Şimdi Ara

askerlik yeri belli olmadan tecil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar, mayıs 2021 sınıflandırma döneminin hizmet tercihleri 28 şubat 2021 tarihine kadar yapılıyordu. Ben de hizmet tercihlerimi Yedek subay ve yedek astsubay olmak İSTEMİYORUM şeklinde kaydederek bu tarihe kadar yaptım. Normal şartlar altında benim 16 nisan tarihinde askerlik yerim belli olacaktı. Ancak ben 10 nisan tarihinde yani askerlik yerim belli olmadan önce tekrar tecil ettirdim. 16 nisan tarihinde ise gidecek olanların askerlik yerleri açıklandı ama ben e devlete girip kontrol ettiğimde "sınıflandırma bilginiz bulunmamaktadır" yazıyordu. Şimdi merak ettiğim husus şu:


    Tecilim bittikten sonra, ilk celp döneminde askere alınacağım. Şimdi askerlik hizmet tercihlerimi "yedek subay olmak istiyorum" şeklinde değiştirirsem dikkate alınır mı? yoksa 28 şubat 2021 tarihinden önce yaptığım tercihleri mi dikkate alırlar?




  • Şans faktörü yüksek zaten. Mezun olduğunuz bölümden TSK'da ihtiyaç varsa şansınız artar, isterseniz 1. sıraya er/erbaş seçin. Yedek subaylık çıksın diye komandoya evet bile işaretleyip sonunda er çıkan var. Yüksek lisans yapmış ama er çıkan da var.

    İçinizde kalmasın, tercihinizi değiştiriniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.