi üç açıdan da 90 lık film.




  • Sekretariat - Şampiyon

    http://www.imdb.com/title/tt1028576/
    http://www.sinemalar.com/film/55805/ampiyon

    Gerçek bir yaşam öyküsünü anlatan film, 70 li yılların başında ev hanımı Diane Lane in, babasının ölümüyle sahip olduğu yarış atı 'Secretariat' (https://tr.wikipedia.org/wiki/Secretariat ) ile kazandığı ve hala kırılamayan rekorunu anlatıyor. Bunun yanında filmde at sevgisi, atların farklı dünyası, bir ev hanımının erkek egemen sektörde verdiği mücadele, bu çetin mücadelenin yanında aile içerisinde yaşadığı sorunlar da işlenmiş. Aktör John Malkovich filmde mükemmel, yardımcı oyuncu James Cromwell ise (Yeşil Yol – Green Mile filminden hatırlarsınız, karısı tedavi edilen yaşlı gardiyan) fazla görünmemesine rağmen daha etkileyici (http://www.imdb.com/name/nm0000342/?ref_=ttfc_fc_cl_t8 ) Filmde beni negatif etkileyen ise Diane Lane oldu; saç tipinden mi, makyajından mı bilmiyorum ama rolünde eğreti bir hava vardı bana göre.

    Film 2010 ABD yapımı ve yaklaşık iki saat. Orijinal blu – ray disk olarak 2.35 : 1 ölçeklendirme ve 5+1 dts hd ma ses kodeği ile orijinal dilde Türkçe altyazı ile seyredildi. Genelde toprak tonlarının hakim olduğu ekranda tablo olarak duvara asılabilecek görüntüler bolca mevcut. Ancak surround hoparlörler nedense pek hissedilmedi. Yarış zilinin çalmasıyla birlikte maksimum performansa çıkacak çevre ve subwoofer hoparlörler izleyenleri yerinden sıçratsa güzel olmaz mıydı. Filmi her yaş grubundan aile fertleriyle birlikte izleyebilirsiniz ki hepinizi mutlu edecektir. Filme konu olarak 78, görüntü açısından 84, ses performansı için de 69 veriyorum. Arşive alınır mı derseniz hesaplı bulursanız belki...




  • Spectre -

    http://www.imdb.com/title/tt2379713/
    http://www.sinemalar.com/film/219793/spectre

    Filmi remux olarak dts hd ma 7+1 ses ile izledim. Skyfall da Adele' e 2013 yılında Oscar kazandıran 'Skyfall' film müziğinin (https://www.youtube.com/watch?v=7HKoqNJtMTQ ) ardından bu filmde karşımıza çıkan 'Sam Smith', 'Writing's On The Wall' (https://www.youtube.com/watch?v=8jzDnsjYv9A ) şarkısıyla filmin hemen başında sizi büyülüyor, en azından ben büyülendim :)

    Görüntü mükemmel, yaklaş tv. ye bir metreden seyret, bir de 4 K (aslında 2 K) olsa ne olurmuş bilmiyorum. Klasik James Bond serisi, güzel kızlar, kendinden emin, karizmatik, soğuk nevale Daniel Craig her zamanki gibi, bu bölümde en çok rolüne yakışan Christoph Waltz olmuş. Bu bölümde teknoloji, ilginç aksesuarlar biraz daha mı ihmal edilmiş sanki. Bana göre Casino Royal hala bir numara seri içinde...




  • The Judge - Yargıç

    quote:

    Orijinalden alıntı: aticus3

    quote:

    Orijinalden alıntı: tcmb

    The Judge - Yargıç

    http://www.imdb.com/title/tt1872194/
    http://www.sinemalar.com/film/219050/the-judge

    Filmi geçen ay izledim. Son zamanlarda izlediğim en güzel filmlerden biriydi. Mutlaka izlemenizi öneririm. Yeni filmleri görüntü açısından kötülemek pek mümkün değil, ses olarak idare eder.

    bir de bu filmin blurayi çıktı. siz orjinalinden mi izlediniz .mkv mi?
    almaya değer mi diye düşünüyorum da

    Dün akşam tekrar izledim. Kimi filmlerde oluyor bu, sanki filmin içinde, sende yaşıyormuşsun gibi olayları, en son Captain Phillips te olmuştu mesela...Filmin renklerinden midir, konusundan mı, oyuncularından mı bilmiyorum. Ancak 'The Judge' daha bir başka; bazen söyleyecek bir şeyiniz olur da söyleyemezsiniz, boğazınıza düğümlenir sesiniz çıkmaz olur, sizi anlatır veya anlatacaktır yaşananlar. İşte öyle...

