Şimdi Ara

ASUS n55 ekran kararıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ASUS n55 sf laptobum var. Ekran bilgisayar açıldıktan bi kaç saniye sonra kararıyor ve ekranda belli belirsiz titremeler var. Sol tarafında şerit halinde. Bilgisayar Çalışmaya devam ediyor, çünkü ara ara görüntü geliyor ve ekran yokken yaptığım şeyleri dahi algıladığını görebiliyorum. Ekran kartı sürücüsünü en güncelledim. Windows 10 kullanıyorum, ekran kartı GT555m. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Görüntüyü harici ekrana verebilir misiniz?
    Ekran kartında sorun olmadığını anlamak için görüntü olursa ekrana görüntü veren kablolarda temassızlık yada sorun var.Arkadaşımın bilgisayarını söküp taktığımda ekran kablosu tam sokete oturmamıştı sanki ekranın ışığı sönmüş gibiydi tabiki durumun farkına vardım yerine oturttuğumda düzelmişti sizde bunları gözden geçirin önce hdmi kabloyla görüntü alıyor musunuz ona bakın.
  • Evet görüntü harici ekranda çıkıyordu. Hatta bilgisayarı bir gün kullanmadım şimdi ekran normale döndü :/ 3 gündür sıkıntı yapmadı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: le_pis_tes

    Evet görüntü harici ekranda çıkıyordu. Hatta bilgisayarı bir gün kullanmadım şimdi ekran normale döndü :/ 3 gündür sıkıntı yapmadı.

    Yani harici ekrana verince sorun çözüldümü diyorsunuz ? o halde sorun laptopunuzun monitöründe fikri aklıma geliyor yoksa bir anda düzeldimi ?
  • Aslında bir anda normale döndü diyebilirim ama dün akşam yeni birşey daha farkettim. Laptop düzeldikten sonra çok yavaş çalışmaya başlamıştı, güç seçeneklerinden en düşük ayarlarda çalıştığını farkettim. Yüksek performans ayarına geçirdiğim anda ekran tekrar gitti :/ Ben de tekrardan düşük güç tüketimi moduna döndürdüm ve ekran tekrar çalışmaya başladı :/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.