Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (422. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.487
Cevap
75
Favori
315.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 420421422423424
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba.Bir sürü mod ekledim oyunda motor sesleri çıkmıyor. Yalnızca peugeot 504 modunun motor sesi var diğer bir sürü modun motor sesi çıkmıyor. Neden böyle ? (Oyunu Steamdan indirmedim !)
  • Assetto Corsa 8 TLye düşmüş ultimate paketi de 21 TL olmuş.
    Şu an oynanır mı tatmin eder mi, yenilerden gran turismo sport, forza horizon 4, crew 2 vs. oynadım.
    sanırım oyunda mod desteği varmış istanbul park vs. eklenebiliyormuş. bu heyecanlandırdı. 21 TLlik ultimate paketi aldım. Zaten steam kış indirimlerini boş geçmiştim. Her ne kadar bir çok tür oynasam da yarış oyunları vazgeçemediğim bir tür.
    Önerdiğiniz mod var mı şunu mutlaka kur dediğiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgennyk -- 3 Ocak 2020; 0:11:51 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu oyunun araç takip kamerasını nasıl değiştirebilirim. Diğer yarış oyunlarından çok farklı kamera tamamen arabanın arkasını gösteriyor dönüşlerde hep sabit. Diğer oyunlarda diyelim sağa dönerken aracın sağ kısmını görebiliyoruz. Bunu nasıl düzeltebilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sedat.

    Bahsettiğim sunucunun tam ismi: Shutoko Revival Project Beta Server discord.gg/rYpyf5V SOL 24HR.

    Saat farketmeksizin Genelde sunucuda hep birileri oluyo ama belli de olmuyo bazen gece 3 de giriyorum 15 20 kişi oluyo bazen bomboş oluyo.. Mesela şuan 6 kişi var sunucuda geçen gün bu saatlerde 18 kişi vardi.. Dünyanin her yerinden oyuncular bağlandiği için şu saatte şu kadar oyuncu hep oluyo diyemiyor kimse, oyuncu sayisi hep değişiyo.. Ek olarak Harita çok çok büyük yani en baştan en sona dolaşmak Hiç durmadan sürsen bile saatler aliyo kii illa ki bi yerde kaza yapip pite çekmen gerekebiliyor.. Dolayisiyla o an oyunda olanda onca yolu bi daha kaza yapmadiği müddetçe geri dönmek istemiyo.. Sunucuya girildiğinde başkalariyla sürmek istiyosaniz pit’de biraz bekleyin diğer araçlarla çikin veya En öncelikli Tavsiyem önce bi haritayi yollari öğrenin çünkü dediğim gibi Acemi sürücü sayısı çok az, 10 kişiden 1-2 tanesi yeni oluyo onlarda zaten kendini anında belli ediyo daha ilk virajda patlayarak, millete kaza yaptirarak.. Shutoyu oynayan herkes genelde yollari en ince ayrintisina kadar biliyo nerden nasil dönülür kaçla dönülür nasil dönülür diye ve bilmeyen etmeyen için yetişmek sürmek sorun oluyo.. Önce böyle 1 hafta yollari öğrenip sonra milletle takılınca daha keyifli oluyo çünkü bu sorunu bende yaşadim birak sürmeyi düz gitmekte bile zorlanan oyuncular gelip frenleme nedir gaz nerde açilir ney nasil yapilir viraj nasil alinir hangi araç hangi koşulda daha iyi tepki verir v.b.v.b. bilmeden hooooop ilk virajda ya bariyere daliyolar yada bizim araçlara çarpıp bizim oyunu hiç ediyolar..

    Shuto Revivalde drift yapmak için bi yer yok daha çok dolaşmalik gazlamalik gezmelik bi harita.. Shutonun Drift haritasini hiç indirip denemedim drift makas atmak gibi şeyleri sevmediğim için hiç bakmadim nasildir diye ama o harita küçük ve sadece Drift üzerine, dolaşmalik bi yol yok diye biliyorum..

    Alıntıları Göster
    Harika bir mod ancak direksiyon setim olmadığı için almıyorum oyunu. Belki biliyorsunuzdur bu mod atari salonu arcade oyunu olan Wangan Midnight a çok benziyor, belki de çıkış noktası budur. Hatta anime versiyonu da bulunuyor izlemenizi öneririm.




  • Buda :) galiba haritanın büyüklüğü ve yollar

  • beyler merhaba . Bu oyunu steam dan aldım . Direksiyon setinin de siparişini verdim . Eski gençlik günlerimizde yollarda yaptıklarımızı artık masa başında yapmalıyız .

    Lakin sorum şu olacak ; bu race department sitesine üye oldum ücretsiz ama gece modunu indiremedim . İllaki paralı üyelikmi almamız gerekiyor . Yokmu bu moda sahip birisi paylaşacak ?

    Ayrtıca bir kaç araba yükleyeyim dedim ama sesleri saçma salak çalışmakta . Sildim bende . Sağlıklı çalışan araçlar nelerdir varmıdır bir listesi falan ?



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErdemYalçın -- 22 Mart 2020; 3:2:18 >






  • Elemeler başladı forum sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.
  • Akadaşalar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.