    Dürüstlük timsali sayılamayacak zengin avukat annesinin ölüm haberiyle yıllar sonra evine, kardeşlerine ve sorunlar yaşadığı, aynı zamanda yargıç olan babasının yanına geçmişle hesaplaşmaya döner. Her babanın izlemesi lazım diye düşünüyorum. Robert Duvall tek kelimeyle mükemmel... Film daha önce de belirttiğim gibi teknik açıdan; görüntü olarak mükemmel, ses olarak çok fazla da efekt içermediği için idare eder.

    Sorunuza cevap olur mu bilmiyorum ama fiyatı biraz düştüğünde arşivime katmak istediğim ilk film. Elimdeki filmleri 15-20 tl. ye verirken 45-50 tl. ye film almak pek mantıklı değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcmb -- 12 Şubat 2016; 17:02:06 >




  • Equalizer (Adalet) 8/10

    Filmi DivX formatında seyrettim.

    Filmde kendisi ile ilgisi olmayan bir kızın kadın satıcılarından dayak yemesini hazmedemeyen bir adamın, kızın intikamını almak için verdiği mücadele anlatılıyor. Durağan gibi başlayan film sonradan açılıyor. Hem de ne açılma.

    Denzel Washington bu rolüyle Jason Bourne'yi hatırlattı. Çünkü Bourne gibi çok zeki ve asla tuzağa düşmeyen, gözü kara biriydi. Gerçekten keyifle izledim. Blu-ray'ını değil ama DVD sini alacağım. 10 TL.

    Neden 2 puan kırdın derseniz, hiç bir filme 10 puan vermek pek yaptığım bir şey değil. Ama filmi kesinlikle tavsiye ederim.
  • Lord Of The Rings Serisini Remux Olarak İzledim Görüntüsü Kesinlikle Muhteşem 10/10 Veriyorum Görüntü Kalitesine Ses Sistemim Yok Ama Biliyorum Ki Olsa Muhteşem Olurdu 5.1 Ses Sistemi İle İzlemek.. Ama En Yakın Zamanda Alacağım 5.1 Sistem. Kısacası Lotr Bluray Arşivlik Bir Film.. Kesinlikle Tavsiye Ederim
  • 12 Yıllık Esaret -- 8.5/10

    Filmi Bluray formatında izledim ve Koleksiyonuma kattım.

    BEN HAYATTA KALMAK İSTEMİYORUM. BEN YAŞAMAK İSTİYORUM... "Hunger" ve "Shame" gibi çarpıcı filmlerin yönetmeni Steve McQueen'in üçüncü filmi olan "12 Years a Slave", Solomon Northup'ın kendi hayat hikayesini anlattığı kitabının sinemaya uyarlanmış halidir. 1800'lü yıllarda Amerika'nın siyahiler üzerinde kurmuş olduğu insanlıktan uzak politikasını bir birey üzerinden anlatırken tüm gerçekliği gözler önüne seren bir filme imza atmış Steve McQueen. Hatta kendisi de siyahi olan İngiliz yönetmen, bu etkileyici hayat hikayesini sinemaya taşıyarak siyahilerin maruz kaldığı zulmü bir kırbaç gibi BEYAZ yüzlere vurmuştur... Baş roldeki Chiwetel Ejiofor'un ve yardımcı oyuncu Michael Fassbender'in olağanüstü oyunculukları sayesinde köleliği konu alan birçok iyi filmin arasında bu film de yerini almayı başardı benim gözümde. Bu iki oyuncunun sergilemiş oldukları kusursuz performansların altını tekrar çizmek istiyorum. Resmen gözlerinden oyunculuk akmış. Ayrıca filmde çok az bir rolü olmasına rağmen Brad Pitt de filmin vermek istediği mesajı başarılı bir şekilde özetlemiştir. Şu ana kadar festivallerden onlarca ödül topladı. Hikaye, oyunculuklar, çekim teknikleri ve müzikleriyle unutulmayacak DEV bir film "12 Yıllık Esaret."



