Şimdi Ara

Assassin's Creed: Unity (2014) [ANA KONU] (105. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.174
Cevap
11
Favori
84.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hocam korsanda bitirdim oyunu ve içerik olarak para vermeye uygun gördüm. Fakat öğrenciyim ve o kadar para veremeyeceğim için çok geldi bana diğer fiyatları(30$). Kürekli olarak 1.5 yamasıyla oynadım size 1.5 yaması ne kadar boyutta geldi acaba ?(ben 1.5gb indirdim de )
  • [Z3R0] kullanıcısına yanıt
    toplamda oyuna bi 8 gb civarında yama gelmiştir heralde :D en son yama küçüktü 50 mb
  • Ac unity teknik sorunları bir kenara bırakırsak nasıl oyundu sizce beyler?

    Ben kendi açımdan konuşacak olursam ortalama bi ekran kartıyla(gtx 870m) 1080p fxaa ultra ayarlarda ortalama 35 fps ile oynadım herhangibi bir bug falanda yaşamadım şansıma,teknik olarak hiç bir sorun yoktu anlayacağınız ama yinede oyun hiç sarmadı beni tüm ac serilerinde en sıkıcı oyundu bence grafikler ve parisin tasarımı dışında hiç bir albenisi yoktu acayip tekrar ettiğini hissettim aynı olay watch dogs tada olmuştu ilk defa bi ac oyunu bitsin diye kastım kendimi sizin görüşleriniz neler bu konuda?
  • arkadaşlar birşey soracağım sequence 5 'teyim .. yavaş yavaş heryeri inceleye inceleye oyunu oynuyorum.. yanlışlıkla F simgesine girdim ve Dead Kings dlc'sine giriyormuşum meğerse , ama şu an onu oynamak istemiyorum . Ana oyun bittikten sonra oynama imkanım yok mu acaba ? Bir türlü çıkmanın yolunu bulamadım Dead Kings DLC sinden . Bilen varmıdır acaba ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dreamboi

    arkadaşlar birşey soracağım sequence 5 'teyim .. yavaş yavaş heryeri inceleye inceleye oyunu oynuyorum.. yanlışlıkla F simgesine girdim ve Dead Kings dlc'sine giriyormuşum meğerse , ama şu an onu oynamak istemiyorum . Ana oyun bittikten sonra oynama imkanım yok mu acaba ? Bir türlü çıkmanın yolunu bulamadım Dead Kings DLC sinden . Bilen varmıdır acaba ?

    krdsm sana verilen ilk görevi bitirmen gerekiyor bitirdikten sonra haritada P işareti çıkıyor böylece parise geri dönebiliyorsun
  • FerreT kullanıcısına yanıt
    bende kara kara düşünüyordum.. daha ilk görevi bitirmedim çıkacağım diye uğraşmaktan. Teşekkür ederim yardım için
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tiny Titan

    Ac unity teknik sorunları bir kenara bırakırsak nasıl oyundu sizce beyler?

    Ben kendi açımdan konuşacak olursam ortalama bi ekran kartıyla(gtx 870m) 1080p fxaa ultra ayarlarda ortalama 35 fps ile oynadım herhangibi bir bug falanda yaşamadım şansıma,teknik olarak hiç bir sorun yoktu anlayacağınız ama yinede oyun hiç sarmadı beni tüm ac serilerinde en sıkıcı oyundu bence grafikler ve parisin tasarımı dışında hiç bir albenisi yoktu acayip tekrar ettiğini hissettim aynı olay watch dogs tada olmuştu ilk defa bi ac oyunu bitsin diye kastım kendimi sizin görüşleriniz neler bu konuda?

    Aynen, en sıkıcı AC oyunuydu bence de. Ana hikayenin kötü olmasından kaynaklanıyor çoğunlukla bu da, bazı basit yan görevler bile daha iyiydi çoğu ana görevden.
    Animus dışına da hiç çıkamıyoruz onunda etkisi var biraz sıkıcılık ve monotonlukta.




