Şimdi Ara

Asus Tuf Rtx 3080 3Dmark Testi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba kartı ikinci el olarak aldım ve 3dmark testi yaptım kapanıyormu kapanmıyor mu gibisinden kapanma olmadı fakat sonuçtaki tablodan pek anlamıyorum işi bilen arkadaşlar bakıp kartın değerleri düzgün çalışıyor mu çalışmıyor mu söylers sevinrim




    Asus Tuf Rtx 3080 3Dmark Testi


    Asus Tuf Rtx 3080 3Dmark Testi








  • İşlemci kaynaklı bir miktar darboğaz olduğu için skorunuz biraz düşük çıkmış harici bir sorun yok furmark gibi testler ile ısılarını kontrol edip kartı kullanabilirsiniz.

  • dar boğaz yaptığını nasıl anladınız nerde yazıyor öğrenmek için soruyorum da

  • yamanmurat411 Y kullanıcısına yanıt

    Aslında direk darboğaz yazmıyor tabloda. Sol üstte timespy score , sağda cpu score ve graphics score gibi değerlerde daha iyi bir işlemci ile daha yüksek skorlar alındığından , düşük işlemcide o değerler biraz düşük kalıyor ama yine kötü değil. Oyunlarda takılma, aşırı fps düşüklüğü olmuyorsa sorun olmaz. Isı değerleride kontrol edilmeli kaçlarda geziyor diye , gpu ısısı , bellek hotspot gibi değerler.


    Mesela o test aynı 3080 ile 5900x gibi bir işlemci ile yapılsa bahsedilen değerler daha yüksek çıkar bunun gibi... veya daha güçlü bir işlemci ile yapılsa.


    Kartı oyunlarda test edip, furmark gibi benzeri programlarla deneyip test ederseniz sorun var mı yok mu anlaşılır. Kapanma , renkler birbirine giriyor mu görüntüde bozulma oluyor mu gibi şeyler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erhan1982DZC -- 19 Mart 2024; 12:17:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.