Şimdi Ara

Assassin's Creed Mirage nihayet iPhone ve iPad’e geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Assassin's Creed Mirage nihayet iPhone ve iPad’e geliyor
    Popüler oyun serisi Assassin's Creed’in halihazırdaki son yapımı olan Assassin's Creed Mirage, biraz gecikmeli de olsa nihayet iPhone ve iPad’e geliyor. Mobil platformlarda çıkacak ilk Assassin's Creed oyunu olan Mirage, geçtiğimiz yılın eylül ayında iPhone 15 etkinliği sırasında duyurulmuştu. Bu etkinlikte oyunun 2024’ün başlarında geleceği açıklanmıştı.



    Assassin's Creed Mirage, önümüzdeki ay iPhone ve iPad'lerde



    Sizi dokuzuncu yüzyılın Bağdat sokaklarına götüren Assassin's Creed Mirage, 6 Haziran'da iPhone 15 Pro serisi ve M serisi çipe sahip iPad'ler için satışa sunulacak. Ubisoft, oyunun mobil versiyonunun konsol versiyonuyla aynı deneyimi sunduğunun altını çizerken oyun kontrollerini dokunmatik ekrana uyarlamak için çok çalıştıklarını belirtti. Bu arada Assassin's Creed Mirage, Razer Kishi Ultra gibi kontrol cihazlarını da destekleyecek.



    Assassin's Creed Mirage nihayet iPhone ve iPad’e geliyor
    Ubisoft, Assassin's Creed Mirage'ın Ubisoft Connect aracılığıyla çapraz ilerlemeyi ve kaydetmeyi desteklediğini de açıkladı. Dolayısıyla platformdan bağımsız olarak oyuna kaldığınız yerden devam edebileceksiniz. Oyunu indirmek ücretsiz olacak ve 90 dakikalık ücretsiz deneme süresi bulunacak. Bundan sonra, uyumlu herhangi bir iPhone veya iPad'de oynamaya devam etmek için 50 dolarlık uygulama içi satın alım gerekecek. Bu arada Assassin's Creed Mirage, geçtiğimiz ekim ayında PS5/4, Xbox Series X/S ve Xbox One için piyasaya sürülmüştü.



    Ayrıca Bkz.Resident Evil 9 ertelenmiş olabilir



    iPhone 15 etkinliğinde ayrıca Resident Evil Village, Resident Evil 4 Remake ve Death Stranding Director's Cut oyunlarının da geleceği duyurulmuştu. Bu oyunlar programa uygun bir şekilde iPhone ve iPad’lere gelmişlerdi. Assassin's Creed Mirage’ın başlangıçta 2024’ün başlarında geleceği açıklanmıştı ancak bu tarih önemli ölçüde ertelenmiş oldu.




    Kaynak:https://www.engadget.com/assassins-creed-mirage-finally-arrives-on-june-6-for-iphone-and-ipad-190711252.html







  • Apple’ın 15 serisi ile başlattığı oyunda dahi cihaz ayırma işi bana haksızlık gibi geliyor.

    Önce Resident Evil Village, Resident Evil 4 Remake ve Death Stranding Director's Cut şimdi de Assassin's Creed Mirage iPhone 15 ve üzerine özel geliyor.

    iPhone 14PM alan adamın ne suçu var. İlla ki yeni telefon almak zorunda mı bu içeriklere erişmek için.

    Cihaz kaldırmıyorsa da grafikleri düşürüp ver.

    Apple geçen sene çıkardığı telefonu 1 senede eskitti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 1 Mayıs 2024; 14:59:40 >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

    Eskitme yapamıyorlar daha çok yeni telefonumu alırsan şu özellik şu oyundan faydalanabilirsin yeni telefonu sattırma stratejisi de var tabi ki yapay zeka iOS 18 hala özelliklerin hangi telefonlara gelip gelmeyeceği meçhul aldın aldın yoksa yeni telefonu almazsan aynı tempoda kullanmaya devam et iPhone 14 13 serisi hala çok iyi ama sen diyorsan yazılımın en iyisi oyunun en kralı telefonun babasını kullanmak istiyorum en yenisini alacaksın


    Gelelim önemli soruya eski telefonlara bu oyun ve yazılımlar verilebilir mi verilir ama firmalar satış stratejisinden dolayı sıcak bakmıyorlar ben demiyorum Apple diyor aha dayıya sorAssassin's Creed Mirage nihayet iPhone ve iPad’e geliyor 

  • Pc de oynadım tat vermedi. Telefondan hiç vermez herhalde. Zaten desteklemiyor da benim ki 😂
  • Gelsin gelsin gözlerimiz yolda kaldı. Mirage akalım
  • Ac serisinden aşırı gına geldi artık bana. mirrage serisinin yüzüne bile bakmadım. youtube üzerinden bir kaç kişinin kanalından izledim oynanış ve combat çeşitliliği açısından çok sıkıcı geldi
  • Servetpanpa37 kullanıcısına yanıt

    AC serisinin en iyisi Black Flag ve Odysey Origins'ten beri bir düşüş var bir de konu olarak en yavan oyun Mirage

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.