Şimdi Ara

ASUS ROG GL552VL-DM023T nasıldır ??? (VATAN'DAN ALINACAK.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  ASUS ROG GL552VL-DM023T nasıldır ??? (VATAN'DAN ALINACAK.)

    Merhaba arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi ASUS ROG GL552VL-DM023T laptop hakkında ve VatanComputer hakkında ne düşünüyorsunuz?

    Bilgisayarın linki :http://www.vatanbilgisayar.com/asus-gl552vl-core-i7-6700hq-2-6ghz-16gb-ram-1tb-128gb-ssd-15-6-gtx965m-4gb-w10.html

    Intel® Core™ i7 6700HQ işlemci
    NVIDIA GeForce GTX 965M , with 4GB VRAM
    16 GB RAM
    15.6" (16:9) LED backlit FHD (1920x1080) Anit-Glaire Panel with 60% NTSC with IPS
    1TB 7200RPM SATA HDD ve 128GB SSD

    Fiyat 4799-5044 Tl arası değişiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladiius -- 28 Temmuz 2016; 10:02:35 >







  • Laptop iyi de vatanı hiç tavsiye etmiyorum hakkında iyi düşünmüyorum. Mümkünse internetteisim yapmış online siparişle çalışan yerlerden alın hem çok daha ucuza gelir hem de karşınızda düzgün bir muhattap bulursunuz ürünle ilgili sıkıntı çıkarsa.vatandan alırsanız çıkması durumunda paranızla rezil olmanız olası

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlginiz için teşekkürker.

    İnternetten alırsam herhangi bir problem çıktığında kiminle muhattap oluyorum ve müşteriye nasıl güvence veriyorlar bilmiyorum. Yüklü bir para transferi olacak internete pek güvenemiyorum açıkçası. Vatan olmasının sebebi laptop başka hiçbir teknoloji marketinde yok o yüzden tek alternatif kalıyor benim için.
  • Ben çok beğendim bilgisayarı. Cuma günü aldım vatan üzerinden. Pazartesi gelcek bakalım :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de h.sonu İzmir Bornova ya gidip birebir bakma fırsatı buldum. Gerçekten görüntüsünü tasarımını çok beğendim. Ekranı konusunda bazı sitelerde olumsuz eleştiriler var ama ben pek sıkıntı görmedim. Kardeş senden güzel bi inceleme bekliyorum..
  • Biraz önce geldi bilgisayar. Şuan şarjda, kullanmadan önce taktım. Bu gece full bilgisayarın başında olacağım. İzlenimlerimi yarın yazarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bysahin80 B kullanıcısına yanıt
    bekliyoruz.
  • bysahin80 B kullanıcısına yanıt
    UP BRO
  • Kusura bakmayın biraz geç kaldım. Laptopu gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Isınma olmuyor, çok sessiz çalışıyor. Ayrıca GameFirs III proğramı sayesinde normalde oyunlarda 200 den aşağı olmayan pingim şimdi 100den yukarı çıkmıyor. Ekranı gayet güzel, internette eleştirenler neyini eleştirmiş bilmiyorum ama bence güzel bir ekranı var. Şimdilik bu kadar yazacaklarım, sormak istediğiniz birşey olursa sorun çabuk cevap yazmaya çalışacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bysahin80

    Kusura bakmayın biraz geç kaldım. Laptopu gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Isınma olmuyor, çok sessiz çalışıyor. Ayrıca GameFirs III proğramı sayesinde normalde oyunlarda 200 den aşağı olmayan pingim şimdi 100den yukarı çıkmıyor. Ekranı gayet güzel, internette eleştirenler neyini eleştirmiş bilmiyorum ama bence güzel bir ekranı var. Şimdilik bu kadar yazacaklarım, sormak istediğiniz birşey olursa sorun çabuk cevap yazmaya çalışacağım.

