Şimdi Ara

Aşısızlara PCR testi zorunluluğu kalktı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
1
Favori
9.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • cenkcirak C kullanıcısına yanıt

    Bu "algı yaparak milletin aşı olmasına engel oluyorlar" söylemi karşıt görüşlerin zerresine bile tahammül edemeyenlerin sloganıdır.

    Biz ailedeki bir kişiyi aşıdan vazgeçirene kadar gece gündüz dil döktük, olmadı kavga ettik, olmadı küstük. En sonunda zar zor ikna oldu.

    Forumda benim aşı olmayacağımı yazmamla kimsenin tercihi değişmez. Kimse kimseyi kolay kolay etkileyemez, herkes bildiğini okur.

    Televizyonlar gece gündüz aşı propagandası yapıyor, ben zerre etkileniyor muyum?

    Aksine bu tür baskılar ters tepiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoğu palavradır da, gerçekten çevrelerinde ölen varsa bile covid dışındaki sebeplerden de ölmüş olabilir.

    Mesela önce insanlara dayatılıp sonra yasaklanan şu ilaçtan.

    Ya da yapılan başka bir yanlış uygulamadan.


    Edit:

    8+8 verilen ilaç hakkındaki tecrübemizi yazmıştım ama sildim.

    "Hükümet haksızken, haklı olmak tehlikelidir" demiş Voltaire.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows95 -- 19 Ocak 2022; 12:52:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows95 kullanıcısına yanıt
    Ben Internette de gerçekte de aşı olan yada olmayı düşünenlere karşı pek bişey demiyorum.

    Aşı, mRNA sıvısı, hastalıklar, hastalık yapıcı virüs teorisi, mikrozima teorisi, gibi konularda birçok şey araştırıyor, öğreniyor, deniyor, deneyimleri iletiyorum aşının sakıncaları üzerine baya bir bilgim var, kimileyin onları iletiyorum ancak kişilerin bu bilgilerle ne yaptığına karışmıyorum.

    İşyerinde 8 kişi 2 ya da üstü doz aşı oldu, ben dahil 9 kişi aşı olmadı, geriye kalan 7 kişinin ne yaptığını bilmiyorum. aşı olanlar, aşıdan kaynaklı yan etkileri eğlenceli birşeymiş gibi anlattılar, örneğin tüm gün zombie gibi dolaştım dedi biri, sadece gülerek dinledim. Zombie gibi olunca aşı bağışık yaptı olayı. Öyle bir yaşam biçimi tutturmuş gidiyorlar benim yapabileceğim bişe yok. Akrabalardan da kimseye karışmıyorum. 4. dozajı olan var. Gün gelir 10. dozu da olabilir ha ondan sonra başlarına bişey gelir, erken ölüm olursa yakınlarına "ben demiştim" bile demeyi düşünmüyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Windows95 kullanıcısına yanıt
    8+8 ilaç nedir onu bile bilmiyorum :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows95 kullanıcısına yanıt

    Covid yüzünden ölen insanlara da palarva diyorsunuz ya siz hakikaten kafayı sıyırmışsınız. Tartışmaya bile değmeyecek kafada olduğunuz belli.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cenkcirak C kullanıcısına yanıt

    "Freedom of Information act" dahilinde ingiltere'nin Ulusal istatistik ofisi geçen ay bir takım bilgileri halkla paylaştı.

    İngiltere'nin sağlık bakanlığı ve kurumsal medyanın yayınladığı Resmi ölü sayısı :153bin

    Altta yatan sağlık sorunları olmayan ve doğrudan kovidden ölenlerin sayısı : 17bin

    Neredeyse 10'da biri.

    2021 yılında kovidden ölenlerin ortalama yaşı : 82.5

    2018-2020 arasında ingilteredeki ortalama yaşam beklentisi : Erkeklerde 79.5 kadınlarda 82.9


    Benzer istatistikleri bütün ülkeler için düşünebilirsin. Tabi ki de hepsi palavra değil, ama büyük ölçüde öyle. Her ölen ünlüye covidden öldü diyor medya banko, sonra yakınları çıkıp açıklama yapmak zorunda kalıyor doğru değil diye. Şimdi düşün, ünlü olmayan ve medyanın açıklama yapma fırsatı vermediği kaç bin kişi vardır acaba "kovidden öldü" diye sınıflandırılan.





