Şimdi Ara

Aşırı heyecan duyulan her şeyin bir anda tüm büyüsünü kaybetmesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mesela araba alıyorsun, öncesinde bu arabayı çok istemişsin, emek vermişsin, para biriktirmişsin, ve gerçekten çok sevmişsin. sonra o arabayı alıyorsun ve hiç bir anlamı kalmıyor. Bütün heyecan istek havaya uçtu gitti.

    Hayatımda şu ana kadar hayalini kurup gerçekleştirdiğim ne varsa istisnasız hepsinde bunu yaşadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rinkull -- 7 Mayıs 2020; 5:37:8 >



  • bi kizi elde edince oluyor bana da en kotusu de o

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • heralde çok fazla istek duyulduğu için oluyor, Başka türlü açılayamadım üstad bu tür duygular ters tepkime yapıyor galiba.
  • Çok haklısınız, istediğim bazi şeyler oldu sonra soğudum. Şuan deli gibi araba istiyorum, bir zaman sonra ondan da soğurum herhalde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En azından hayallerini gerçekleştirebiliyorsun ne kadar güzel bahsettiğin durum ulaşınca anlamını kaybettiğini söylüyorsun ama her şey de öyle değil midir, olsun diye gece gündüz emek verir çalışırız ama olunca da bir süre sonra anlamsızlaşır aynı gelmeye başlar artık ama senin adına sevindim ki hayallerini gerçekleştirebiliyorsun bunun kıymetini bil o kadar çok insan var ki hayallerinde vazgeçen sadece vazgeçmek zorunda kalan.
  • Hocam bu insanın ulaşılamaz gördüğü şeye ulaştığında aslında onun o kadar zor olmadığını düşündüren hayal kırıklığı. İnsanların %90 ı yaşıyordur zaten bu durumu. Araba hayal edersiniz, 1-2 bindikten sonra hevesiniz kaçar. Bir kızı seversiniz , kız size pas vermez. O kız çok çekici gelir. Kız size pas vermeye başladıktan sonra bakarsınız ulaşılamaz olduğundaki kadar çekici değildir vs vs.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.