Şimdi Ara

ASUS P526 mağduru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçen sene Mart ayında ASUS P526 satın aldım. Ürün bu zamana kadar gayet problemsiz çalışıyordu taki firmware yükleyene kadar. Yükleme sırasında bir problem oluştu ve ürün bir daha açılmadı.

    Şimdi ürün ASUS türkiye nin teknik servisinde... Anakart problemi olduğunu ve değiştirilmesi gerektiğini söylüyorlar. Ekim 27 de ürünü teslim ettim. Hala yurtdışından yedek parça beklediklerini söylüyorlar. ASUS türkiye teknik servisi nasıl oluyorda zaten 4 model olan PDA larının en çok satan modelinin anakartını yedek parça olarak elinde tutmuyor anlamıyorum. Zaten teknik servis yaygınlığının olmaması da cabası.

    Ben hala bekliyorum. Sonuçta bu aynı zamanda bir cep telefonu ve ben 1 aydır farklı bir telefon kullanıyorum ve bununla ilgili birçok sıkıntı yaşıyorum.

    Bu konuda katılmak isteyen yada bu tarz olaylar başına gelmiş arkadaşlar lütfen yazsın. Yeni alacaklara yol gösterelim.







  • Dostum ben de aynı durumdayım. Ağustos ayında aldığım P526 Eylül ayında arızalandı ve o zamandan beri ASUS servisinde yatıyor. Anakart beklediği söyleniyor her arayışımda ve yaklaşık 2 ay geçti üzerinden.

    ASUS teknik servis açısından kesinlikle uzak durulması gereken bir marka. Neyse ki yalnız değiliz:

    http://asusmagduru.com/

    Ne yapabiliriz bilmiyorum. Şikayet Var'a şikayet bırakmayı da düşünüyorum.

    Yasal olarak, tüketici hakem heyeti kanalıyla hakkımı zaten alacağım ve telefon bedelini ASUS'a ödeteceğim ama bu yaşadıklarımın başkasının başına gelmesini istemiyorum.

    Böyle rezil firmalar paramızı haketmiyorlar!




  • Walla ben tüketici mahkemesine gitmek için 30 iş günü dolmasını bekliyorum... Gerçekten cihazda değilim ama paramızla rezil oluyoruz. Gitti gidiyordan ikinci el bir HTC alsaydım keşke...

    Site başarılı yakın zamanda aktif olması dileği ile...

    ASUS PDA dan uzak duralım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.