Şimdi Ara

Asus R7 265 ekranda hafif beyaz dalgalanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar. Sorunun aslında ne oldugunu biliyorum.Benim monitörümde hdmı girişi yok vga ile bağlanıyorum dvi girişi yok acaba bu yüzden mi yapıyor başka bir çaresi var mı yeni monitörmü almam gerek yoksa dönüştürücü falan işe yarar mı ?



  • yok mu bilen arkadaşlar
  • Ben de konuya tam hakim değilim fakat ikinci el ekran kartı bakarken denk gelmiştim bu 265'ler vga'lı bir monitörle sizin dediğiniz şekilde(dalgalanma vb.) sorun çıkarma ihtimali varmış. Dvi ya da hdmi ile bağlayınca sorun olmuyormuş. Ayrıca dönüştürücü ile bile bağlayınca aynı sorunun devam ettiğini söyleyenler de var. Dönüştürücüyle bir deneyin. Eğer olmazsa kartı yeni aldıysanız iade/değişim yapın. Bütçeniz müsaitse dvi/hdmi'li bir monitör de alabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kimkim

    Ben de konuya tam hakim değilim fakat ikinci el ekran kartı bakarken denk gelmiştim bu 265'ler vga'lı bir monitörle sizin dediğiniz şekilde(dalgalanma vb.) sorun çıkarma ihtimali varmış. Dvi ya da hdmi ile bağlayınca sorun olmuyormuş. Ayrıca dönüştürücü ile bile bağlayınca aynı sorunun devam ettiğini söyleyenler de var. Dönüştürücüyle bir deneyin. Eğer olmazsa kartı yeni aldıysanız iade/değişim yapın. Bütçeniz müsaitse dvi/hdmi'li bir monitör de alabilirsiniz.

    Teşekkür ederim yeni monitör almak işi çözer ama çok öyle belirgin bir dalga yok rahatsız etmiyor beni :)
  • "r7 265 dalgalanma" diye aratınca çıkan sonuçlar da sizinkiyle aynı sanırım:

    http://yandex.com.tr/yandsearch?&clid=2186621&text=r7%20265%20dalgalanma

    Aslında ekran kartınız güzel bir model işte ama bu sorunu var. Kartı satıp sıfır ya da ikinci el bir başka model ekran kartı da alabilirsiniz. Çok rahatsız etmiyor diyorsanız bu şekilde de kullanablirsiniz size kalmış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.