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ClaymoreCountry -- 28 Şubat 2016; 23:51:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Shutter Island - Zindan Adası

    http://www.sinemalar.com/film/20904/zindan-adasi
    http://www.imdb.com/title/tt1130884/

    Yönetmen:Martin Scorsese / Oyuncular: Leonardo DiCaprio , Mark Ruffalo , Ben Kingsley
    2010 yapımı 138 dk.lık film orijinal blu-ray diskte 5+1 dts hd ma orijinal dublaj izlendi.

    Bir adada bulunan akıl hastahanesinden kaçan suçluyu bulmaya, konuyu araştırmaya gelen polisin yaşadıkları. Aslında her şey göründüğü gibi olmayabilir. Yıllar önce seyrettiğim filmi geçen hafta tekrar izledim. Konu olarak mükemmel, ters köşeye yatıran son ve keyifli bir film. Görüntü güzel, ses daha güzel olabilirdi. Bana göre arşivde bulunmayı hak ediyor.




  • Ben de bu filmi bir kez izledim, geçen gün aklıma geldi, alıp tekrar izleyeceğim sanırım.
    Şöyle toptan bir Leonardo serisi film izleyebilirim baştan sona. Bence hepsi iyi filmler adamın oynadığı
  • Braveheart - Cesur Yürek 1995 harika bir film



    http://www.imdb.com/title/tt0112573/


    Filmin Konusu; Mel Gibson'ın yönettiği ve başrolünü oynadığı bu epik yapım, William Wallace 'ın hayatını anlatır. Film Türkiye sinemalarında yıllarca gösterilerek bir rekora imza atmıştır. 1996 yılında 10 dalda Oscar'a aday olan yapım, yönetim, görüntü yönetimi, efekt, makyaj ve en iyi film dallarında ödüle layık görülmüştü.İngilizler, İskoçlar üzerinde egemenlik kurmuştur. İngiliz soyluları, yeni evli İskoç kadınlarıyla ilk geceyi geçirme hakkına sahiptir. Çocukken ailesini İskoçya uğruna kaybeden William Wallace'ın karısı da İngiliz birlikleri tarafından öldürüldüğü zaman, onun intikam arayışı kısa zamanda ülkesinin özgürlüğü için amansız bir savaşa dönüşür.


    Birde V for Vendetta 2005 filmi var bu film de harika bir film



    http://www.imdb.com/title/tt0434409/

    Filmin Konusu; Geleceğin totaliter İngiltere'sinde geçen "V for Vendetta" sadece "V" olarak bilinen maskeli bir adam tarafından bir ölüm-kalım durumundan kurtarılan yumuşak başlı genç kadın Evey'nin (NATALIE PORTMAN) hikayesini anlatıyor. Son derece karmaşık biri olan V, aynı anda hem eğitimli, gösterişli, şefkatli ve entelektüel, hem de korkuyla sindirilmiş vatandaşlarına egemenliklerini geri vermeye azmetmiş olduğu için sert, intikam peşinde, yalnız, şiddete başvuran ve kan davası güden biridir. V İngiltere halkını, hükümeti zehirleyen kokuşmuşluk ve acımasızlıktan kurtarmak amacıyla, seçilmiş liderlerinin diktatörlük anlayışını eleştirir ve vatandaşları kendisiyle Guy Fawkes günü olan 5 Kasım'da Parlamento'nun çevresinde buluşmaya davet eder.




  • Mel Gibson u görünce geçen hafta dört gün boyunca sürekli seyrettiğim 'Lethal Weapon' serisi geldi aklıma.

    Lethal Weapon - Cehennem Silahı

    http://www.sinemalar.com/film/1436/cehennem-silahi
    http://www.imdb.com/title/tt0093409/

    1987 - 89 - 92 ve 98 yıllarında toplam dört bölüm olarak çekilmiş film. Filmleri orijinal blu-ray disk olarak ikinci tur izleyişim oldu, ilkini beş yıl önce izlemiştim. Seri Bruce Willis' in 'Die Hard' serisini hatırlatsa da bana göre gerçekçilik, oyunculuk ve teknik olarak (görüntü-ses kalitesine göre) daha iyi bana göre (Die Hard 4 hariç). Görüntü serinin ilk filminde diğerlerine göre kötü olsa da genel olarak fena değildi. Dts Hd Ma 5+1 ses içerse de günümüz aksiyon filmlerinde beklenen odanın içinde dolaşan kurşun seslerinden, koltuğu titreten patlamalardan oldukça uzak. Sonuç olarak Mel Gibson & Danny Glover ikilisi yaşı 40 ın üzerinde olanların arşivine girmeyi hakediyor.




