Şimdi Ara

Artes D821 Şarj sorunu yaşıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 3-4 gün önce Artes D821 Android4.1 tablet aldım.Tabletin şarjı bitti ve şarja taktım fakat 12-13 saat geçmesine rağmen şarj olmadı.Yanı powere basıp bıraktığımda ekranda pil doluyor gözüküyor.Cihazı çalıştırıp pile baktığımda ise 4/3 den fazla dolu gözüküyor.Sormak istediğim bu dolum göstergesi tamamen dolu olup durması gerekmiyormu,yoksa sıkıntılı bir cihazımmı var?Normalde ne kadar zamanda şarj olması gerek yardımlarınızı bekliyorum.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: IcemanTURK

    3-4 gün önce Artes D821 Android4.1 tablet aldım.Tabletin şarjı bitti ve şarja taktım fakat 12-13 saat geçmesine rağmen şarj olmadı.Yanı powere basıp bıraktığımda ekranda pil doluyor gözüküyor.Cihazı çalıştırıp pile baktığımda ise 4/3 den fazla dolu gözüküyor.Sormak istediğim bu dolum göstergesi tamamen dolu olup durması gerekmiyormu,yoksa sıkıntılı bir cihazımmı var?Normalde ne kadar zamanda şarj olması gerek yardımlarınızı bekliyorum.

    Merhabalar;
    Yeni cihazlarda bazen pilin tam olarak oturması zaman alabiliyor. Arzu ederseniz bir süre daha cihazı şarj edip deneyiniz sorun düzelecektir.
    Teşekkürler...
  • Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.