    Hocam ben de bu bilgisayarı almayı düşünüyorum. Yüksek grafik isteyen oyunlarda deneme şansınız oldu mu acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bysahin80

    Kusura bakmayın biraz geç kaldım. Laptopu gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Isınma olmuyor, çok sessiz çalışıyor. Ayrıca GameFirs III proğramı sayesinde normalde oyunlarda 200 den aşağı olmayan pingim şimdi 100den yukarı çıkmıyor. Ekranı gayet güzel, internette eleştirenler neyini eleştirmiş bilmiyorum ama bence güzel bir ekranı var. Şimdilik bu kadar yazacaklarım, sormak istediğiniz birşey olursa sorun çabuk cevap yazmaya çalışacağım.

    Hocam GTA V tarzı yüksek grafiklerde kaç fps gösterdiğine ve işlemci, gpu sıcaklığını gösteren video çekerseniz çok memnun kalırım. Sıcaklık benim için önemli, cihazda tek fan var mâlum...
  • Kendi intenetim iyi olmadığı için yüksek gtafikli oyular deneyemedim ama benin bilgisayarın aynısından benim arkadaşta var. Almadan önce onda gta v'i denedim ısınma donma olacakmı diye. Fazla ısınmıyor donma hiç olmuyor. Fan'dan rahatsız edecek bir ses de gelmiyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de alacağım yakında arkadaşlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • allahını seven şu laptoba ayrıntılı bi inceleme yazısı yazsın ya :D
  • Vuqqi V kullanıcısına yanıt
    * Laptop u ne için alacağını yazmamış. Oyun içinsehttps://forum.donanimhaber.com/m_119888955/tm.htm şu başlığa gidip yazdıklarımı oku derim (monster, MSI ve gaming olayları konuşuluyor).

    * Model : alıp kullanan birini bulman zor önerim yabancı sitelerde ara. Klavyesi fena değil gibi. Koyu gir hoşuma gitmedi. Laptop siyah veya başka parlak renk olmalı. Gri olacağına pembe olsun daha iyi.

    * Asus : 2 Asus kullandım 2007-2011 ve 2011-2016 (devam). Asuslarda kasayı kendim açamadım (vidalara resmen tecavüz ederek açtım çünkü mavi erimiş plastik vardı... adamlar nasıl açtı hala merak ediyorum). Ciddi sorun yaşamadım aslında. ilkini 2011 de ekranın kendi kendine açıp kapanan (ekran ile kasasnın birleştiği yer) kırılması sonucu yenisini aldım zaten yenisi alcaktım. 2.sinden memnunum sadece aşırı ısınma yapıyor ama ben memnum kaldım. (Yine de MSI vs monster düşünüyorum fiyat performans.

    * Teknik özellikler : 15.6" 1080p de iş için ufak oyun için güzel yine de önerim 17.3" (kendim kullanıyorum ondan diyorum). RAM 16gb iyi. 128gb SSD laptopu az kullanacak bile olsan 256gb ın altına inilmez. Oyun için 500gb. SSD hakkında aksini iddaa eden olacak. bir süre onun dediğini süre geçince ise benim dediğimin doğruluğunu göreceksin. Windows HD de mi kurulu yoksa SSD de mi (bu senin için kritik bir soru olabilir malesef bu forumdaki kimsenin bu sorunun önemini anladığı görmedim, bilen vardır ama cevap alamadım)

    * Fiyat : 4.900 TL bence çok. Onu alacağıma monster bakarım. Bu arada monster alsan da 300-500 TL windows 10 ücreti var unutma. Şunu söylemem lazım laptop iyi ama o fiyata iyi bir sürü laptop var. Monster istemezsen de görüntü olarak MSI daha iyi ama klavyesindeki tuşların yeri kötü ve yanlış.

    * İstediğin soruyu sorabilirsin ama sorularının hepsinin cevabı bu mesajımda yazılı. Yazmıyorsa malesef ben de araştırıyorumdur.




