Şimdi Ara

Astra 1,3 cdti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sport paket 2012 model 650 bin civarı temiz araç

    Alınır mı?

    Sorunları var mıdır?

    Daha üst fiyata çıkılamıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • KM nedir? Enjektör, dpf, egr vs sıkıntıları yoksa alınır. Astra J grubunda memnun bir sürü insan var. Performans beklentiniz yoksa alın tabi. Bakımlı olduktan sonra kronik sıkıntısı olan bir motor değil zaten Fiat'ın 1.3 MJ ünitesi. Kendim de 1.4T kullanıcısıyım bu arada ve aracım satılık ilgilenirseniz. Şimdiden hayırlı olsun inşallah..

  • Opeldeki klasik elektronik sorunlar olabilir, onun dışında motor multijet 1.3 ile aynı nerdeyse, o yüzden ondaki enjektör problemleri olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2012sine bakıyorum ben de nedense fiyatları uygun geliyor bana otomatik vites, 500e falan var en mantıklı seçenek bu gibi görünüyor, keşke astraya yıllarca binmiş biri yorum yapsa

    up!

  • x646633277 kullanıcısına yanıt

    Araç kurumsal sayılabilecek bir şirkette. Söylediklerine göre hatasız, bakımlı bir araç. Açıkçası fiyatı yüksek geldi ama kredi kartı kullanımı için böyle bir yerden almak durumundayım. Araç epey dolu gözüküyor. Düz vites.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • genç muallim G kullanıcısına yanıt

    Sport zaten orta donanım ama gerekli çoğu şey var, cosmoda birkaç güzel ekstra var. Yani ne denirse densin ekspertiz yaptırmadan almayın. Ustanız vsrsa motoru ayrıca göstermeniz iyi olur tabi. Ama bakımlı olduğu belli oluyorsa o motora 300-500bin falan bile kilometre sayılmaz. J kasa şart değil derseniz ve dediğiniz gibi bir satıcı bulabilirseniz h kasaya da yönelebilirsiniz. Aynı motor j kasada 5 ileri şanzıman h kasada 6 ileriydi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ecoflex sport hb ile 3 sene geçirmiş biri olarak soruları alabilirim.

    Ayrıca elektronik konusunda hiç arıza yaşamadım.

    Tek yaşadığım sıkıntı egr valfi soğutucusunun arkasında 90’lık pvc vari dirsek var. O çürüyünce yolda kalmıştım.

    Başka bi sıkıntısı olması, ucundan da olsa alman mekaniği olduğu için sıkıntısızdır.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 3,5 sene 2012 1.3 cdti sahibi olarak 70.000 KM kadar kullandım. Yaşadığım kronik problem ateşleme bujisi problemiydi. Onun dışında da sorunlar oldu ama aracın yaşı itibarıyla olabilecek problemlerdi. Ben arabadan çok memnundum, eğer arızalı bir araba değilse almanı tavsiye ederim, ama hırpalanmışı da üzebilir. Sport paket donanım olarak çok yeterli.

  • The-T T kullanıcısına yanıt

    Benzer paraya 2015 1,6 dizel dsg toledo da var. İkisi arasında kaldım. Opel daha oturaklı bir araç ama Toledo da daha genç ve otomatik.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • genç muallim G kullanıcısına yanıt
    1.6 dizel ve dsg kombinasyonu çok övülen bir ikili tabi ama ben çok tecrübe etmedim. kısa süreli octavia’da ve leonda tecrübe ettim. Octaviada titreme sorunu yaşıyordu sahibi, leonu olan arkadaşım da konforsuz olduğundan ve dsg problemlerinden korktuğu için 4-5 ay binip satmıştı. (leon 2017 model 40.000 deydi, Octavia galiba 2018 modeldi ve şirkete sıfır gelmişti.) bazı yıllardaki DSGler problemliydi, bilen arkadaşlar daha iyi yönlendirirler.

    Astra gerçekten çok memnun olduğum bir arabaydı ama yaşı eskidiği için değiştirmek istedim, yoksa binen kadın arkadaşlar arabayı 3-4 yaşında zannediyordu, iç konsol güzelliği, kapı ağırlıkları falan konforu bence üretim yılına göre çok iyi seviyede. Hatta 2020 sedan 1.4T edition alma niyetindeydim ama nasip başka arabadaymış.

    Son olarak ben ikinci el arabada otomatik vitesten korkarım,Toledo’da tercih edeceğim bir araba olmazdı.( sedan olması ve bagaj büyüklüğü tipi falan güzel aslında ama benim pek sevdiğim bir araç değil.)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.