Şimdi Ara

Aşırı hız yavaşlaması ve modem değerleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, son günlerde özellikle akşamları internetim acayip derecede yavaşlıyor ve bu sinirimi bozmaya başladı değerlerle ilgili bir problem mi var bilmiyorum ama müşteri hizmetleri inadına bir sorun yok deyip papağan gibi aynı şeyleri söyleyip duruyor, bu degerlede bi problem var mı acaba?
    [simage]
     Aşırı hız yavaşlaması ve modem değerleri
    [/simage]
    [simage]
     Aşırı hız yavaşlaması ve modem değerleri
    [/simage]







  • Sinyallerde problem görünmüyor bölge yoğunluğu problemi olabilir veyahut port.
  • genelde geceleri oluyor hocam 7 den sonra, bunun bir cozümü yok galiba varsa da bunlar uğraşmaz
  • Arkadaşım aynı problem dün akşam itibari ile bende de var.

    23:00 civarında download hızımda anormal yavaşlama oluyor. 50Mbit internet normalde 48mbit görürken 10-20mbit arası(hatta bugün 4mbit) değerler alıyor. Oyunlardaysa, avrupa pingleri 45-65 civarından 110-130'lara fırlıyor.
    Dün TTneti aradım, bizle alakası yok dediler. Gece 1:30 2-00 gibi normale döndü.
    Bugün aynı şey tekrar oldu.
    Neler karıştırıyor bunlar gizli gizli bir fikri olan var mı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TTnetlover -- 19 Aralık 2018; 0:36:33 >
  • Aynı şey tekrar başladı. Saat 19:00 civarı. 3. gün rutine bağladı.
    TTNet konudan haberleri olmadığını söylüyor.
  • Aynı durum bende de var. Gelişme yasayan alıntılarsa sevinirim. Aralık ayının basından beri durum aynı. 35 mbite kadar paketimde 0.85 hız alıyorum. Şaka galiba.
  • Süperonline kullanıcısıym aynı problem bendede var.(saat 19:55-23:00 arası) Ayın 5'inde ping sorunu yaşamaya başladım direk çözdüler tekrarlardı aradım çözemedi talep açın vs. felan açtık bizde problem yok diyorlar, sizde diyorlar herkes şikayetçi son 2 haftadır.Ve suçu kendilerinden direk atıyorlar btkya felan yazdım, servis elemanı yönlendireceklerini söylediler okey dedim yollayın problem sizde değilse ücret alınmayacak felan okey dedim 2 gündür bekiyorm gelen yok, bide 2 gün önce mesaj geldi kontrolllerimiz devam ediyor sizi bilgilenireceğiz diye bakalım sonuç ne olucak.Yakşlık 1 haftada her akşam aradım bu ping sorunu için.

    Problemi söyleyim, muhtemeden bağlı olduğunuz swicht'te akşam saatlerinde yoğunluktan dolayı gümlüyor hız ping. Port değişikliği talebi açmayı deneyin belki direk çözülebilir ben mecbur dönüş bekliyorm yarın 3.gün olucak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApRa- -- 19 Aralık 2018; 20:57:18 >




  • Ben kablonetim ama aynı sorun son 1 haftadır bende de var. Hız testlerinde normal çıkmasına rağmen sayfalar kağnı hızında açılıyor, resimlerin yüklenmesi 10 saniye sürüyor, videolar 360pde bile takılıyor. Akşam saatlerinde ülkenin yurt dışı çıkışları ağlıyor resmen ya da bilerek kısıyorlar. Gündüz ve gece 12den itibaren ışık hızına dönüyor çünkü tekrar. İçimden bir ses masus siz misiniz aknyi kaldırtan alın size internet diyerek yeni döneme hazırlık yaptıklarını söylüyor umarım yanılırım. Ama görülüyor ki bu sağlayıcı fark etmeksizin birçok kişide, aynı tarihlerde ve aynı saatlerde olmaya başlamış bir sorun. Sanki bilerek yapılıyormuş gibi geliyor bana.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.