Şimdi Ara

ASUS Memo Pad HD 7 [Kullanıcı Kulübü]-[AnaKonu]-[Rom]-[Driver] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.478
Cevap
60
Favori
247.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bypangea

    350 liralık model in arka kamerası 1.2 mp ve 8 gb diğer 400-450 liralık modeller arka kamera 5 mp ve 16 gb hafızası var aralarındaki fark bU

    biz zaten 16 Gb olan iki model var onun arasında fark var mı diye baktık
    ben bi fark bulamadım onu yazdım

    Asus Memo Pad HD 7 ME173X-1A036A

    Asus Memo Pad HD 7 ME173X-1B039A

    bu iki model de 16 Gb
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bypangea

    350 liralık model in arka kamerası 1.2 mp ve 8 gb diğer 400-450 liralık modeller arka kamera 5 mp ve 16 gb hafızası var aralarındaki fark bU

    Hocam aşağıdaki linkini verdiğim ürün 350 tl fakat özellik olarak 400-450'likler ile aynı, sadece model numarası değişik.

    http://www.n11.com/asus-memopad-me173x-1b039a-1gb-ram-16gb-tablet-pc-P16103922



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfawise -- 14 Ekim 2013; 15:19:04 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Hızlıal.com dan aldığım tabletin modeli: ME173X-1A036A güncelleme de sorun çıkmadı. Sevmediğim yönlerini yazayım. Kalitesiz bile olsa yanında kulaklık verilmesi gerekirdi. Böyle yapınca tabletin ön tarafına kamera koymanın pek bir anlamı kalmıyor. Menü geçişlerindeki yavaşlamalar belli oluyor. Açmak istediğiniz uygulama 2-3 kez tıklamayla açılabilir. :-) HTC EVO 3D'de Mx Player 1,5 GB'lık Kore Dizilerini Donanım+ modunda ileri geri atlattığınız zaman takılma yapmazken bu tablet de takılmalar yapınca Donanım modunda seyretmek zorunda kalıyorsunuz. O da yetmezmiş gibi otomatik olarak yazılım moduna geçiyor. Yazılım modunda sorun yaşatmadı. Altyazı ve görüntü beraberce yol alıyorlar; ama görüntü kalitesine süper diyemem. Hoparlörü de bazı akıllı telefonların ses kalitesinden iyi değil. Sesi biraz fazla açınca hoparlörlerin öksürük sesini duyarsınız. :-) Yani her tanıtıma veya yoruma inanmayın. Kendi gözlerinizle görmeniz daha iyi olur. Amacım tableti kötülemek değil. Adi Çin mallarına göre çok iyi, fakat söylendiği gibi alınabilir mi alınamaz mı tercih size kalmış. Para sıkıntısı olmayan almasın; ama benim fazla param yok, çakma Çin mallarından da nefret ederim diyorsanız rahatlıkla alabilirsiniz.




  • bazı arkadaşlar iyi bazıları ise kötü yorumlar yapıyor haliyle alıcının kafası baya bir karışıyor.
  • tesekkurler renk dısında baska bir fark varmı acaba?bende bekleyip bayramdan sonra karar verecegim yorumları okumaya devam.
  • Kaçırmayın derim o zaman iyi fiyat

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bypangea B kullanıcısına yanıt
    Parası kısıtlı olanların tereddüt etmesine gerek yok. Fiyatına göre normal karşılamak lazım. Bence almak isteyenlerin birkaç ay sabretmesi uygun olur. Ben sabırsızlık edip hemen aldım. Fiyatı biraz daha düşebilir veya başka markalar da bu tip tabletler çıkarmaya karar verebilirler. Çünkü ekran filmi, kılıf ve kulaklık derken fiyat katlanıyor.
  • arkadaşlar galaxy t210 tab 3 7" ile bunun arasında kaldım. tam asusa doğru kayarken şimdi güncelleme sorunu çıktı. ne yapmalıyım 1 hafta içinde almam lazım.
  • Asus memo pad deki multiwindow uygulamalarını transformers tf300 e nasıl getirebiliriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smltrl S kullanıcısına yanıt
    KArdeş ,

    aldığın yere götür ve iade et ,

    aynı sorunla avrupadakiler de muzdarip ,asusun yayınladıgı guncellemede sorun var ,bahsettigim gibi "usb driver"ını bır turlu okutamamaktan loop -döngü- yapıyor cıhaz.