  • Aradaşlar Disney (Blu-ray) filmlerinde artık Türkçe dil yada altyazıseçeniğini görememekteyiz. Konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa bilgilendirebilir mi ? The Jungle Book, Captain America: Civil War, The Finest Hours, The Good Dinosaur, Zootopia, Alice Through the Looking Glass vs vs vs. İşin tehlikeli kısmı Marvel' in Disney tarafından çıkarılan filmleride artık Türkçe dublaj ve alt yazılı olmayacak. Örnek Captain America: Civil War ile başladı. Ne yapsak ne etsek bir çözüm bulalım.
  • The Rock - Kaya filmini ilk CINE5 te izlemiştim. O zamanlar sinema denince akla cine5 gelirdi. Sonrasında HD olarak en 3-4 kez daha izlemişimdir filmi. san fransisco da kaya adı verilen azılı mahkumların tutulduğu bir hapisaneden kaçmayı başaran bir mahkumdan polisin yardım istemesi ve artık eski hapisane yeni turistik yer olan kayada turist kafilesini rehin almış eski askerlerden oluşan bir grubu etkisiz hale getirmek ve rehineleri kurtarma öyküsünü anlatıyor. baş rollerini Sean Connery ve Nicolas cage paylaştığı film benim favorilerimden biridir. tavsiye ederim herkese.
  • 12 Years A Slave - 12 Yıllık Esaret

    http://www.imdb.com/title/tt2024544/?ref_=nv_sr_1
    http://www.sinemalar.co.../188946/12-years-a-slave

    1850 li yılların Amerikasında özgür bir insan iken kaçırılıp köle olarak satılan ve 12 yıl süren köleliğini kitaba aktaran Solomon Northup' un gerçek hikayesini izliyoruz.
    Birkaç paragraf üstte "The Butler" filminde yazmıştım. Amerika herhalde bu filmlerle günah çıkardığını sanıyor.
    Konusu, işlenişi, renkleri, sahneleri o kadar güzel ki, sanki tv den izlemiyor olayların geçtiği yerlerde yaşıyorsunuz. Filmin yapımcıları olan Brad Pitt ve Steve McQueen mükemmel iş çıkarmışlar bana göre.
    Oscar ödülü için "Captain Phlilips" favorimdi ancak "12 Years A Slave" kesin ilk sırada olmalı. "Gravity" her açıdan bu filmin yanında bence basit ve sönük kalmıştır.

    İlave: Konu:91 - görüntü:92 ve ses:88


    Filmi geçen hafta orijinal blu-ray olarak tekrar izledim. Bu arada üstteki bu sayfaya geçmemiş eski yorumu buldum tesadüfen ve onu da ekledim. İkinci izlediğimde konunun işlenişinin hafiften basit gelmesi hariç değişen bir şey yok. Ama renk-görüntü mükemmel.




  • İnferno - Cehennem
    http://www.sinemalar.com/film/221125/cehennem-2016#comments
    http://www.imdb.com/title/tt3062096/

    Tom Hanks yaşlanıyor artık, 'Sully' benzeri filmler tamam da böyle hafif aksiyon filmler pek yakışmayacak sanki. O kız da olmamış. Konu eski iki filme göre (2006 yapımı Da Vinci Şifresi, 2009 yapımı Melekler ve Şeytanlar) daha basit geldi bana. 1080P görüntü ve DTS 5+1 ses fena değildi. Ailecek izlenebilecek güzel bir filmdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcmb -- 22 Ocak 2017; 0:9:33 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tcmb

    quote:

    Orijinalden alıntı: astramastra
    ..yeni başlık hayırlı olsun,
    detaylı bir puanlama ve paylaşım için filmleri tekrardan izlemek farz oldu bize

    Evet haklısın :)

    Puanlamaları 100 üzerinden yaparsanız sıralama açısından daha iyi olacak gibi. Şimdiye kadar verilenleri 10 ile çarpayım.

