Şimdi Ara

asp.net css kullanımı ve devexpress

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar,

    Benim asp.net ile ilgili birkaç sorum olacak.

    Şimdi öncelikle internette hazır tema aratınca php joomla wordpress vb temalarına sıkça rastlanıyor. Ama asp.net adı geçen pek yok. Normalde asp.net de yaparken css dosyaları oluşturuyoruz. İnternetten bulduğumuz ya da satın aldığımız bu temalardan hangileri asp.net ile uyumlu ve sorun çıkarmadan çalışıyor ? Asp.Net ile bir joomla wordpress temasını kullanmak mümkün mü ? Ya da tüm css tabanlı temalar Asp.Net ile uyumlu şekilde çalışır mı ?

    İkinci olarakta DevExpress gibi dll ekleyerek kullanabildiğimiz çek sürükle ile menü yapabilen ya da kolayca veri çekebilen ve de aynı zamanda kendine özgü temaları olan araçlar var. Asp.Net derslerine baktığımda kolay yolu varken saatlerce kodla uğraşmak bana zor geliyor açıkçası. Oturup satır satır kod yazıp elle css dosyaları yapıp tasarım ve kodlama yapmakla bu şekilde hazır dll yardımıyla kolayca tasarım ve kod yazma arasında ne gibi farklar mevcut ?







  • newempat N kullanıcısına yanıt
    Hazır tema olarak html temalara bakabilirsin. Html temaları asp.net te kullanabilirsin.

    Diğer konu ile ilgili devexpress hiç kullanmadım bilmiyorum fakat zamanında telerik komponentlerini kullanmıştım. Telerik olsun veya .net in kendi komponentleri olsun hiçbir zaman sürükle bırakla kod yazdığımı hatırlamıyorum. Bunun arada şu vardır bu vardır gibi bir cevabı bana göre yok ikisi de aynı şey tamamen senin kullanımına kalmış bir şey. Kimisi öyle yapar kimisi böyle gibi yani herkesin keyfine göre.
  • asp.net candır. ama sürükle bırak yapma kendin kodla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.