Şimdi Ara

Aşı Olanlar Pişman Mısınız? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
2
Favori
7.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Sinovac vurdurdum, kısaldı çok pişmanım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KelKodVer -- 25 Aralık 2023; 23:19:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asau kullanıcısına yanıt

    Alıntı

    metni:
    Korona aşısının diğer aşılardan hangi tutarlı argümanla ayırmamız gerekiyor



    Bu soruya neden kimse "acil kullanım onayı" cevabını verememiş?


    Aşı diye pazarlananların çoğu gen terapisiydi ve yeterli süre test edilmediği ve bazı güvenlik aşamaları atlandığı için acil kullanım onayı denen saçmalıkla halka verildi. Saçmalık diyorum çünkü kimseye yeterli bilgi verilmedi. İnsanlar akıllarıyla değil duygularıyla ve zorlamalarla seçim yapmak zorunda kaldı.


    Burada yazanlardan kaçı gerçekten aşının test aşaması sayfalarına baktı? Faz3 aşamalarının gerçek bitiş tarihini biliyor muydu? Kendi yaş grubunda IFR'den haberi var mıydı?



    Üreticilerin sorumluluk almaktan kaçtığı ve bunu hükümetlere kabul ettirmelerinden kimse mi şüphelenmedi?



    Aşı Olanlar Pişman Mısınız?


    Aşı Olanlar Pişman Mısınız?


    Aşı Olanlar Pişman Mısınız?




  • nucro kullanıcısına yanıt

    Alıntı

    metni:
    Burada yazanlardan kaçı gerçekten aşının test aşaması sayfalarına baktı? Faz3 aşamalarının gerçek bitiş tarihini biliyor muydu?


    Burada yazan bir birey olarak cevap hakkımı kullanıyorum...


    Cevabım şu linkte... (muhtemelene daha önce yazdıklarım da vardır ama ilk bulabildiğim bu)


    https://forum.donanimhaber.com/asi-olmayan-sokaga-cikmasin--149494818-4#149571514


    Orada verdiğim linke tekrar baktım da hani pandemi döneminde acil kullanımla insanlara zorla olmalarını sağladıkları biontech aşısının clinictrial deki deneysel çalışmalarından birinin 10 ay önce tamamlanmış olduğunu gördüm....


    DENEMESİ TAMAMLANAN ÇALIŞMANIN RESMİ ADI:

    SAĞLIKLI BİREYLERDE COVİD-19'A KARŞI SARS-COV-2 RNA AŞISI ADAYLARININ GÜVENLİĞİNİ, TOLERANSI, BAĞIŞIKLIĞINI VE ETKİNLİĞİNİ DEĞERLENDİRMEK İÇİN FAZ 1/2/3, PLASEBO KONTROLLÜ, RANDOMİZE, GÖZLEMCİ KÖR, DOZ BULMA ÇALIŞMASI


    Aşı Olanlar Pişman Mısınız?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadobay -- 1 Ocak 2024; 19:5:59 >




  • kadobay kullanıcısına yanıt

    Aynen öyle.


    Senin gibi araştıranlar bilinçli şekilde tehlikenin farkındaydı ancak ne yazık ki çoğunluk medyadaki propagandaya kandı.



    Çoz az insan umursuyor ve araştırıyor. İnsanların çoğu koyun gibi sürü nereye giderse oraya gidiyor.. Sürü psikolojisini bilenler de medya üzerinden sürüyü kontrol ediyor..





    Aşı Olanlar Pişman Mısınız?Bebar Bilimyoutube
    Herhangi bir durumda toplum içinde ya da bir grup içinde kendinizi nasıl görürsünüz? Uyumlu mu yoksa asi mi? İnsanları takip eden bir takipçi mi yoksa normları yıkan bir karşı çıkan mı? Birçok insan “asi” olduğunu düşünür. Bir grup içinde, bir yanlış gördüğünde sesini yükseltmekten çekinmeyen biri. Sesini çıkarmasa da bir yanlışı yanlış olarak gören, içten içe bunun yanlış olduğundan emin olan, hiç şüphe duymayan birisi. Fakat Solomon Asch bu durumun hiç de düşündüğümüz gibi olmadığını basit bir deneyle kanıtlayacaktı. #aschdeneyi #sosyalpsikoloji VİDEO METNİ VE YARARLANDIĞIM KAYNAKLAR: https://bebarbilim.net ► Bebar Bilim'e Destek Olun!: https://bit.ly/36ASr9R Patreon'dan destek olmak için ► https://www.patreon.com/bebarbilim ► BebarScience (İngilizce Kanal): https://bit.ly/2R0gIkT ► BebarWissen (Almanca Kanal): https://bit.ly/34y3UGz ► BebarBilim Discord Sunucusu: https://discord.gg/WQpEvQ4 İçerikler ayrıca "aklingolgesi.com"'da: https://www.aklingolgesi.com/brand/bebar-bilim/ bebar bilim'i sosyal medyadan da takip edin: Instagram ► https://www.instagram.com/bebarbilim/ Twitter ► https://twitter.com/BebarBilim Facebook ► https://www.facebook.com/bebarbilim Tüm Videolar ► https://bit.ly/2zVVMS1 Yeni videoları kaçırmamak için ► https://bit.ly/2FkZR8e Oynatma listeleri: Klasik Fizikten Kuantum Fiziğine ► https://bit.ly/337BSDJ Dünyayı Değiştirecek Teknolojiler ► https://bit.ly/2q2Lxul Psikoloji ► https://bit.ly/34xfFNh Teknoloji ve Gelecek ► https://bit.ly/2R3twXY Eğitim ► https://bit.ly/34J32Pa
    https://www.youtube.com/watch?v=7ZT8Sgi335Q
  • Zamaninda burda insanlari uyarirken komplo teorisyeni ilan etmislerdi. Onlara göre Bill Gates cok iyi kalpli ve insanlarin sagligini düsünen bir melekti. Kücükkizlari fuhusa sürükleyip ünlü isimlere satan Epstein skandalindaki listede Bill Gatesin adi yer aliyor. Iyilik meleginiz kücükkizlarla birlikte olmaya calisan biri. Bu adamin ürettigi siviyi vücudunuza enjekte ettirdiniz. Kücükkizlarin iyiligini ne kadar düsündüyse sizinkinide o kadar düsünmüstür, ya etinizden yada paranizdan beslenmistir.

  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.