    ılerıde yanı 1-2 aya kadar kalmaz sorun .

    şu gıncelleme olayı olmasaydı ne guzel bayramda mis gibi oyanaycaktım cıhazla...neyse kısmet dıyelım .

    herhalukarda enfes bır tablet .ya apple mını ,ya yenı nexus 7 ya da bu tablet kanımca .

    memo hd 7 parasını kurusu kurusuna hak edıyor bence..sorunun tedarıcı de ya da yazılım tarafında duzelmesını beklıyorum duzeltsınler yıne gıdıp aynı model tablet alacagım.

    gesmıs olsun ne dıyeyım ıyı bayramlar.
  • Arkadaslar ,

    kişisel tecrubemdır ,ancak olabıldıgınce objektıf kalmaya calısacagım.

    1- tabletın oyun performansı nasıl ?
    gayet ıyı harıka, oyun actıgınız zaman ram'i bosaltın ,arkada uygulama calısmasın.Real racing 3 saat oynadım.
    2-ekran kalıtesı nasıl ?
    ips ekran 720p cozunurluk ,renk doygunlugu harıka ,kanımca oldukca vivid.üstelik siyahlar sıyah vs.r

    3-tepkime nasıl ?

    valla çatır çatır piano caldım ,parmakla resım cızdım-sketch- , 4 yön eğme gerektıren uygulamarda sorun ve gecıkme yasamadım, dokunma ve tepkımesı basarılı.

    gyro sensör mu ne dıyorlar mesela temple run tarzı oyunlarda sağa egdınızde eğme derecesı neyse uygulama da o yönde tepkı verıyor ornegın labırent oyunu vardı demırden bır bılye board uzerınde delıklerden kacınarak hedefe ulastırma amaclıydı ,gayet hassas bır sekılde oynanabılmekteydı.

    4-gps ?ıl
    yandex harıtaları ındırın ve keyfınıze bakın uyduyu muyduyu buluyor mıs gıbı.

    5-Uygulamalar nasıl ?

    açıkcası asusun kendı uygulamaları çok çok iyi oldukca işe yarar ve gercekten tablette olmazsa olmazlar arasında ,son derece kullanıslı ve cıhazın degerını arttırıyor. bır de google ın bedava ofısını yukleyın ,oldu sıze tam ofis.
    excel word ve power poınt oldukca basarılı.

    6-pil ? pil durumu oldukca basarılı arkadaslar ,ılk actıgımda yuzde 58 gıbı doluydu ve catır catır uygulama+ oyun acmama ragmen 5 saat goturdu.

    7-arayuz su bu vs.r , asus tabletı huzurlu kullanalım dıye lazım gelen ne varsa mis gibi eklemıs cıhaza , bır zımbırtı ayarını yapmak ıcın roket bılımıne gerek yok 2 adımda ulasıyorsun..

    8-film .
    ben onlıne 720 p dızı ızledım ,basarılı ,youtube den 1080p vıdeo ızledım basarılı ,ancak 6 gb lık blue ray rip fılm atıp da denemedım , yapan varsa buraya yazsın bılgılendırmıs olur.

    bununla beraber ,hdmı cıkısı vb seyler yok ,otg ozellıgı var mı bılmıyorum denemedım ,fırsat omadı ....deneyen yazsın buraya arkadaslar.


    9- vay efendım sunu mu alayım bunu mu alayım ....

    samsung tab 2 , 3, vs.re lerın 7 ınchlık versıyonları bu tabletle boy olcusemez , nexus tablet bıle güdük bunun yanında , hatta kanaatımce ipad mini bile sonuk kalıyor.

    ben adam akıllı dosya alısverısı yapamayacaksam ne haltıma yarayacak bılgısayar sınıfındakı bır cıhaz , illa hersey oyun fılm degıl ,yanı multımedya tuketımı degıl verımlılık de lazım , sonucta tablette higgs bozonunu bulmayacagım ancak bir sunumu toplantıdayken at bakalım masanın uzerındekı bılgısayara işkence....
    ipad e ya da baska bır seye kotu demıyorum.ama oyle ıste ne dıyeyım.