  • nerdeyse tamamını okudum yazının ama şöyle bişey var ordaki laptoplar beni biraz aşıyor yani g-synca 120hzye pek takılmıorum ben bide bu 256lık ssdler pahalı oluyor bütçeyi o kadar zorlamak istemiyorum içine windowsu kurarım 2-3 oyun yüklerim bitti havasındayım yani 128 yeter. bu laptopun aynı özellikli sadece 17.3 inc olarak farklı olanı var gl752vl olması lazım yanlıs hatırlamıorsam hatta ilk başta o laptopu istiyordum ama üniye gidicem yazılım mühendisliği okuyorum gerektiğinde cafelere okula vs dışarı cıkaracagım için 15.6 seçtim yani gl552vl. işletim sisteminin önemi yok denecek kadar az zira üniversitede microsoft dreamspark kullanacagımdan ücretsiz windows atabilirim laptopda yazılım işleriyle uğraşıcam oyun oynicam sosyal medya falan zaten bu asusun roglarında olan mod deiştirme olayı vardıya otomatik yüklü geliyor laptopda onla modlarda geçiş yaparım diyorum pek sıkıntı değil yani. monstera neden bakmııyorum çünkü internet üzerinden alınan laptoplara pek güvenmiyorum zaten ailemde internetten alışveriş yapmazlar hatta evimizde internet yok :) şu an telefonu bağladım öyle giriorum ee istanbuldada değilim adanada oturuyorum dolayısıyla monster işi yatiyor.

    Şu anda kullandığım laptop Haier T5
     ASUS ROG GL552VL-DM023T nasıldır ??? (VATAN'DAN ALINACAK.)

    Yani şuna bakarmısın :D o yüzden klavyesini falan beğenmeme imkanım yok




  • Vuqqi V kullanıcısına yanıt
    * Yazımı okuduysan en azından 3 şeye hala dikkat et ekranda : IPS mat g-sync olsun.
    * normalde yazmıycaktım da okuduğun için yazıyorum oynadığın oyunlara bak vehttp://www.notebookcheck.net/Computer-Games-on-Laptop-Graphics-Cards.13849.0.html burada bul. WOW, warcraft 3, diablo 3 zaten bunlarda uçar senin laptop.
    * Almayı düşündüğün mağazalardaki 3-4 ürünü seç onlara nette biraz bak aklında soru kalmasın ve modellere git dokun hoşuna gitmesine dikkat et ve dizaynı hoşuna gitsin (kız arkadaşından daha fazla zaman ayırcaksın )
    * EN ÖNEMLİSİ : teknik servis için sana kolay birşey bakmayı unutma. Laptopta birşey olur teknik servis gerektirir de senin koşullar el vermezse CANIN ÇOK SIKILIR.
    * 15.6" da 1080p de yazmayı dene yazılar önce ufak ve şirin gelicek ama eğer yormuyor ise seni (beni yoruyor)... ben yine de cafe için bile olsa 17.3" alırdım... hem code yazarken (ben de benzer olarak çok excel kullanıyorum) büyük ekranı çok arıyorsun.
    * Hayırlı olsun hangi ünide okuycaksın?

    Tüm bunlarda OK isen alınca gönlünce kullan

    Edit : Forumda senin laptop konuşuluyorhttps://forum.donanimhaber.com/m_119862399/tm.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xeno9498 -- 3 Eylül 2016; 1:06:14 >




  • 17.3 de sırt cantaları var taşıma cantası kolay kolay bulunmuor olanlarda güzel değil :D
    Fırat da okicam bakalım 2 hafta sonra başlıcak 1 yılda hazırlık okurum heralde
    teknik destek konusunda pcleri falan insanca kullananlardan oldugum için bozmam diye düşünüyorum zaten asusun teknik servisi iyidir sanırım sonucda marka iyi
    zaten vatana gittim baktım bunuun 17.3inc olanına bunla aynıdır diye düşünüyorum sonucda bi ekran büyüklüğü farkı var zaten 17likde klavyenin yanlarında cok bosluk vardı sevmemiştim 15de yok bu durum dahada iyi oldu diyebilirim yazı boyutu konusunda zaten küçük istiyorum.

    bu elimdeki laptopdan kurtulayım yeter :)

    o konuyuda takip ediyorum bakalım bi alan cıksada saglam bi inceleme yapsa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.