Şimdi Ara

ARTRONİC - Müşteri Memnuniyeti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Genelde konu dışına pek yazmam..Fakat yaşadığım bir tecrübeyi siz forumdaşlarımla paylaşmak istedim..
    Yaklaşık 1 yıl önce K... - ...Ş yapı marketlerinden iki adet 1kw lık ARTRONİC marka UPS aldım..Periyodik olarak akülerinin yenilenmesi gereken ürünlerin aküleri oldukça yıpranmış..
    Bir tanesini hiç kullanmadam kenara koydum..Hatta ihtiyacım kalmadığından satmak istedim..Akü durumunu bildiğim için alan kişinin mağdur olmaması için ilanı-yenileme vs ilgilenmedim..
    Daha sonra firmayı arayıp durumu aynen aktardım ve sağlık sorunlarımdan dolayı kargo vs ile uğraşmak istemediğimi kendilerine bildirdim..Şimdi ismini hatırlayamadığım bir bey ürünü yerel bir bayii leri olan x........... x........... firmaya götürebileceğimi söyleyip onarımın ücretsiz yapılacağını tarafıma iletti..Tam o sırada sağlık sorunlarım ve bir kaç defa ameliyat olmam nedeni ile ürünleri 5 km lik mesafedeki servise götüremeden 9-10 ay geçti..

    Firmayı yine arayıp tüm bu süreci kısaca kendilerine aktardığımda sorumlu olduğunu söyleyen Firmadan Sunda isminde bir bayan ile bir kaç mail trafiğinden sonra "yardımcı olmamızı isterseniz ürünleri bize gönderin" cevabına mütaakip ürünleri faturaları ile son derece bozuk bir ambalajlama şekli ile kendilerine gönderdim..Gönderimi alıcı ödemeli Y....... K..... ile yaptım..

    *ürünlerin tozunu almak için açtığım halde firma bir kere dahi koz olarak kullanabileceği konuyu dile dahi getirmemiştir.
    *ürünleri bakkaldan aldığım ambalaj ile gönderdiğim halde firma bana orjinal ambalajında ve sadece alttaki resimde görebileceğiniz not ile göndermiştir.


    Daha sonraki süreci anlatıp konuyu uzatmak istemiyorum..

    Kendilerine çok çok teşekkür ediyorum ve sırf bu ilgilerinden dolayı müşterilerime ve yakınlarıma gözüm kapalı önerebileceğimi bildirir hepinize iyi günler diliyorum..


     ARTRONİC - Müşteri Memnuniyeti
     ARTRONİC - Müşteri Memnuniyeti
     ARTRONİC - Müşteri Memnuniyeti
     ARTRONİC - Müşteri Memnuniyeti
     ARTRONİC - Müşteri Memnuniyeti
    Linki firmaya mail olarak atılacaktır..







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.