    sonuç : beyınsız asus ,bır guncelleme yayınladı ,sctı sıvadı , hata vermesı bır yana cıhazı kullanamaz hale getırıyor. bır de tr ye beyaz olanını gondermısler kardesım gonder tum renklerıyle ,bır de duzelt su hatayı .ben bu hata yuzunden ıade ettım cıhazı , sorunu gıderılmıs yenı sevkıyat beklıyorum .gelsın kısmetse alacagım derhal ...bu arada ıade ettıgım yerde acaba ıpad mını mı alsam dedım ,ama sonradan farkettım kı ,androıd kardesım ...hem 32 gb genısletebılıyorsun diski ...süper..

    herkese ıyı bayramlar ,kazasız belasız ,afıyetle ve huzurla...
    parasını hak edıyor arkadaslar .




  • arkadaşlar öm yoluyla soranlar oluyor, bana tableti eşim almanyadan aldı hiç bir sorunum yok, güncelleme vesaire falan hiç bir sorun yok bende, muhtemelen türkiyeye yollanan seride bir sıkıntı var.

    bir diğer konuda otg desteği. sanırım 4.3 ile cihaza otg desteği de gelecek, şuanda otomatik olarak desteklenmiyor ancak ufak bir araştırma yaptım xda da bazı yan ürünlerle başaranlar var. işte tam çözemedim ama 5v'lik güç kablosu falan diye birşeyden bahsediliyor (sanırım bağlamak istediğiniz cihazın bir parça aracılığıyla güç alması gerekiyor) tam çözemedim ne olduğunu bende çok istiyorum otg desteğini, çünkü film performansı çok iyi 16gblık da ekstra microsd aldım içi film dolu tv'ye bağlayıp film izlemek çok istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.youtube.com/watch?v=8fFQNDT_K3I&feature=

    youtube'da yukarıdaki videoyu buldum, bir video daha var. yani dediğim gibi bağlanmak istenen cihazın güç alması gerek. ben geçen hafta medimarkttan bir usb to mini usb dönüştürücü almıştım otg kablo diye düşünerekten ama sanırım benim aldığım yalnızca bir dönüştürücü. yakın zamanda tekrar gidip otg kablo alıcam sanırım onun özelliği kablonun kendi içinde aynı zamanda telefon ile bağlanmak istenen cihaz arasında güç alışverişini destekleyecek bir şeyin bulunması... xbox controller bağlıyorum tepki yok...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu hafta bir tablet alacağım ancak Asus memo pad ile Acer iconia A1 arasında kaldım.Sizce hangisini almalıyım arkadaşlar 7.9" ekran var diye Acer'i mi tercih etmeliyim yoksa Asus'u mu?Hangisi beni uzun zaman aynı performansta götürür?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acerin destegi zayif olur memopad in arkasinda Asus var en azindan ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet ben de uzun araştırmalar ve videolar sonucunda Asus'ta karar kıldım
  • merhabalar,
    tableti dün aldım (Asus Memo Pad HD 7 ME173X Beyaz Tablet PC - 16GB 7inc IPS)
    seri nosu 36A ile biten versionunu kutunun arkasından teyit ettim.
    ve bu sabahta tableti 4,2,2 ye güncellemeyi başardım.
    Aldığım yerde; Gold avcılar şubesi.

    wifi olayı hakkında pek yorum yapamayacağım çünkü arkadaşım telefonu üzerinden bağlandım(hali ile full çekiyordu),
    kontrol etmek için, alt komşumun wifi'sine baktığımda ise listede 2 diş çekiyordu bunu söyleyebilirim sadece.
    ondan hariç gözle görülür eksi bir durumu yok.

    güncelleme sonrası ;
    google playde 2-3 yüklemeden sonra home tuşuyla masaüstüne geri dönmek istediğimde bir hata aldım bir önceki konuda yazdım onu...(uygulamaları kapattığımda düzeldi)
    şuana kadar gayet stabil çalışmakta.

    almak isteyenlere güncelleme ile ilgili tecrübemi aktarmak istedim.
    iyi forumlar.