    DTM Cup modu indirdim DTM 2018 event olarak fakat ne şekilde nereye yükleyeceğim onu bulamıyorum. Araç ve pist yükleme işi kolay fakat bu lig şeklinde olan yarışları nereye nasıl yükleyerek oynayabilirim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twona77 -- 2 Mayıs 2020; 13:8:17 >
  • arkadaslar selamlar. oyunu g29 ile oynuyorum ancak tiresimleri kapamak ıstıyorum o kadar cok tıtrıyorkı cok ses yapıyor gecelerı :) beceremedım yardımcı olabılecek bır arkadas varmı ?
  • merhaba dostlar. oyunu yeni indirdim klavyeyle oynamaya çalışıyorum fakat her virajda yoldan çıkıyorum. her seferinde fren yapıp yavaşlayacağız mı yok mu başka çözümü? modu falan varsa bilgilendirin veya ayarlardan hangi ayarları yapmak gerek
  • savcı963 kullanıcısına yanıt
    Oyun içinden force feedback gücünü azaltırsanız ancak o şekilde tıkırtılar azalabilir :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 4F3

    merhaba dostlar. oyunu yeni indirdim klavyeyle oynamaya çalışıyorum fakat her virajda yoldan çıkıyorum. her seferinde fren yapıp yavaşlayacağız mı yok mu başka çözümü? modu falan varsa bilgilendirin veya ayarlardan hangi ayarları yapmak gerek
    Hocam bu oyun gazdan çok frene basmanız gereken bir oyun. Siz en azından GRID tarzı bir oyuna bakın.
  • Arkadaşlar bilen biri biri Lütfen cevaplayabilir mi, Yahu Replay'i yani Kayıt almasini nasil devre dışı bırakicam bu AC'nin.. Arkadaş ne yaptiysam bulamadim, Tüm tik'leri kaldirdim, Replay boyutunu ayarlanabilecek en dşük boyuta 10 MB'e ayarladim yine her oyundan çiktiğimda veya yariştan çiktiğimda save dosyası bakiyorum 400 500 mb boyuta çikmiş, niye çünkü kayit aliyor ne yaparsam yapayım kayit aliyor.. Bi save yedeği aliyosun 200 300 mb.. Her oyundan çiktiktan sonra save dosyasına gidip replaylari elle silmek zorunda kaliyorum.. Yok mu bunun bi çözümü.. Hiç bi şekilde kayit almasini istemiyorum..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sedat.

    Arkadaşlar bilen biri biri Lütfen cevaplayabilir mi, Yahu Replay'i yani Kayıt almasini nasil devre dışı bırakicam bu AC'nin.. Arkadaş ne yaptiysam bulamadim, Tüm tik'leri kaldirdim, Replay boyutunu ayarlanabilecek en dşük boyuta 10 MB'e ayarladim yine her oyundan çiktiğimda veya yariştan çiktiğimda save dosyası bakiyorum 400 500 mb boyuta çikmiş, niye çünkü kayit aliyor ne yaparsam yapayım kayit aliyor.. Bi save yedeği aliyosun 200 300 mb.. Her oyundan çiktiktan sonra save dosyasına gidip replaylari elle silmek zorunda kaliyorum.. Yok mu bunun bi çözümü.. Hiç bi şekilde kayit almasini istemiyorum..
    Genaral ayarlardan Autosave Replay i kapatırsanız kayıt almaması lazım.
  • PC ile Xbox aynı server'da oynayabiliyor mu acaba? yoksa tamamen farklı mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _M-U-E_

    Genaral ayarlardan Autosave Replay i kapatırsanız kayıt almaması lazım.

    Alıntıları Göster
    Autosave Replay'de kapali, yine de 10 mb 10 mb kayit aliyor.. Kayit dosyasından, cfg'den 10 mb'i 0(sifir) diye ayarladim yine aliyor değişen bişiy yok.. Galiba AC'de onu tamamen kapatma seçeneği yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bilgennyk

    Assetto Corsa 8 TLye düşmüş ultimate paketi de 21 TL olmuş.
    Şu an oynanır mı tatmin eder mi, yenilerden gran turismo sport, forza horizon 4, crew 2 vs. oynadım.
    sanırım oyunda mod desteği varmış istanbul park vs. eklenebiliyormuş. bu heyecanlandırdı. 21 TLlik ultimate paketi aldım. Zaten steam kış indirimlerini boş geçmiştim. Her ne kadar bir çok tür oynasam da yarış oyunları vazgeçemediğim bir tür.
    Önerdiğiniz mod var mı şunu mutlaka kur dediğiniz?
    tekrar ne zaman indirime girer acaba bende steamdan orjinalini almak istiyorum da. yeni çıkanı indirimdeydi onu aldım ama bununda indirime girmesini bekliyorum
  • arkadaşlar asetto ailesine katılmak istiyorum. sormak istediğim bir kaç soru var.
    öncelikle asetto corsa mı yoksa asetto corsa competizione mi ? Aralarındaki farklar nelerdir ? Hangisini almalıyım ?
    Ayrıca free sürüş var mı asetto da ?https://www.youtube.com/watch?v=js16glOmcmw
    böyle bir video gördüm ve oldukça cezbetti beni.
  • Kolla oynamak için bu mu yoksa Automobilista 2 mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 420421422423424
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.