  • Arkadaşlar 12. Sekansda
    Germain'i bulup öldüreceğimiz (sanırım) görevde,
    içinde gölet olan şato gibi binanın çevresinde veya belirli yerlerinde çalışmayı durdurdu hatası veriyor. Bir fikri olan var mı? Yeni patch mi beklemem gerek yine
  • Korsan olarak oynayanlar bana save dosyasi ata bilir mi ? Assassin kiyafetini ilk giydigimiz yeri. Bendeki surum reloaded



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beargryllsfuad7 -- 22 Mart 2015; 0:27:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 1.bölüm 3. göreve geldiğimizde loading ekranından sonra oyun bir türlü açılmıyor sebebini bilen var mı ?
  • Assassin's Creed serisi her şeye rağmen en sevdiğim serilerden biriydi.Atmosferi ve özellikle ilk oyunlardaki hikayesi harikadır.Ubisoft'a da sırf bu yüzden başkaları kadar kızamazdım ama bu oyundan sonra Ubisoft'tan ve seriden soğumaya başladım çünkü oyunu oynayamıyorum malum sorunlardan dolayı.Stuttering (anlık kasılmalar) ortaya çıkmaya ve çok rahatsız edici olmaya başladı Paris'e geldikten sonra ki oynanış ve hikaye başlangıcı da oldukça hoşuma gitmişti.Son patch'ler hiçbir işe yaramamış.Çözünürlük dahil her şeyi en düşüğe bile alsam sorun geçmiyor üstelik her şey en düşükteyken de en yüksekteyken de FPS neredeyse aynı ama kasılmalar devam ediyor.Üçüncü ve dördüncü oyunlarda da bu sıkıntılar vardı ama hiç değilse dörtte yamalarla düzelmişti,üçte de pek düzelmese de ayarlar biraz kısılınca hiçbir sıkıntı kalmıyordu.Resmen içimde ukte kaldı oyun.Ubisoft da belasını bulsun ne diyeyim.Hikayede (Animus dışı da dahil) Paris'e geldikten sonrasını biri özetleyebilirse çok sevinirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psycho90 -- 3 Haziran 2015; 15:40:31 >




  • merhaba arkadaslar ac unity reloaded sürümünü kullanıyorum 1.5 de dahil tum patchler yuklu ama arno tutuklandıktan sonra oyundan atıyor halen giremiyorum çözümü nedir
  • Oyun aslında gayet güzel yenilikler getirmiş. Yan görevler hep aynı sıkıcı yan görevler olmaktan çıkmış, Ezio'dan sonra oyuna sonunda adam akıllı bir karakter gelmiş (Ezio'ya yaklaşamasa da), Şehirin kalabalık olması çok güzel göstermiş. Tırmanma animasyonlarında eksiklik var ama ben pek önemli olduğunu düşünmüyorum çünkü oyunun tamamen mükemmel olması gerektiğini savunanlardan değilim. En çok can sıkıcı hata galiba haritanın sadece bir bölümüne girmemize engel olan ve etraftaki hareketli nesnelerin hareketinin durmasına sebep olan hataydı. Böyle birkaç tane hata daha vardı ama oyunu bitirene kadar çok beğenmiştim ta ki o kötü,eksik sonu görene kadar(spoiler vermeyeceğim) herşeyi anlarımda senaryoda bunu yapmayacaktın ubisoft! Oyunun bittiğini anlayamadım bu ne biçim son!
  • frknkoca2 kullanıcısına yanıt
    sorunun çözümünü bilen varmı ?
  • Arkadaşlar oyuna sweet fx kurabilen oldu mu? Ne yaptıysam başaramadım.Yardımcı olabilirmisiniz?
  • ubisoftun pestilini çıkardığı bozuk ilk 3 oyundan sonrası zerre bes para etmez çöp olan oyun serisi



    eksiliyip ölesiye savunanlar siz bozuk oyunlarla daha kerizleniceksiniz bekleyin




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 17 Temmuz 2015; 13:49:43 >
  • Arkadaşlar oyuna sweet fx kurabilen oldu mu? Ne yaptıysam başaRamadım.Yardımcı olabilirmisiniz?
  • r9 270x ile oyun kasıyor normal mi oyun mu özürlü
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alihanoncul

    uplaydan dosya taraması yaptım eksik dosya çıktı 1 tane onu indirdi düzeldi çok şükür. yorumunuz için çok teşekkür ederim. bu arada oyuna acilen bir güncelleme gelmesi lazım.



    Hocam hangi dosya eksik hatırlıyor musunuz? Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Eklediğim resimdeki kırmızı alana yaklaşınca oyundan atıyor her seferinde. 1.5 güncellemesi yüklü defalarca sildim tekrar yükledim ama durum aynı. Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar..






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi creed90 -- 27 Ağustos 2015; 18:36:36 >




  • creed90 kullanıcısına yanıt
    aynı sorun bendede var çözdünüzmü acaba
  • 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.