  • arkadaşlar son entryde ki wifi ile ilgili bir sorun olduğunu anlayarak ona istinaden yazıyorum.

    wifi ile ilgili sorununuz mu var? nedir?

    benim cihazda müthiş bir wifi gücü var hatta şöyleki 5. katta oturuyorum ve apartman giriş kapısının önünde dahi çekiyor internet. yani wifi algılama ve bağlanma gücü çok iyi bence. htc one x var bende ve pederde de ipad var onlarla balkona çıksam bile bağlantı kopuyordu siz farkı düşünün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Arife günü 173x 8 Gb olan Modelden aldım Gold'dan ( Kadıköy Şübesi Çok ilgili bu arada tavsiye ederim)

    2 gün öncesinde 2 tane yerli marka almıştım ( qpad ve Probook) ikiside çöp resmen Gold Saolsun hemen iade aldı.

    Acer Iconia ile bunun arasında kalmıştım ki Bunda Gps ve BT 4.0 görünce aynı zamanda IPS ekranı hemen karar kıldım.

    Çocuk oynasın diye aldım ama elimden düşmüyor sanırım 16gb olandan da kendime alacam birtane .

    Menü geçişlerinde bazen takılmalar oluyor kesinlikle Widget ile alakalı diye düşünüyorum.

    Onun haricinde Youtube'dan Full Hd Video inanılmaz güzel seyrediliyor.

    Ekrar hassasiyeti iyi, Ama ekran çizilmeye müsait bizim ufaklık hemen çizdi, bayramdan sonra jelatin ve Kılıf alacam hemen tavsiyelerinizi alabilirim.

    Ayrıca Dun sabah sarjdan aldim 09:00 gibi ( yaklasik olarak 12 saat şarjdaydı ilk ) devamli full parlaklikla 5 saat kullandim wifi acik( internet.film vs) gerisi standby da suan 21:30 %40 da sarj. Hiç kapamadım cihazı

    Huawai'nin mediapad7 cihazinida incelemenizi isterim 7" 3g ve bir programla telefon ozelligide kazaniyor.F/p olarak sanirim rakipsiz.İnceledim ve begendim Vodafone ve Turkcell magazalarinda 329-369 TL arasi kontratsiz bunuda düşünebilirim kendime belki.




  • Çok güzel bir tablet 2 haftaya yakındır kullanıyorum, her şeyden önce şarj süresi mükemmel. 10 saati geçirdiğim oldu ilk zamanları olduğundan gün boyunca elimde olduğu ve sürekli kurcaladığım halde. Video görüntüsü çok iyi, menüler arası geçişler sorunsuz, başta çerçevesi çok kaba gelmişti, neredeyse ince çerçeveli Galaxy Tab 3 alacaktım sırf tek elle kullanmak ve tutmak mümkün olsun diye ama o kadar fark yok aralarında. Oldukça hafif ve tek elle uzun süre kullanılabiliyor.

    Tabletin çok yaygın ve açık eksikleri dışında bir problem görmedim. Onları sıralarsak:
    1-OTC kablosu desteklemiyor şu an için. USB flash bellek, klavye vs. çalışmıyor. Geçenlerde bir güncelleme oldu ama denemedim sonrasında. 4.2.1'den 4.2.2'e güncellenmişti yanlış değilsem. Root yapanlar için sorun olmayacak bir şey bu sorun.
    2-Hoparlör dik tuttuğunuzda aşağıya bakıyor. Tableti yatay tuttuğunuzda hem elinizle hoparlörü kapatmış oluyorsunuz hem de ses tek taraftan geliyor.
    3-Ses seviyesi biraz daha yüksek olabilirdi. Yine rootla düzeltilebilir.
    4-HDMI-out bulunmuyor. Monitör, TV vs. bağlayamıyorsunuz.
    5-Aksesuar bulmak biraz sıkıntı. Koca istanbul'da ona uygun ekran koruyucu bile bulamadım. Asus Nexus'un koruyucuları tam oluyor neyseki.


    Müthiş bir fiyat/performans ürünü ve Asus kalitesi. Düşünüp bu fiyat aralığında başka modellerle kıyaslayanlara tek tavsiyem yine Asus olacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crimson Knight -- 17 Ekim 2013; 0:25:46 >




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.