  • TTnetlover T kullanıcısına yanıt

    Kardeşim basında verilenlere inanacak değilim. Benim çevremde 42 yaşında taş gibi adam covidden öldü. Adam boğularak gitti resmen onu gördükten sonra size diyeceğim başınıza gelmez inşallah gelirse anlarsınız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cenkcirak C kullanıcısına yanıt
    "Covid yüzünden ölen" tümcesi bile ölen kişinin Covid diye bişeyden öldüğü varsayımına dayanıyor. Ölen kişinin Covid diye bişeyden öldüğünü 100% belgesi ile, yadsınamaz biçimde bi kanıtla, sonra öyle yaz. Varsayımlar üzerine kurulu yorumlar ile kale alınmazsınız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah ıslah etsin, akıl versin niye uğraşıyorsam sıkıntı bende.

  • cenkcirak C kullanıcısına yanıt
    Dostum Covid yaygarası artık bitiyor. Geçen hafta Saglık Bakanlığı ile DSÖ'den sonra şimdi de İngiltere'den büyük bir sinyal geldi:

    Bak dün (20.Ocak.2022) İngiltere parlementosunda neler denilmiş:

    https://forum.donanimhaber.com/ingiltere-asi-pasaportu-maske-uzaktan-calisma-gibi-covid-onlemlerini-kaldiracak-20-ocak-2022--151772877

    İngiltere'de aşı pasaportu dahil, Covid adı altında uygulanmaya çalışılan tüm uygulamalar yasal olarak kaldırılacak, sağlıkla ilgili konular kişiler, firmaların insiyatifine bırakılacak.

    TR'de de Covid'in yasalardan kaldırılacağı günler yakındır. Gün saymaya başla şmdiden :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu kısıtlamaların neden kaldırıldığına dair bilgiler zaten mevcut. Hastalık yalan olduğu için değil, ekonomik sıkıntılar sebebi ile olduğu açık kaldı ki ben bu hastalıktan ölen arkadaşım var diyorum ama sen başına gelmeden anlayacak bir tip olmadığın belli. Hastalıkla ilgili gün saymak falan da umurumda değil çünkü gerekli önlemleri almış biri olarak içim çok rahat. Gün sayma işleri o yüzden sana kalsın. Bu kadar inanmıyorsan bence covid hastası birine git kendine bulaştır ne de olsa gribin az farklısı sizin tabirinizle ama zannetmiyorum ki gözün yesin bunu.

  • cenkcirak C kullanıcısına yanıt
    Dostum hükümetler bile Covid tiyatrosunun fişini çekmeye başlamış sen hala "covid başına gelecek" diyorsun :) Covid saçmalığında tek dayanağınız hükümetler ile onların bi gecede cıkardığı yasalardı, o kalmayınca artık hastalık fantazilerinizi kendi çapınızda yaşamaya başlayacak, zihninizdeki çarpık düşünceleri başkalarına meze etmeye son vereceksiniz. Hoş bunu derken ben de hükümetlere göre demiş dolayısıyla hükümetle birlikte konuşmuş sanki hükümete cok bağımlıymışım gibi oluyor ancak öyle bişey yok hükümetler bu çakma sapan Covid yasalarını sürdürdüğü dönem boyunca da sizlere aynı duruşu gösterdim, covid yasaları kalkmasaydıd da aynı duruşu göstermeyi sürdürürdüm ancak yine de yasal saçmalıkların kalkması iyi olacak, iş & mekan değişikliği planlarım vardı, Covid patırtısı yüzünden 2 yıldır gerçekleştiremiyordum, o açıdan :)

    Hocam tüm bunları dedikten sonra, "gerçek sağlık" üzerine herkese hep yardımcı olurum. Siz covid tiyatrosunu alkışladınız, pandemistlik yaptınız diyerek sizi hiçkimseyi ayırmam, yardım ederim. Gerçek sağlığı biliyorum cunku 19.yy sonuna dek yapılmış gerçek biyoloji çalışmalarını okudum, deneyimledim, uyguladım. Bilgimi deneyimi kendime saklamak gibi bi amacım yok. Paylaşıma açığım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ne dayanağından bahsediyorsun artık kusura bakma ama tam kalın kafalısın çevremde o inanmadığın covid yüzünden iki kişi ölmüş diyorum sen hala boş muhabbetlerdesin beddua ettireceksin sonra olurda başına gelir diye edemiyorum. Neyse kardeşim bildiğini oku bana ne senden senin gibi düşünenlerden sanki hastalık yüzünden gebersen bana faydası olacak. Çevremde senin gibileri barındırmadığım sürece benim gibi kişilerinde senin gibi adamları barındırmadığı sürece zaten sıkıntı yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi hükümet fişini çekmeye başlamış merak ettim ?


