Şimdi Ara

Astra Immobilizer Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bugün; sahip olduğum Opel Astra 1.3 cdti aracım anahtarı kontağa sokup çevirdiğimde hiç çalışmadı ve göstergede anahtar ibaresi yanıp söndü. Daha sonra anahtarı çıkarıp tekrar taktığımda bu sefer çalıştı. Bugün bu problemi 2 defa yaptı. Acaba anahtarla ilgili bir sorun mu var yoksa aracın immobilizer sistemi ile ilgili bir sorun mu var? Servise mi gitmem gerekiyor acaba? Bu konuda bilgisi olanlar bana yardımcı olursa sevinirim.



  • quote:

    Orjinalden alıntı: rafet007

    Arkadaşlar bugün; sahip olduğum Opel Astra 1.3 cdti aracım anahtarı kontağa sokup çevirdiğimde hiç çalışmadı ve göstergede anahtar ibaresi yanıp söndü. Daha sonra anahtarı çıkarıp tekrar taktığımda bu sefer çalıştı. Bugün bu problemi 2 defa yaptı. Acaba anahtarla ilgili bir sorun mu var yoksa aracın immobilizer sistemi ile ilgili bir sorun mu var? Servise mi gitmem gerekiyor acaba? Bu konuda bilgisi olanlar bana yardımcı olursa sevinirim.


    hocam sorununuz sizin de belirttiğiniz gibi anahtarda da olabilir, immobilizer da da. yetkili servis olmasa bile tech2 si olan bir özel servise gidip arızayı okutup ne olduğunu öğrenmeniz gerekir.

    bazen immobilizer da temassızlık da olabiliyor. ayrıca anahtarlıkta takılı metal veya manyetik alan oluşturabilecek cisimlerde immobilizerin okumasını önler...

    kolay gelsin...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.B.K -- 4 Şubat 2008; 21:22:15 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.