    The Thin Red Line:1998 yapımı film dokuz dalda oscar a aday gösterilmiş.http://www.imdb.com/title/tt0120863/ imdb puanı 7.6/76.000 bin kullanıcıda.
    Başrollerde:Jim Caviezel, Sean Penn ve Nick Nolte. Süresi, 170 dakika, dram, tarih, savaş, psikolojik. Konusu: Bir grup amerikan askerinin ikinci dünya savaşı sırasında Japonların saldırısına karşı durmaya çalışmaları anlatılmış. Bu savaş öyküsünün yanında askerlerin düşünceleri, beklentileri, geride bıraktıkları, korkuları ve endişeleri kendi iç sesleriyle filme aktarılarak genel anlamda savaşın gereksizliği, kötülüğü ve insanlar üzerindeki olumsuz etkileri vurgulanmış. Uzun süresine rağmen fondaki müzikleri, neredeyse bir belgeseli anlatan doğa görüntüleri, gerçekçiliği ile filmin hiç sıkmadığını söyleyebilirim. Filmin sonunda kafamda kalan en belirgin ifadeler askerlerin gözlerindeki, bakışlarındaki ve davranışlarındaki ölüm korkusuydu. Filmin repliği ise, "savaş insanı soylulaştırmaz, köpeğe çevirir". 2002 yapımı Mel Gibson un "we were soldiers" filminin konu ve işleyiş olarak the thin red line ı örnek aldığı söylenebilirse de bana göre the thin red line a göre daha yavan kalarak gerida kalıyor. "Full metal jacket" gibi küfürlerin olmaması ve konu olarakta daha derli toplu olması filmin artıları. Film cinsellik unsurları içermese ve küfür içermese de şiddet ve korku unsurları, kan vs. içerdiği için küçük çocuklarla izlemek doğru olmaz. Konusuna göre puanım: 85

    Filmi mkv olarak 1080p ve dts 5+1 orjinal dublaj, Türkçe altyazı ile izledim.
    Görüntü oldukça başarılı, üstte de belirttiğim gibi yeşillik, orman, akan dereler, deniz, hayvanlar ile belgesel gibi. Filmde karanlık sahnelerde dahi herhangi bir sorun yok. Yakın çekimlerdeki ayrıntılar mükemmel. Bana göre 92 puanı hakediyor.
    Ses ise yeterli. Front ve center hoparlörlerin ses dağılımı iyi, bence surroundlar savaş filmi olduğu gözönüne alındığında olaya daha çok katılsa ve subwoofer daha etkili olsa mükemmel olurdu. Puanım: 84


    Filmi seyredeli beş yılı geçmiş. Amazon.de den aldığım blu-ray diskte seyrettim filmi bu kez. İnanır mısınız film ile ilgili buraya yorum yazdığımı hatırlıyorum ancak filmin çoğu sahnesini hatırlamadım. Filmden kafamda kalan replik yine aynıydı. "Savaş insana değer katmaz, köpeğe dönüştürür, ruhunu zehirler" Filmin imdb deki puanı değişmemiş ama izleyici sayısı iki kat artmış. Filmde bu kez dikkatimi çeken neredeyse tek duygu'ölüm korkusu'ydu. Filmin başından sonuna kadar, gözlerde, mimiklerde, davranışlarda..




  • The Martian - Marslı

    http://www.imdb.com/title/tt3659388/
    http://www.sinemalar.com/film/228390/the-martian

    Yedi dalda Oscar a aday gösterilen 2015 yapımı film, görev esnasında öldü sanılarak Mars ta bırakılan astronotun hayatta kalma çabasını anlatıyor.

    Film orijinal blu-ray disk olarak 1080p görüntü ve dts hd ma 7+1 ses ile izlendi. Konu olarak ilginç, film olarak sıkmayan ailecek her yaşa ve her gruba hitap edebilecek güzel bir film. Teknik açıdan ses ve görüntü olarak mükemmeldi. Odanın içini dolduran efektler özellikle rüzgarın toz savurduğu sahnelerde yedi kanal sesi hissettiriyor.

    Önceki gün 'Interstellar' ı ikinci kez remux versiyonda izledik. Matt Damon ve Hamilton saatleri her iki filmin ortak hatlarıydı :)




  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.