    dün avusturya aşıyı zorunlu hale getiren ilk ab ülkesi oldu.


    covid bir tiyatro olsa bunu en son isteyecek ülke dünyada Türkiye olurdu. hangi gerizekalı ülke kendi ekonomisini zora sokacak kadar ekonomisini batırmak ister? ve keyfe keder ülkeyi yasaklara sokup ülkenin resmen yaşam fişini çekeceksin sonra da buna tiyatro diyeceksin öyle mi?



    valla aşı olur veya olmazsınız saygı duyarım fakat covid hikaye , covid tiyatro ? covidli ölüm yok demek başka bir seviye... bugüne kadar eğer bunu anlamadıysanız anladığım kadarıyla siz veya en yakınlarınızdan kimse covid olmamış ki böyle konuşuyorsunuz.

  • McCarty kullanıcısına yanıt
    Bende aşı olmadım ama kovid tiyatro demek saçmalık. Aşı olaninda olmayanında kendi tercihi. Lakin şu var, yaza artık hiçbir ülkede yasak falan kalmaz. Şimdi kar - kış geldiği ve okullar kapandığı için vakalarda düşer herkes yine salar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 21 Ocak 2022; 23:16:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cenkcirak C kullanıcısına yanıt
    Dostum kısır döngüye sardın, aynı şeyi yineliyorsun. "covid yüzünden iki kişi ölmüş" O iki kişinin Covid diye bi hastalıktan öldüğünün kesin bir kanıtı var mı elinde? Yok. Ölüm belgesine hastaneden birinin covid yazmış olması delil kanıt değil :) Önce somut veri, yadsınamaz delil, sağlam kanıt ile geleceksin sonra yaşam öykünü, düşüncelerini, duygularını anlatacaksın :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • McCarty kullanıcısına yanıt
    Hangi hükümet fişini çekmeye başlamış merak ettim ?

    bir üstteki mesajıma baksaydınız görürdünüz: İngiltere Hükümeti, Covid tiyatrosunun fişini cekmeye başladı.

    https://www.msn.com/en-gb/news/world/uk-pm-johnson-drops-covid-19-restrictions/ar-AASW6Ll

    sanırım görmek istemediğiniz için görmediniz :)

    İngiltere polisine ek olarak Almanya, İspanya, Portekiz... bu ülkelerin polisleri halkın aşı kontrolünü yapmak gibi birşeyin görev tanımlarında yeri olmadığın böyle birşeyi yapmayacaklarını belirttiler (belgeleri, videoları var) Değindiğin aşı zorunluluğu yasası cıksa bile uygulanmayacak, cunku uygulanamayacak. Dolayısıyla o yasa geri alınacak. Bu denli kolay :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • O delillerin hepsine getiririmde sen yine kendince bir şeyler uyduracağın için değmez.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben görüyorum da siz pek görmüyorsunuz !


    ingiltere sürecin en başından beri yasaklara karşı olduğunu biliyor olmanız lazım. bağışıklığı artırarak bu işten sıyrılmanın peşinde. ingiltere covid yok demiyor veya bu tiyatro deyip yasakları kaldırma peşinde değil.


    her ülkenin farklı stratejileri olabilir. ingiltereninde böyle. ukraynada yasak diiye hiçbişey yok mesela aynı şekilde gürcistan da yok denilecek kadar az var.


    kış mevsiminden artık yavaş yavaş çıkarken Türkiye'de yasak ve kısıtlamaları tamamen kaldıracaktır en azından geçen seneye göre daha esnek olacaktır. bu demek değildir ki virüs bitti ?


    yaz sezonu bitince avrupa başta olmak üzere Türkiyede kısıtlamalara devam edecektir. tabii farklı varyantlar çıkar mı? süreç nasıl ilerler, zayıflar mı? daha mı iyi olur bilemeyiz.

    gerçi bunları yazsam da siz pek inanmıyorsunuz... çokta anlatacak bişeyde yok aslında.





  • cenkcirak C kullanıcısına yanıt

    Yukarıda belirttiğim gibi, hepsine palavra diyen yok. Altta yatan sağlık sorunu olmadan ölenler de var ama sayıları çok az. Onların ölümleri önemsiz demek değil tabi ki de bu. Demek istediğim önemli detayları paylaşmadan sadece vaka sayısı ve ölü sayısıyla pandemiyi yönetince gerçeği görmek gittikçe zorlaşıyor.


    Ayrıca kovid geçirdim. Yaş 40, aşısızım.

  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.